Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Zwiecho

Podanie - Zwiecho

Rekomendowane odpowiedzi

Zwiecho    1

Nick w grze:

Zwiecho

Imię:

Mikołaj

16 lat

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze):

Ogarniam podstawowe komendy, byłem już kiedyś KidModem i dawałem ludziom cuboidy (naprawdę dużo), niestety było to dość dawno temu (wakacje) i nie wszystko pamiętam, ale myślę, że jeśli dostąpię zaszczytu posiadania tej rangi, to w krótkim czasie przypomnę sobie wszystko.

Projekty (screeny, opis):

Nie brałem udziału w żadnych projektach

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty:

Jak już mówiłem, w okresie wakacyjnym byłem KidModem. Zrezygnowałem z niego z powodu braku czasu i dość długiego wyjazdu (ok. miesiąc). Aktualnie mam rangę Gold - nie wiem czy to istotne.

Udział w innych projektach (youtube, inne portale):

Nie

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo):

Z tym jest różnie. Ze względu na dużą ilość nauki (1 klasa, mat-fiz w wymagającym liceum) nie zawsze dawałbym radę wejść na serwer w tygodniu, ale jeśli chodzi o weekendy, to potrafię przesiedzieć kilka dobrych godzin. Jeśli byłoby to naprawdę konieczne (na przykład dużo graczy na serwerze i równoczesny brak modów) jestem gotów wejść na serwer i pomóc.

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl):

Od maja/czerwca 2011 roku.

Dlaczego właśnie Ty?:

Ze względu na trudny okres panujący na serwerze (brak modów przy dużej ilości graczy) myślę, że fajnie by było pomóc, skoro siedzę bezczynnie i nie mam często niczego do roboty.

Inne (coś od siebie, o sobie itp.):

Mam na imię Mikołaj, mam 16 lat i mieszkam w Poznaniu. Chodzę do jednego z najbardziej wymagających liceów w mieście (ósemka - kto jest z Poznania, powinien skojarzyć :) ). Mam sporo nauki, ale dużo czasu spędzam na graniu w Minecrafta - jednej z moich ulubionych gier. Na obecnej, jak i poprzedniej mapie byłem jednym z najbogatszych graczy, założyłem dwie firmy ( KaZet z Krwawicem i XanZwiech FB Company z Xanderem). Lubię także inne gry, takie jak seria Mass Effect, Assassin's Creed, Battlefield, Call of Duty, World of Warcraft, interesuję się też sportem - do niedawna ćwiczyłem Karate, lubię też czasem pograć w Piłkę Nożną, Siatkówkę, ale tylko dla zabawy, nie należę do jakiegoś klubu, itp. Znam osobiście takie osoby jak Krwawic, Damq - z nimi zaczynałem swoją przygodę z Minecraftem.

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:

Ścisła współpraca i zaufanie w ekipie są niezbędne, ponieważ bez tego jest on narażony na bardzo nieprzyjemne sytuacje, takie jak odchodzenie ludzi z serwera, utarczki słowne między graczami mającymi odmienne zdanie w różnych sprawach, skandale, a w najgorszym wypadku rozpadnięcie się serwera. Nie chciałbym do czegoś takiego dopuścić i oferuję swoją pomoc.

Dziękuję za czas, który spędziliście na przeczytaniu mojego podania i proszę o ocenienie mojej kandydatury - przyjmę wszelką krytykę, jeśli jesteście przeciwni, napiszcie co jest we mnie złego, a ja przemyślę to jeszcze raz. Proszę wybaczyć mi częste powtórzenia.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich

Zwiecho

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Jestem za - gdyż spisywałeś się z tego co mi wiadomo jako kidmod, jednak czekam na opinię innych osób.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros

Jak najbardziej za :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zwiecho    1

Jestem na NIE.

Grasz, który siedzi na serwerze może i sporo, ale jest bardziej zajęty zarabianiem niż pomocą.

Szanuję twoje zdanie, choć jestem troszkę zaskoczony - czy kiedykolwiek odmówiłem komuś pomocy, tłumacząc, że nie mam na to czasu, bo zajmuję się zarabianiem? Jeśli ktoś czegoś potrzebuje, ma jakiś problem, pyta o coś, w miarę możliwości takiej osobie pomagam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Na tym serwerze miałem przyjemność współpracować tylko z 3 graczami którym mogę zaufać i wiem że tego zaufania nie zawiodą. Są to Mr_Korn, JKM_Elros i właśnie Zwiecho nie piszę tego tylko ze względu na to że jesteśmy wspólnikami. Zwiecha poznałem jeszcze na starej mapie zawsze służył graczom pomocą od najprostszych spraw po te większego kalibru. Jest jedyną osobą w tej rekrutacji która w pełni zasługuję na to stanowisko, gdyż spędza na serwie bardzo dużo czasu i nie tylko dla siebie ale też dla innych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
unknown_    0

Oczywiście że jestem za przyjęciem Zwiecha do ekipy. Pamiętam jeszcze jak byliśmy równi sobie kiedy we dwóch mieliśmy zaszczyt nosić rangę kidmodów, ah to były czasy :O A fakt że Zwiecho jest w chej ogarnięty + był pomocny w przeszłości podczas sprawowania swojej funkcji kidka działa na jego korzyść.

Good luck i liczę na to że się dostaniesz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154

jestem Za

o tej godzinie nie napiszę niczego ambitnego więc chociaż tyle masz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind

jestem za

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn

Jak najbardziej ZA spotkałem się ze Zwiechem kilkaset razy na FB i jest jak Xander powiedział jedna z osób które naprawdę zasługują na tą rangę i mogą poprawić sytuację na serwerze ;) Powodzenia ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...