Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• 0
Krzysiek Pettke

Przybory dla kota.

Pytanie

Witam :)

Mam na start 3 pytania..

1. Jak można zrobić Kuwete i miske dla kota w modzie mo'creatures?

2. Jak zrobić jedzenie dla kota?

3. Jak zrobić książke z recepturami?

proszę o szybkie odpowiedzi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Atexor    424

Wszystko o kotkach (osobny jest na "duże" koty) - sam korzystałem i polecam:

Miałem MO, a nie kojarzę książki z recepturami. Jeśli masz na myśli stół do enchantowanai (zaklinania) to tak się go robi w crafting table:

pusto książka pusto

diament obsydian diament

obsydian obsydian obsydian

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawde znajomość angielskiego i umiejętność używania

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

nie jest taka trudna

Naprawde twoja znajomość angielskiego , umiejętności używania google.pl i wytaczanie bezsensownej mądrości nie wnoszącej nic do tematu naprawde nie pomaga, więc proszę jeśli nie masz o czymś pojęcia nie wypowiadaj się bo nie przyszedłem tutaj słuchać mądrości jakiegoś gówniarza tylko po pomoc w problemie który mnie dopadł.

Atexor - Dziękuję za pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀   
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀

Naprawde twoja znajomość angielskiego , umiejętności używania google.pl i wytaczanie bezsensownej mądrości nie wnoszącej nic do tematu naprawde nie pomaga, więc proszę jeśli nie masz o czymś pojęcia nie wypowiadaj się bo nie przyszedłem tutaj słuchać mądrości jakiegoś gówniarza tylko po pomoc w problemie który mnie dopadł.

Trochę pokory synu. RapiZzd ma rację. Pytasz o coś, co zapewne jest opisane w manualu moda. Wystarczyłoby odrobinę energii poświęcić na znalezienie go.

I łaskawie ogranicz "gówniarzowanie" bo wylecisz stąd szybciej niż będziesz w stanie powiedzieć "Konstantynopolitańczykowianeczka"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prosze bardzo wywal mnie :) , to tylko bedzie swiadczylo o twojej niekompetencji. to jest dział z pytaniami o pomoc a dostaje kretynskie odpowiedzi. :) troche profesjonalizmu "koledzy".

pa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

to jest dział z pytaniami o pomoc a dostaje kretynskie odpowiedzi.

Skoro to jest dział z pytaniami, czy pytanie "jak się robi kupę" lub "jak podrapać się po nosie" jest na miejscu?

Zadając tak podstawowe i banalne pytania do których rozwiązania nie potrzeba szpeców tylko odrobiny własnej chęci nie obejdą się bez linczu ze strony użyszkodników.

Zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...