Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Siarczek

Skarga na gumji

Rekomendowane odpowiedzi

Siarczek    7

Wnoszę o bana na 2 tyogodnie dla użytkownika gumji za złamanie 1 i 4 punktu regulaminu forum "1. Cenimy wolność słowa, ale z poszanowaniem godności. Nie wyśmiewaj i nie obrażaj innych użytkowników" i "4. Forum to nie śmietnik – jeśli Twój post niczego nowego nie wniesie do dyskusji i piszesz jedynie np. â€No właśnie!â€, „Zgadzam się z powyższymâ€, nie zamieszczaj go. Uzasadnij swoje zdanie."

Pozdrawiam Siarczek

Cytat:

"Siarczek bardzo dobrze, ze nie dostales kanalu... :D bo Ty zwykla Pała jesteś bejbe;) A Asg jest swietnym Adminem:) i to nie jest tak, ze on Cie nie lubi... Ciebie nikt nie lubi:) boś szuja jest:D "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gumji    46

khyyyy:D hyhyhy:D stary... ale pod czym ja to napisalam:D? wyzywales mojego AM :P Ty chyba cale dnie czytasz to forum i szukasz nowych tematow na skargi:D skarz sie:) i ban na 2 tygodnie... przezyje:D nie moja wina jest zes PAŁA :) "Cenimy wolność słowa, ale z poszanowaniem godności" w Twoim przypadku nie wiem jak mam szanowac godnosc skoro jej nie posiadasz:D a smietnik to akurat Twoje miejsce... wiec juz nie bede wiecej w nim pisac:) przepraszam:D naruszylam tez Twoja przestrzen:D i nie kozacz bo w lesie czasem ciemno;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PbXtreme    0

Gumji rządzi ! i popieram ją w całej rozciągłości tematu ! i jest to moje obiektywne zdanie !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Z uwagi na poszanowanie regulaminu i jego równość co do każdego, zarówno siarczek jak i Gumji dostają po 48h banie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Siarczek    7

khyyyy:D hyhyhy:D stary... ale pod czym ja to napisalam:D? wyzywales mojego AM :P Ty chyba cale dnie czytasz to forum i szukasz nowych tematow na skargi:D skarz sie:) i ban na 2 tygodnie... przezyje:D nie moja wina jest zes PAŁA :) "Cenimy wolność słowa, ale z poszanowaniem godności" w Twoim przypadku nie wiem jak mam szanowac godnosc skoro jej nie posiadasz:D a smietnik to akurat Twoje miejsce... wiec juz nie bede wiecej w nim pisac:) przepraszam:D naruszylam tez Twoja przestrzen:D i nie kozacz bo w lesie czasem ciemno;)

Obiektywnie patrząc kolejne 48 łącznie? 96, ale za notoryczne opryskliwe komentarze kobiety z miesiączką domagam się maksymalnego wymiaru kary, aka perm ban na IP +

Gumji rządzi ! i popieram ją w całej rozciągłości tematu ! i jest to moje obiektywne zdanie !

Kolejne 48 dla pana który właśnie złamał punkt 4. "4. Forum to nie śmietnik – jeśli Twój post niczego nowego nie wniesie do dyskusji i piszesz jedynie np. â€No właśnie!â€, „Zgadzam się z powyższymâ€, nie zamieszczaj go. Uzasadnij swoje zdanie."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Kary wykonane....

+ 2% banów bym dodał ale nie będę złośliwy...

Zamykam temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...