Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Jasiek_One

HEROBRINE-Co sądzicie o tym micie?

Rekomendowane odpowiedzi

Jasiek_One    6

Jestem bardzo ciekaw co inni myślą o Herobrinie. Zawsze wascynowały mnie opowieści innych o jego "objawieniach". Proszę, nie zamykajcie, to tylko czysta ciekawość.

Ja kiedy o nim usłyszałem, to zbudowałem tunele 2x2, żeby wrazie czego uciec :lol: Bałem się jak cholery

Proszę, dzielcie się waszymi opowieściami, a niech admini nie zamykają tematu. PROSZĘ :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Nigdy nie spotkałem i go nie spotkam, gdyż nie istniał on w grze. Uważam, że chwyt z ta postacią był bardzo dobry. Masa spekulacji i tajemniczych filmów tylko pogłębiała świat minecrafta na internetowej arenie międzynarodowej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
heliot    11

Jak wyżej, nigdy nie spotkałem. Ale sądze, że niepotrzebne były te "spekulacje" na jego temat. Przez to teraz młodsi gracze Minecrafta boją się go (!), co oczywiście mnie śmieszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jasiek_One    6

Herobrine: Only God can save you!!!

God is leaving the game

Herobrine: Hahahahaha

Chuck Norris has joined the game

Herobrine: Oh God save me!!!

Taki żarcik :lol:

A tak pozatym to te idealnie kwadratowe tunele to może być coś nieteges z chunkiem. BIJMY MITY!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

młodsi gracze Minecrafta boją się go (!), co oczywiście mnie śmieszy.

Młodsi gracze jako kompletni debile ciągle spamują na forach swoimi przeżyciami z Herobrine, a ja muszę to usuwać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Młodsi gracze jako kompletni debile ciągle spamują na forach swoimi przeżyciami z Herobrine, a ja muszę to usuwać.

Pięknie podsumowane. Nie mam nic więcej do dodania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Jeszcze w czasach hey0moda i mojego serwera był świetny plugin dodający Herobrine. Gracze bali się jak cholera :P Dodatkowo oprócz czatowania lokalnego był to skrypt, który kopał tunele i spawnował w nich moby. Rewelacja jak na tamte czasy.

Tapnięte z Galaktycznego Asa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mangetsuu    0

Ja tam myślę, że w Minecraft nie był, nie jest i nie będzie dodany, bo to tylko mod stworzony przez fanów minecrafta ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jasiek_One    6

Pewnego razu na serwerze zbudowałem z bratem totem wzywający Herobrinea. Niedość, mój brat miał jego skina. Podpaliliśmy i pojawił się "Herobrine" :D Tak się śmieliśmy " Jam jest Herobrine, zbieram datki na potrzeby kościoła" albo " Czcijcie mnie zrzerając masło na śniadanie i kolacje" Jeżeli was to nie śmieszy to wiedzcie, że my mieliśmy skojarzenie co do masła, a dla datków nas "prześladuje". Dlaczego niektórzy widzieli Herobrina? Bo nie dali datków na rzecz kościoła :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
fabrykagolda    15

Ja w niego nie wierzę ale....wiem uznacie mnie za wariata, ale coś widziałem podobnego, tzn. to nie był herobrine, ale może coś podobnego bo jak odkopywałem gravel w jaskini to patrzę i tam daleko jakiś cień jest (coś jak ludzik) i tak lekko się mu jakby oczy świeciły...ale to głupoty jakieś przewidziało mi się czy coś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

i tak lekko się mu jakby oczy świeciły...ale to głupoty jakieś przewidziało mi się czy coś.

Enderman lub pająk

Cień w MC zawsze jest kółkiem D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jasiek_One    6

Czy w plikach Minecraft jest skin Herobrina? Bo jak nie to go nie ma. Piraci mogą go mieć, bo mogą mieć zainstalowanego moda. BIJMY MITY!

Ci, którzy Herobrina uwierzyli, są naiwni. Wszystkie te dowody to są podmienione tekstury, lub multi. Dużo zdjęć jest zrobionych z takiej odległości, z jakiej nie widać nicku nad ludkiem. Wideo nie mogły być nagrane przez przypadek rejestrując Herobrina. To było planowane i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jasiek_One    6

Wlaśnie, i teraz nie ma ratunku dla tego mitu! Według mnie dzieciaki mogą się teraz wypowiedzieć ws. przygód z Herobrinem.

MIT OBALONY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
niunka09    0

ja sądzę że herobrine może istnieć. Wkleję tu legendę herobrinea w którą i tak sama nie wierzę:

Niedawno rozpocząłem grę na nowym świecie w trybie

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

w Minecrafcie. Wszystko wyglądało normalnie, zacząłem ścinać drzewa i stworzyłem

. Zauważyłem, że coś poruszyło się w gęstej mgle (mam słaby komputer i muszę grać na małej widoczności). Sądziłem, że to

i rozpocząłem pościg za nią, aby zebrać

na zbroję.

Jednak to nie była krowa. Patrzyła na mnie inna postać z domyślną skórką, lecz jej oczy były puste. Nie widziałem dymku z nickiem i dwa razy się upewniłem, że nie jestem w

. Nie stał długo, popatrzył się na mnie i uciekł w stronę mgły. Zacząłem go gonić z ciekawości, ale zniknął.

Kontynuowałem grę dalej, nie wiedząc, co myśleć. Kiedy odkrywałem świat napotykałem rzeczy, które nie mogły zostać zrobione przez generator map; tunele 2x2 w

, małe, idealne piramidy z

na oceanie,

ze ściętymi

. Ciągle wydawało mi się, że widzę innego "gracza" w gęstej mgle, ale nigdy nie byłem w stanie przyjrzeć mu się lepiej. Próbowałem zwiększać odległość widzenia zawsze, kiedy tylko go widziałem, ale to nic nie dawało.

Zapisałem mapę i udałem się na fora, by sprawdzić, czy ktokolwiek inny spotkał pseudo-gracza. Nic jednak nie znalazłem. Stworzyłem własny temat opowiadając o graczu i pytając się, czy ktoś miał podobne przeżycia. Post został usunięty w niecałe 5 minut. Spróbowałem znowu, jednak kolejny post został usunięty jeszcze szybciej. Dostałem prywatną wiadomość od użytkownika "Herobrine" zawierającą jedno słowo: "Przestań". Kiedy próbowałem wejść na profil tego użytkownika, wyświetlał się błąd 404 (nie znaleziono strony).

Dostałem maila od innego użytkownika. Twierdził, że moderatorzy czytają wiadomości użytkowników i bezpieczniej będzie kontaktować się przez maila. Deklarował, że też widział tajemniczego gracza i jest mała lista innych użytkowników, którzy również go widzieli. Ich światy są zaśmiecone przez budowle tamtego gracza.

Minął miesiąc od czasu, kiedy dostałem tamtą wiadomość. Kilka osób, które napotkały tajemniczego gracza zaczęło szukać informacji o Herobrine i dowiedzieli się, że ta nazwa była często wykorzystywana przez gracza ze Szwecji. Po dalszym gromadzeniu informacji okazało się, że to brat Notcha, twórcy gry. Osobiście wysłałem do Notcha maila z pytaniem, czy miał brata. W odpowiedzi dostałem krótką odpowiedź:

Miałem, ale nie ma go już z nami.

-Notch

Nie widziałem tajemniczego gracza od czasu pierwszego spotkania i nie zauważyłem żadnych zmian w świecie poza moimi własnymi. Zrobiłem zrzut ekranu, kiedy go pierwszy raz zobaczyłem. Jest to jedyny dowód na jego istnienie.

Herobrine to albo żart hacker'ów albo pszetworzony skin

Doublepost, używamy opcji edytuj, upomnienie //Mof

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lesqx    7
Jest tylko domyślny Steve (char.png), nic prócz tego.
Jest to domyślny, tylko że ma świecące oczy :D

Uwielbiam posty na YT... :

gdybyś wgrał moda hero brine to byś się tak bawił i bał i także byś miał sąsiadów :D

Kinga0252 22 godz. temu

Bez komentarza...

To samo co poprzednik //Mof

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jasiek_One    6

@niunka09 Każdy kto słyszał o Herobrine, czytał ten artykuł. Tam była wersja 1.4 czy coś takiego. Teraz jest 1.0.0! Herobrine nie ma skina w minecraft.jar. Wszystkie filmy o nim są widocznie fałszywe, a kiedy jego postać się w nich objawia, może być to plugin na server. Opowieść gracza, który widział Herobrina, jest z przeszłości. Prawie nie ma ratunku dla tego mitu. Chętnych do podtrzymania tego mitu, zapraszam do wypowiedzi!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
heliot    11

Moxfil grałem wtedy na peacefulu i nie było jeszcze wtedy endermanów ale i tak nie wierzę w tego ,,hirołbrajana".

bosze, pszes ćepie nie bende mugł jusz grać w niom, to znaczy majnkrafta, bo ten herobrain to on istnieje i go tesz wiciałem ale mysilauem rze mi śe fydafało, a to prafda, bosze, nie bende juz w niego grau (Udało Wam się przeczytać bez problemu ?:))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
OutRage    1

Jeszcze w czasach hey0moda i mojego serwera był świetny plugin dodający Herobrine. Gracze bali się jak cholera :P Dodatkowo oprócz czatowania lokalnego był to skrypt, który kopał tunele i spawnował w nich moby. Rewelacja jak na tamte czasy.

Tapnięte z Galaktycznego Asa

Istnieje podobny na bukkita ;)

@topic

Herobrine nie istnieje, jest to potwierdzone przez Notcha, Jeba, Mojang i wszystkich związanych z wydawaniem gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Reemren
      info : wchodzę sobie na świat i pokazuje mi się ,,You have been banned by Herobrine'' następny świat - to samo

Pomocy !!!!!!!!
    • Przez Dopler333
      Stworzyłem ten temat po to żeby.Udowodnić że Herobrine nie Istnienje Mam tu kilka fotek obejrzyjcie
      [img]http://m.onet.pl/_m/23e440664981b2fb0c38e2722b2838d7,62,37.jpg[/img]

Na tej fotce widać że to Herobrine mod

[img]http://m.onet.pl/_m/d66cbfd5b5f2275196facd23b732453f,62,37.jpg[/img]

Tutaj jest multi z pluginem na niewidomy nick

[img]http://i.imgur.com/SqX8e.png[/img]

do tego mam taki dowód że Herobrine od ciebie ucieka a nie przybliża się.

[size=4][font=comic sans ms,cursive]jeśli też nie wierzysz w Herobrina to daj lubie to i zkomentuj.[/font][/size]

[img]http://kristinandcory.com/img/01/01c/Minecraft_You_Are_Herobrine_mod_1_3_2_HUNT_STEVES_TAME_SPIDERS_MORE_.jpg[/img]
    • Przez oskar99989
      Cześć na temacie "Dziwne zjawiska w Minecraft" Mówili że w starej wersji Notch,wgrał Herobrine'a czy ktoś by mi mógł podać tą wersję?
    • Przez Basincia Pe eL
      Ja na minecraft raz sobie szłam i patrzę-coś się świeci.Odwróciłam się a to był... Strumień lawy! Zdziwiłam się co lawa robi nad ziemią! I jeszcze lała się tak jakby zjeżdżalnia wodna! Zwykle gdy ktoś ma mody też takie coś widzi no bo to robota Herobrine, ale ja modów nie mam to skąd to się wzieło! Przecież samo się nie mogło wyregenerować tak! Powiedzcie mi kto to zrobił!!!
      (P.S. jestem nowa na tym forum więc jakbym wysłała tą wiadomość w złe miejsce to mówcie)

Z góry dzięki za pomoc  
    • Przez Kablowiec
      [b]Czy Herobrine nadal istnieje w grze na SinglePlayer? Widziałem go przez okno, wyszedłem z domu, podbiegłem pod okno i już go tam nie było... Liczę na szybkie odpowiedzi. Ja wiem, że to była podmieniona tekstura drzwi lub czegoś innego, ale Notch pisał na Twitterze, że Herobrine nigdy nie istniał! Proszę was, wytłumaczcie mi to[/b]
  • Dodaj nową pozycję...