Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
alcof3ver

Nowy wystrój portali do map.

Rekomendowane odpowiedzi

alcof3ver    19

Cześć,

Chciałbym zaproponować drobną przebudowę /spawnu. Mianowicie portale do mapy głównej, freebuildowej oraz wykopowej są takie "gołe" i chłodne. Moim zdaniem powinny być one wyróżniać się. Przebudowa by polegała na odwzorowaniu portalu do danej mapy na ścisły schemat. Dla przykładu portal do mapy wykopowej byłby "makietą" wejścia do lasu i zestawieniem minerałów z jedna skrzynia i Craft boxem. Zamierzam do tego, ze każde wejście do portalu ma nawiązywać do mapy, na która będziemy się przenosić.

Decyzja administracji może być negatywna, zdaje sobie z tego sprawę, gdyż wiem, że portale te znajdują się przestworzach w statku i jest tam zbyt mało miejsca aby cos wydłużyć czy poszerzyć. Liczę na kompromis i na zmianę :) Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Można by pomyśleć nad takim lekko interaktywnym bajerem ale idzie to wraz ze zmianą statku spawnu. Jeżeli dorobił byś schemat który powiększał by statek - i został by z tego widocznie statek (satelita) jestem za :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Pomyślę nad zmianą. Będę informował. Zacznę coś kombinować wieczorem późnym jak będzie mało graczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Siarczek    7

Pomysł genialny. Jestem stanowcza ZA.

Bo co to napis FB z wełny czy W. :<

Ostatnio mówiłeś że odchodzisz? dziwny jesteś. Co do zmian spoko większy spawn może być Ciekawszy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vipdude27    12

Ostatnio mówiłeś że odchodzisz? dziwny jesteś. Co do zmian spoko większy spawn może być Ciekawszy!

Przestań już siarczek bo jesteś strasznie denerwujący. Wszystkich krytykujesz, może Aryanek zmienił zdanie i nie odchodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Siarczek    7

Przestań już siarczek bo jesteś strasznie denerwujący. Wszystkich krytykujesz, może Aryanek zmienił zdanie i nie odchodzi.

Jezu pytam się tylko a Ty z ryjem znowu weź ogarnij życie trollu! Denerwujący to jesteś ty bo zawsze masz coś do powiedzenia co nic nie wnosi więc łaskawie nie komentuj ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Postępy są. Nowe wejścia buduje na mapie freebuild. Krwawic wczoraj je oglądał. Wyraził swoje poparcie, ale zastrzegł, że zostaną przeniesione jak w całości je ukończę. Progres wykonania: 70%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vipdude27    12

Jezu pytam się tylko a Ty z ryjem znowu weź ogarnij życie trollu! Denerwujący to jesteś ty bo zawsze masz coś do powiedzenia co nic nie wnosi więc łaskawie nie komentuj ;]

A twoje wnoszą wiele. Wszystkich tylko obrażasz i próbujesz być śmieszny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108

... Ciekawe jak to będzie wyglądać ... A po za tym, nie mogę się doczekać ;) Statki już nie raz widziałem, (z Gwiezdnych Wojen :D) więc sądzę, żeby te portale umieścić, będzie potrzebny jeszcze jakiś materiał pod Nether (jak by był na Spawnie) ponieważ sprawdzałem sam, i ogień / lawa przepali to nawet na cubie, chyba że jest taki którego nie znam :D

Pomysł mi się podoba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

... Ciekawe jak to będzie wyglądać ... A po za tym, nie mogę się doczekać ;) Statki już nie raz widziałem, (z Gwiezdnych Wojen :D) więc sądzę, żeby te portale umieścić, będzie potrzebny jeszcze jakiś materiał pod Nether (jak by był na Spawnie) ponieważ sprawdzałem sam, i ogień / lawa przepali to nawet na cubie, chyba że jest taki którego nie znam :D

Pomysł mi się podoba

Już dwa portale są gotowe i umieszczone. Do mapy wykopowej i do mapy freebuild.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108

To fajnie. A gdzie są? W statkach? I pewnie dlatego serwer off!:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

To fajnie. A gdzie są? W statkach? I pewnie dlatego serwer off! :D

są już wstawione na /spawnie, ale wcześniej działały bez zarzutu. Nie wiem dlaczego tutaj są off.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154

Teraz te portale wyglądają o wiele lepiej tylko portal na wykopowy coś nie działał w nocy....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Teraz te portale wyglądają o wiele lepiej tylko portal na wykopowy coś nie działał w nocy....

Od początku wstawienia tych nowych portali automatyczne przenoszenie nie działa. Trzeba wpisywać /warp wykopowa i /warp freebuild

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...