Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Krwawic

Pożegnanie KidModeratora Twisteda

Rekomendowane odpowiedzi

Krwawic    5

"Wiem, że wielu z was się cieszy, a jeszcze wielu to nie obchodzi, ale dzisiaj, dokładnie w okresie czasu godzine temu - odszedłem z FB ( i nikt mi nie powie, że zostałem wywalony), po czym Rabus zbanował mnie na IP na wszystkich serwerach minecraft.pl i Teamspeaku. Tutaj jest moja rezygnacja - moja historia z minecraft.pl była obszerna, a kończy się w mało przyjemnych warunkach, ale cóż ... Czuję się wolny i z czystym sumieniem, po powiedzeniu panu Rabusowi kilku słów odchodzę z sieci. Pewnie się już nie pojawie, dlatego też piszę ten temat (na forum też będę miał bana). Chciałbym was wzsystkich tutaj pozdrowić, podziękować za pracę wszsystkim osobom, z którymi pracowałem, zwłaszcza Adminstratorom świetnego serwera Freebuild.pl - Krwawicowi i Zniesmaczonemu, którzy ten serwer "stworzyli" i doprowadzili do tak dobrego stanu, chciałbym również podziękować adminowi serwera wykopowy.pl, którego zawsze ceniłem i cenić będę, nieważne jakie ma o mnie zdanie (tak Shr, to do Ciebie), mojemu pierwszemu przełożonemu Egzekowi - adminstratorowi serwera Polycraft.pl, który i tak pewnie tego nie przeczyta ;P. Chciałbym podziękować wszystkim modom, a zwłaszcza FunLixowi, Unknownowi i Wooshko, z którymi świetnie współpracowałem (i z którymi - mam nadzieję będę miał dalej kontakt

;) ), wszystkim graczom, bez których moja praca i siedzenie w tej grze nie maiłoby sensu, oraz wreszcie Siarczkowi, który zawsze mnie dobrze rozumiał, cenił (mam nadzieję ;) ) i lubił. Dziękuje wam wszystkim i życzę wam sukcesów w przyszłości. Żegnam, gdyż innego pożegnania napisać nie mogę ;).

Chciałbym też podziękować Rabusowi, który chociaż traktował mnie jak traktował i zrobił co zrobił i tak jest dobry. To nie jest jego wina, także nie żywię do niego urazy. "

TwistedFake

Jako że jego wypowiedz nie zawiera żadnych oszczerstw, zamieszczam ją na forum z nadzieją że post nie zostanie usunięty. Uważam że każdy ma prawo podziękować za współpracę i grę na serwerze bądź w tym wypadku - serwerach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros

Cóż - było, minęło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

W razie, gdyby ktoś był ciekaw, to Twisted poleciał za groźby i szczeniactwo w rozmowie na gg + groźby wrzucenia czegoś osobistego, zapewne na naszym forum, na co ja nie pozwolę :)

Sorry, czy Wam coś zrobił czy nie, nie pozwolę gnoić człowieka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Słuszność zupełna Rabus, nigdy go nie lubiłem zawszę wydawał się taki jak to się kiedyś mówiło "hej do przodu".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Mi osobiście Twisted nie zawadzał. Radził i pomagał. Zresztą żyje ze wszystkimi w zgodzie, więc problemów nie było, ale może było to spowodowane moją krótką znajomością z nim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vipdude27    12

Twisted był świetnym modem (jedyny, który pomagał kiedy miało się problem). Wielka szkoda no ale cóż :( Teraz wszystko się za przeproszeniem pier**li na serwerze, kto następny wyleci?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Twisted był świetnym modem (jedyny, który pomagał kiedy miało się problem). Wielka szkoda no ale cóż :( Teraz wszystko się za przeproszeniem pier**li na serwerze, kto następny wyleci?

Miejmy nadzieje, że nikt. Teraz wspólnie powinniśmy dążyć do tego, aby atmosfera wzajemnej adoracji powróciła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
funLix    5

W razie, gdyby ktoś był ciekaw, to Twisted poleciał za groźby i szczeniactwo w rozmowie na gg + groźby wrzucenia czegoś osobistego, zapewne na naszym forum, na co ja nie pozwolę :)

Sorry, czy Wam coś zrobił czy nie, nie pozwolę gnoić człowieka.

Sam gnoiłeś go pisząc o tym że jest fałszywą gnida...

Rabus, zobacz wkońcu też na siebie a nie całą ekipę jedziesz..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zniesmak    15

Proponuje zobaczyć podanie Twisteda w rekrutacji:) To nie była decyzja moja ale graczy którzy go zachwalali , którzy go polecali !

A teraz coś do niego macie?:) Brawo ludzie :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Ja zdania co do Twisteda nie zmieniam, pozytywnie na niego zagłosowałem, nic mi od tamtego czasu do teraz nie zrobił, więc nadal nic do niego nie mam, ale chciał odejść do odszedł, nie będę go trzymał. A poza tym, macie zbyt złe kontakty z graczami (Parę osób z moderacji i administracji, nie będę wypisywał kto dokładnie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros

Może i moderatorem był dobrym, ale dopuścił się rzeczy nagannych. Czyli gróźb i wyzwisk, które mogły się skończyć konsekwencjami dużo bardziej drastycznymi niż ban na forum i serwerach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
okreop    0

Moim zdaniem Twisted był dobrym KidModem. Gdy na serwerze było kilku modów tylko on reagował na skargi, zażalenia czy zwykłe pytania. Cóż, to jego wybór i nic nam to tego. Swoją drogą na serwerze dzieje się teraz bardzo dużo złego. Odejście Elrosa, Funlixa, damq'a spowodowało małe zamieszanie na forum i serwerze. Miejmy jednak nadzieję, że nie zaowocuje to czymś negatywnym.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hayper    1

Proponuje zobaczyć podanie Twisteda w rekrutacji:) To nie była decyzja moja ale graczy którzy go zachwalali , którzy go polecali !

A teraz coś do niego macie? :) Brawo ludzie :)

W takim razie powinniście też przyjąć Chourtence, która ma również bardzo dużo głosów "za" jest zachwalana przez sporą część obecnej jak i byłej moderacji naszego kochanego fb oraz wykazała się pisząc wiarygodne podanie. Z tego co widziałam rachunek jest wyrównany. c:

Ależ nie, witamy w świecie równych i bardziej lubianych. Allons, enfants de la patrie! Liberté, égalité, fraternité.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

Chourtence chętnie widzę w ekipie. Dobrze ją i znam i jestem pewien, że da rade jako KidMod.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hayper    1

Nie ma to jak wspierać osoby które się zna - prawda Hayper?

Popadamy z skrajności w skrajność. Ty za to tego kompletnie nie potrafisz, no chyba że znam to tylko z jednej, tej mniej przyjemnej strony.

Taki mały offtop się zrobił... cóż, nie znałam zbyt dobrze Twisteda. Fakt. Jak najbardziej szanuję jego osobę jak i jego pracę, ale byliśmy świadkami dość ironicznej sytuacji. Ah, zawiodłam się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Siarczek    7

To może dowcip, na rozluźnienie

Przychodzi Hayper do lekarza z pończochą na głowie.

- Co pani dolega ?

- Nie widzisz gamoniu , że to napad?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

To może dowcip, na rozluźnienie

Przychodzi Hayper do lekarza z pończochą na głowie.

- Co pani dolega ?

- Nie widzisz gamoniu , że to napad?!

Ten twój "dowcip" bardziej przypomina obelgę w stronę Hayper. Może znajdź sobie partnera życiowego to nie będziesz musiał się wyładowywać na innych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Siarczek    7

Ten twój "dowcip" bardziej przypomina obelgę w stronę Hayper. Może znajdź sobie partnera życiowego to nie będziesz musiał się wyładowywać na innych.

Uu dzieciaku jak masz problem to może zrób lekcje co? i się grzecznie nie wypowiadaj : ] bo zasmarkańców mam dość już ;D i pamiętaj dowcip jest na rozluźnienie więc się nie spinaj bo Ci gacie pękną !!

PS. Po co mnie prowokujesz wypierdku, rzucasz się jak dziki szympans, opanuj swoje jajowody i do klatki ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Uu dzieciaku jak masz problem to może zrób lekcje co? i się grzecznie nie wypowiadaj : ] bo zasmarkańców mam dość już ;D i pamiętaj dowcip jest na rozluźnienie więc się nie spinaj bo Ci gacie pękną !!

PS. Po co mnie prowokujesz wypierdku, rzucasz się jak dziki szympans, opanuj swoje jajowody i do klatki ;/

Dziecko to ty możesz mówić jak kiedyś sobie zrobisz (co przy twoim ilorazie inteligencji raczej nigdy nie nastąpi [dorośnij bo te twoje teksty są na poziomie gimnazjum])

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Siarczek    7

Dziecko to ty możesz mówić jak kiedyś sobie zrobisz (co przy twoim ilorazie inteligencji raczej nigdy nie nastąpi [dorośnij bo te twoje teksty są na poziomie gimnazjum])

ojoj zabolało że ktoś zwrócił uwagę? : / tak mi źle : ( ( ( zamknij już się bo tylko prowokujesz do kłótni i nic nie wnosisz ;/ pajacuj sobie w domu albo z twoja dziewczyną cwaniaczku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...