Krwawic 5 Napisano 5 Styczeń 2012 Jako że rekrutacja zbliża się ku końcowi wielkimi krokami, termin drugiego etapu który odbędzie się na teamspeak3 (adres: ts.minecraft.pl) zostaje wyznaczony na 07.01.2012 (sobota). Godzina zostanie wyznaczona w tym temacie by dla wszystkich była dogodna dlatego zapraszam do wypowiadania się - tylko na ten temat. Godzina rozpoczęcia drugiego etapu: 11:15.Offtopicki będą karane.Podania do etapu pierwszego można składać do piątku 06.01.2012 do godziny 20.00Co do ts3 mile widziany będzie mikrofon do przeprowadzenia rozmowy kwalifikacyjnej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rochu1234 1 Napisano 6 Styczeń 2012 Mi pasuje każda godzina w sobotę.Ale niestety nie mogę od godziny 12 do 15 bo idę na zajęcia.Niestety się dowiedziałem że jadę na urodziny .Dla mnie najlepsza pora to godzina 9 -10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monospacePL 7 Napisano 6 Styczeń 2012 Mi bardziej pasuje rano. Od godziny 17.00 nie pasuje mi w ogóle. Po prostu nie będzie mnie wtedy w domu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zwiecho 1 Napisano 6 Styczeń 2012 Nie wiem, czy jestem brany pod uwagę, ale jeśli tak, to informuję, że sobotę mam czas przez cały dzień Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mxpatrol 10 Napisano 6 Styczeń 2012 Mi bez znaczenia ale bardziej pasowało by mi w godzinach od 12-15. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chourtence 1 Napisano 6 Styczeń 2012 Mi również najbardziej pasowałoby rano. Może w okolicach 11, 11:30? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 6 Styczeń 2012 Moim zdaniem najlepiej by było o ok. 11-12jeszcze mam pytanie na czym będzie polegał ten drugi etapco w nim będzie trzeba zrobić?jakiś test co umiemy zrobić, a czego nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 6 Styczeń 2012 Będą podstawowe pytania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajtinio 0 Napisano 6 Styczeń 2012 Mi pasuję 11-13 Pózniej od 15 do 17. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 7 Styczeń 2012 W takim razie ustalamy oficjalnie godzinę 11:15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach