Brzydal 7 Napisano 6 Styczeń 2012 Nick w grze:BrzydalImię:MichałWiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat):15Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): Cuboidy rollbacki worldedit i wszystko co potrzeba na "typowym" serwerze.Projekty (screeny, opis):BrakPrzeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty: Na srajkraft byłem kidmodem.Udział w innych projektach (youtube, inne portale):BrakIle czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo): Przy komputerze siedze praktycznie ciągle więc zamiast siedzieć na necie mógłbym pomagać użytkowniką Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl): 3 GrudzieńDlaczego właśnie Ty?: Spędzam dużo czasu na serwerze i znam się na rzeczy jakieś tam doświadczego do moderowania już posiadam.Inne (coś od siebie, o sobie itp.): Nie lubie sportu (nie zgapiam od affiba).Interesuje sie głównie... niczym trochę komputery ale głównie tylko granie.Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Zawsze jeżeli ktoś czegoś nie potrafi lub nie może zrobić to ekipa potrafi pomóc i nauczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alcof3ver 19 Napisano 6 Styczeń 2012 Cytując Krwawica: "Podania do etapu pierwszego można składać do piątku 06.01.2012 do godziny 20.00"Spóźniłeś się 23 minuty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość GreenBlind Napisano 6 Styczeń 2012 mimo wszystko, spóźnienia jestem na TAK lepiej więcej niż mniej ludzi w ekipie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alcof3ver 19 Napisano 6 Styczeń 2012 mimo wszystko, spóźnienia jestem na TAK lepiej więcej niż mniej ludzi w ekipie..To nie ulega najmniejszej wątpliwości. Ale punktualność to też ważna i istotna cecha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 6 Styczeń 2012 Po czasie, ale jestem na TAK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 6 Styczeń 2012 te 30 minut myślę że można mu wybaczyćjestem za Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciula12 1 Napisano 6 Styczeń 2012 za Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aryanek 6 Napisano 6 Styczeń 2012 przeciw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siarczek 7 Napisano 6 Styczeń 2012 brzydal? jestem za Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 6 Styczeń 2012 Jak siarczek za to ja tez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 7 Styczeń 2012 Pamiętam Twoje pamiętne podanie brzydalu - pokazałeś w nim bardzo jak szanujesz serwer i administracje.Do tego dochodzi mała ilość informacji +spóźnienie...Jestem na nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzydal 7 Napisano 7 Styczeń 2012 Pamiętam Twoje pamiętne podanie brzydalu - pokazałeś w nim bardzo jak szanujesz serwer i administracje.Do tego dochodzi mała ilość informacji +spóźnienie...Jestem na nie.Ja tu nigdy nie składałem podania O_OLub przynajmniej nie pamiętam...EDIT: Przypomniał mi się jeden wybryk na którymś serwerze wyzywałem dawno temu i jest mi za to wstyd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 7 Styczeń 2012 Hm... zostało już mało czasu i wg... nie powinienem był... ale okay - szanse dostaniesz na drugi etap... ale niczego więcej nie obiecuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kexan 9 Napisano 7 Styczeń 2012 Hmm... Nie będę się rozpisywał, ale jestem na TAK.@KrwawicPomyliłeś chyba Brzydala z biegaczem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 7 Styczeń 2012 Faktycznie Kexan - mój błąd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciula12 1 Napisano 22 Styczeń 2012 ZAMYKAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach