Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Shael

Gdzie kupić legalnie MC

Rekomendowane odpowiedzi

Shael    0

Witam. Jestem tu nowy ,jeśli temat w złym miejscu proszę przenieść nie usuwać. Gdzie można kupić legalnie MC? ,i żeby nie było też zbyt drogo . Można na allegro kupić giftcode'a ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Shael    0

Właśnie chciałbym również uniknąć obcych walut :/ ,najlepiej w PLN.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AssasinsPL    0

Oczywiście że można. Ja na przykład kupiłem na początku wakacji z allegro.pl zapłaciłem 49zł . a giftcoda trzeba wpisać w zakładce /profile. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Shael    0

Wszystkie giftcode'y na allegro są legalne mam nadzieję? Wolałbym uniknąć sytuacji typu ban.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Shael    0

Wybacz Miśku jak byłem parę minut temu to tego nie było ;) Czyli unikać allegro?:<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wulkanus    0

Co za bzdury, najlepszym i w 100% pewnym sposobem jest kupienie gry na "Kontasier.pl'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Wybacz Miśku jak byłem parę minut temu to tego nie było ;) Czyli unikać allegro?:<

Unikać, chyba że sprzedawca daje np. rok gwarancji na działanie klucza. Te za 50 pln i taniej to na 99,99% są trefne. Pewny sprzedawca takiej gwarancji może spokojnie udzielić. I żadne kontagier.pl, co żadnej gwarancji nie dają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wulkanus    0

Unikać, chyba że sprzedawca daje np. rok gwarancji na działanie klucza. Te za 50 pln i taniej to na 99,99% są trefne. Pewny sprzedawca takiej gwarancji może spokojnie udzielić. I żadne kontagier.pl, co żadnej gwarancji nie dają.

Co ty tam wiesz, sam zakupiłem konto na tej stronie rok temu i działa miodzio do tej pory, nie kupywałeś, nie komentuj skoro się nie znasz, co za człowiek..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Co ty tam wiesz, sam zakupiłem konto na tej stronie rok temu i działa miodzio do tej pory, nie kupowałeś, nie komentuj skoro się nie znasz, co za człowiek..

Co ja tam wiem, potem tacy ludzie płaczą że im konto zbanowali. Lepiej dmuchać na zimne, niż się sparzyć. "Nie znasz się" - siedzę w świecie Minecrafta od Infdeva (+ długi czas na Classicu), parę serwerów skonfigurowanych, przypadki zbanowanych z takich "pewnych stron" też już widziałem ale co ja tam wiem... Dodatkowo, żaden interes jeśli firma bierze marżę 11 PLN dla siebie. Samemu można kupić za 89.

Jak już mówiłem: albo od nas, albo prosto od źródła (minecraft.net), innych sprzedawców nie mogę polecić. Dodatkowo, kupując przez PayPal (doładowanie prosto z konta bankowego lub przelewem pocztowym - paypal-doładowania.pl) masz automatyczne przewalutowanie, więc ty płacisz w złotówkach, a oni dostają euro. Naprawdę nie ma się czego bać. Zawsze też możesz posłuchać Wulkanusa i zaryzykować kupno w jakimś sklepie, oto ich "gwarancje", cytuję z ich strony:

Zwroty ze względu na specyfikę produktów są możliwe w bardzo nielicznych sytuacjach' date=' po użyciu kluczy aktywacyjnych jest to niemożliwe. Każda reklamacja jest rozpatrywana indywidualnie i postępowanie w takich wypadkach zależy od okoliczności oraz danej gry. Naszym celem jest, aby wszyscy gracze byli zadowoleni, więc staramy się każdą sprawę doprowadzać do szczęśliwego zakończenia. Pełne warunki dotyczące zwrotów i reklamacji można znaleźć w Regulaminie.[/quote']

1. Wszystkie towary w sklepie KontaGier pochodzą z legalnego źródła' date=' są oryginalne i pochodzą od autoryzowanych dystrybutorów.[/color']

2. Zgodnie z Ustawą z 2 marca 2000 roku „O ochronie niektórych praw konsumentów oraz odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny†Klient może zrezygnować z towaru zakupionego w naszym sklepie bez podania przyczyny w ciągu 10 dni od otrzymania przesyłki.

3. Zwrot jest możliwy tylko wówczas gdy, produkt nie był używany, aktywowany, przesyłany osobom trzecim. Zwracane produkty muszą być kompletne. Decyzję o ewentualnym zwrocie podejmuje sklep KontaGier po zapoznaniu się ze stanem zwracanego towaru.

5. Sklep w przypadku zwrotu gwarantuje zwrot kwoty równej cenie towaru. Pieniądze zostaną zwrócone w przeciągu 7 dni roboczych przelewem bankowym na konto wskazane przez Klienta.

6. W przypadku problemów z zakupionym produktem lub stwierdzeniem błędów należy złożyć reklamację na adres kontagier.pl@gmail.com. Reklamacje zostaną rozpatrzone w przeciągu 5 dni od daty otrzymania wiadomości przez sklep. W przypadku uzasadnionej reklamacji, niepoprawny produkt zostanie wymieniony na inny, pełnowartościowy, a jeśli będzie to niemożliwe (na przykład z powodu wyczerpania zapasów), zwrócimy Klientowi równowartość ceny produktu lub zaoferujemy mu inne, dostępne w sklepie towary do wyboru. Zastrzegamy sobie możliwość nieprzyjęcia reklamacji lub skierowania Klienta bezpośrednio do producenta. Służymy w takich wypadkach pełną pomocą i współpracą.

7. KontaGier ponosi odpowiedzialność przez 3 miesiące od daty zakupu w przypadku niezgodności towaru z umową.

8. Gwarancja oraz prawo odstąpienia od umowy nie obowiązują, gdy produkt został w jakikolwiek sposób ograniczony (zawieszony, unieważniony, zbanowany, wyłączony) z winy kupującego.

Trzy miesiące - a potem mają Cię w d*pie. A tyle najczęściej działają te "kradzione" klucze. Z drugiej strony, w Regulaminie zapewniają oryginalność. Jesteś człowiekiem z wolną wolą, wybieraj. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154

minecraft.net

tam najpewniejsze klucze bo prosto od mojangu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Shael    0

Ok .Więc albo Mojang albo ten Pan Rabuś , a on skąd ma? Zaraz się z nim skontaktuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Rabuś bierze prosto z minecraft.net.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

Funfact karta czy Paypal automatycznie konwertuje PLN na EUR wg. obecnego kursu.

MC.net to jedyna zaufana strona na której MC można kupić, wszelkie inne to w 99% naciąganie i kasa w błoto.

Co za bzdury, najlepszym i w 100% pewnym sposobem jest kupienie gry na "Kontagier.pl" za PLN.

Skończ waść wstydu oszczędź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
soushibo    0

Ten cały nocz chyba już kilka razy pisał, że kody do minecrafta można kupić tylko i wyłącznie na ich stronie po ich cenie. Nie można ich kupić hurtem i odsprzedać taniej. Każdy kto sprzeda minecrafta taniej niż te 20E musiałby do niego dokładać... Można kupić na allegro kod po normalnej cenie ~100zł tylko po co ryzykować przez pośrednika? Jest paypal, są rodzice albo starszy brat którzy mają karty i mogą nam taką grę kupić.

Proste;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Pisałem o tym tyle razy... Myślałem, ze każdy dojdzie do odpowiedniego wniosku :)

Ja sprzedawałem po 99.99 i na 25 kodach wyszedłem 9zl na plus. Od tego roku nie płace podatku VAT wiec moze jakoś to będzie ;)

No i zawsze minecraft.net, zawsze.

Kolega promujący gownokontagier dostanie ostrzeżenie, następnym razem banana. I to nie tego jadalnego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
em411    0

Ja tutaj czytam i czytam wszyscy mówią że za mniej niż 50zł minecrafta się nie kupi. A co powiecie na to:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

nie wiem czy to fake czy po prostu dziwna promocja kupował ktoś już z tego serwisu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
xaviercraft    0

ja nie rozumiem -.- nie mam 18lat ani zadnej karty kredytowej nie bede placic Euro a wogole nie wiem za ile jest u rabusa MC lub u innych chodzi mi oto ze chce w PLN placic ale nie wiem ile moze rodzice mi kupia a moze nie ? mam 15 lat i jakos nie wiem -.- i ciagle slysze o tym samym . Na innych stronach te same tematy aż pfffffffff 1-2-3 kolejny temat ten sam ... to juz lepszy dla mnie Classic :) jak znajde rozwiozanie ci dam bo są na youtubie filmiki - ale to sa zarty bo sa tam wirusy i Keyylogery nie polecam sciagac . Tam oni pierw placa potem usuwaja ten minecraft nagrywaja filmik jak zrobic za free ale sciagaja ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...