Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
zajpio

Dostałem bana od Brzydala

Rekomendowane odpowiedzi

zajpio    0

Dostałem o godzinie 18:09 bana od Brzydala na 360 min za "grief jegonielegalnej plantacji"

Z graczem tym mam zatargi od czasu kiedy to jeszcze nie był Kidmodem(nie powinien nim być)

Osiedliłem sie obok niego.zaznaczylem teren na którym chciałbym miec dzialke i wyslalem podanie o dzialke(czekam 8 dni na akceptacje i nic)Brzydal zniszczyl mi caly teren.Był przeciwny bym sie tam osiedlal,bo nie lubi sasiadow.Uprzykrzal mi zycie przez caly tydzien.Dzisiaj zobaczylem jakies 2 kaktusy,chcialem je zebrac,zebralem je-myslalem ze same wyrosly,Brzydal dal mi nagle bana na 360h za "grief mojej farmy"

W takim razie jego farma jest nielegalna,gdyby to była jego farma to by miala cuba.

Prosze o unbana i zajecie sie Brzydalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Brzydal    7

1. To jest jail nie ban.

2. Nie wyznaczyłeś działki tylko wykopałeś około 30x30 w skale dziure której ja nie zniszczyłem tylko ktoś inny.

3. Kaktusy były w rządku i było ich 5 więc raczej nie przypadkowo + wcześniej mi ściałeś kilka stacków trzciny.

4. Co to za tagi tematu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154

zaznaczylem teren na którym chciałbym miec dzialke i wyslalem podanie o dzialke(czekam 8 dni na akceptacje i nic)Brzydal zniszczyl mi caly teren.Był przeciwny bym sie tam osiedlal,bo nie lubi sasiadow.

Podanie na działkę złożyłeś 2 dni temu a kilka godzin przez złożeniem podania pisałem że później zrobię rollbacka za nielegalną budowlę nie zrobiłem od razu bo miałem inne sprawy do załatwienia na serwerze

Do tego zrobiłeś hodowle zwierząt ogrodzoną płotkami w tej skale

Tak jak Brzydal napisał - ukradłeś nam kilka/kilkanaście stacków trzciny i nie pisz "myślałem że rośnie naturalnie" bo było tego bardzo dużo...

//też mi się podobają twoje tagi jakie dałeś do tematu

"brzydal" "frajer"... godne podziwu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros

Powinien być ban za same tagi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kexan    9

Dałeś mu jaila za postawienie "kwadratu" z drzewek, a sam robisz uprawę trzciny nie na cubie i dajesz jaila za niszczenie jej, Brzydal?

Ty po prostu wykorzystujesz swoje możliwości jako testowy KidMod i mam nadzieję, że zostanie to jakoś rozpatrzone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20

A ja widziałem, jak raz na serwerze, na czacie wyzywałeś Brzydala od frajerów i jeszcze pisałeś: ''KTO JEST ZA żeby Brzydal nie był KidModem''. Sam go prowokowałeś!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

1. Podtrzymuje jail... to nie ban

2. Nakładam stopień ostrzeżeń x2 - za tagowanie, wprowadzanie w błąd i obrazę

3. Zamykam temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...