Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
BuKK4K3

Ban za x-ray nie wiem od kogo

Rekomendowane odpowiedzi

BuKK4K3    0

Witam dzis na serwerze bylo sporo modow (okolo 10 ) wiec nie wiem od kogo ban. Wydobywalem surowce i normalnie jak kazdy czysty gracz stawialem pochodnie i kopalem 10 kratek do przodu 3 w lewo 2 w dol itp... Znajdowalem ciagle iron ore i od czasu do czasu gold ore. Tepal sie do mnie kilka razy admin i sie pytal czy mam x-raya ja powiedzialem ze nie mam on powiedzial ok. Gralem se nastepne 3 godziny i jakis inny mod sie do mnie tepnal a potem poszedl sobie. Po minucie dostalem bana za x-raya. Kolejny bezpodstawny ban, znow posiadalem range gold. Prosze o odbanowanie mnie DZISIAJ. Inaczej wybieram sie i zglosze ze nie zostal mi zwrocony gold z tamtego tematu z banem za x-raya z moderatorem michiz, poniewaz ban nie byl z mojej winy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

Kolejny ban za xray. :D

Najwidocznej masz x-raya, byłeś sprawdzany i tyle. :)

A golda miałeś zwróconego. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BuKK4K3    0

Czekam na odbanowanie 1 dzien. Nastepnie sprawe przekaze na policje. Czas start. Godzina 14 ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Proszę bardzo, czekam z niecierpliwością.

Przy okazji wlepię Ci bana na forum, stronie i kazdym naszym serwerze. Gratis!

To, ze masz rangę Gold nie zwalnia Cię w żadnym stopniu z przestrzegania regulaminu, przykro mi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind

Czekam na odbanowanie 1 dzien. Nastepnie sprawe przekaze na policje. Czas start. Godzina 14 ; )

a ja moge Cie pozwać do sądu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BuKK4K3    0

Nie mam skanera wiec jutro wrzuce. Nie zamykajcie tematu. Pooozdrawiam ; ) . GreenBlind ty szkole pierwszo skoncz a potem sie sadz. Bylo napisac regulamin i byscie nie mieli problemow. Zycze powodzenia za kilka miesiecy. Przypominam ze mam 48h na anulowanie zgloszenia jutro ok. 18 to wygasa, ale ja wam daje czas do 14 na zwrot pieniedzy na konto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vipdude27    12

Dobre, jeszcze nigdy się tak nie uśmiałem. Myślisz, że grożąc administracji co wskórasz? Podasz ich do sądu? Na jakiej podstawie? Wykorzystywanie? Kradzież?.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13

Nie mam skanera wiec jutro wrzuce. Nie zamykajcie tematu. Pooozdrawiam ; ) . GreenBlind ty szkole pierwszo skoncz a potem sie sadz. Bylo napisac regulamin i byscie nie mieli problemow. Zycze powodzenia za kilka miesiecy. Przypominam ze mam 48h na anulowanie zgloszenia jutro ok. 18 to wygasa, ale ja wam daje czas do 14 na zwrot pieniedzy na konto.

Zacznijmy, że ortografie masz fatalną :D. A po 2 z krzesła spadłem, gdy przeczytałem, że podasz ich na policje :D :D :D. Po ABW pójdzie jeszcze.

Idzie dziecko na policje i mówi "okradli, okradli!!!!!!!!!!" -Policjant "o co chodzi dziecko?" dziecko - "no ten tego ukradli golda taki jeden GreenBlind i RabusPL" - Policjant "To masz dziecko idź do psychiatryka" =P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Kerorro gratuluję głupoty. Nie wiem jak można być tak głupim i napisać, że Bukk popełnia błędy ortograficzne. To że on nie pisze polskich znaków nie znaczy, że popełnia błędy ortograficzne. Może ty najpierw idź do psychiatryka zamiast wyzywać starszych i mądrzejszych od siebie. Po prostu jak patrzę na to co piszą niektórzy ludzie to przysłowiowo "żal w d*pę ściska". Mimochodem to ty zachowujesz się jak dziecko, zamiast normalnie odpowiedzieć to od razu agresywnie się rzucasz, przy okazji robiąc off top. Pozdrawiam, torres ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Nie offtopować!

Tapnięte z Galaktycznego Asa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...