Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Rochu1234

Gold-dzieci?

Rekomendowane odpowiedzi

Rochu1234    1

Siemka.Z tej strony rochu1234.Chciałbym wam powiedzieć(Nie obrażajcie)że pomysł z goldem za sms był zły(Bez obrazy)Coraz więcej ludzi oraz "dzieci" mając dużo pieniędzy na swojej komórce kupują sobie Golda na dowolną ilość dni.Rozumiem to,że dzięki temu serwer się lepiej rozwija i to wspomaga serwer(Sam mam golda)ale bez przesady.Dzieci(za przeproszeniem)mając takiego golda biją z godem na warp wojna(Wiem to bo sam biłem ale dostałem bana od szanownego pana Twisteda.Teraz jestem grzeczny)Skaczą też jak małpy(za przeproszeniem)dzięki kompasowi i gdy wchodzę na chat jest "więcej"goldów od zwykłych userów.Normalni userzy są przez to poszkodowani.Możę być ten gold za sms ale chociaż żeby był droższy i odstraszał dzieci(za przeproszeniem). Proszę tu zgłaszać odpowiedzi na ten temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Dlaczego droższy? mogą po prostu na /warp wojna zablokować kompas i goda goldą ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

a ja właśnie tylko po to kupiłem golda żeby podczas kopania nie martwić się o lawę. Licho trochę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25

Ogólnie Goldzi chyba powinni stracic kompas. Nie raz już wyrzynali mi zwierzęta w ffirmie. Może jest sposób na jakieś blokowanie kompasu by w pewne punkty mapy nie mogli się tepac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
funLix    5

Według mnie lepiej by było zmniejszyć ilość możliwości "Gold'ów".

gayboy.jpg

Chyba nie zdajesz sobie sprawy, że łamiesz regulamin co nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25

Kompas nie jest potrzebny jak możemy mieć fly mod.

Też tak sądzę a po wyeliminowaniu kompasu ilość kradzieży i zablokowanych skrzyń przez osoby trzecie znacząco zmaleje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Rabus, wreszcie ! Wreszcie ktoś napisał propozycję (i to HA) o jaką prosiłem w innym temacie ! Dzięki, mam nadzieję, że wyłączycie tego goda i kompas na sv !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kexan    9

Moja uwagę zwróciła głównie nawa tego tematu.

Moje zdanie dotyczące Goldów: jak kupują Golda, to niech się jakoś zachowują, normalniej niż inni gracze, a nie korzystają z kompasu, goda. Przynajmniej nie szpanują kolorkiem ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Moja uwagę zwróciła głównie nawa tego tematu.

Moje zdanie dotyczące Goldów: jak kupują Golda, to niech się jakoś zachowują, normalniej niż inni gracze, a nie korzystają z kompasu, goda. Przynajmniej nie szpanują kolorkiem ;]

Niestety w tym przypadku wykupienie przez niektórych rangi Gold wiąże się tylko z łamaniem przyjętych zasad. Myślą, ze są bezkarni. Kiepska logika i błąd w myśleniu. Na spawnie mozna wykonać pomieszczenie zwane "strefą Gold" . Wszystkie pytania, odp oraz zasady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Jest to dobra myśl. Prosiłem kilkukrotnie Rabusa by zamieścił informacje i regulamin na temat goldów na spawnie - niestety nie uczynił tego do tej pory. Dobrze wiadomo że jako Administrator (nie Head) wolę nie tykać się spraw finansów oraz goldów gdyż kilkukrotnie zostałem za to upominany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20

Sam jestem Goldem, i podobnie jak XANDERMB używam Goda czy kompasu tylko wtedy gdy nie uczestniczę w walce ;) Ale to dobry pomysł, będzie mniej oszustów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TiTek2    0

Moje zdanie na ten temat jest takie.

GOLD powinien mieć skrócone niektóre komenty np. /god lecz co do kompasu się nie zgodze.

Kompas przydaje się powiem szczerze i z tym nie ma dużego problemu gorzej z godem byłem świadkiem jak gold bije na warp wojna z godem

(nicku nie pamiętam).

Do obcięcia komend dochodzi też /weather (byłem świadkiem ''zabawy'' pogodą co chwila deszcz co chwila słońce .. denerwujące !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25

Moje zdanie na ten temat jest takie.

GOLD powinien mieć skrócone niektóre komenty np. /god lecz co do kompasu się nie zgodze.

Kompas przydaje się powiem szczerze i z tym nie ma dużego problemu gorzej z godem byłem świadkiem jak gold bije na warp wojna z godem

(nicku nie pamiętam).

Do obcięcia komend dochodzi też /weather (byłem świadkiem ''zabawy'' pogodą co chwila deszcz co chwila słońce .. denerwujące !

A ja jednak jestem za odebraniem kompasu z prostego powodu Goldzi wchodza do domów, firm i kradna, blokuja niezabezpieczone skrzynie oraz zabijają zwierzęta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Popieram kolegę wyżej. Jeśli rezygnujemy z tylu funkcjonalności godna to warto się zastanowić nad nowymi opcjami, które nie będą tak negatywnie wpływać na rozgrywke i na problemy serwerowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
LandHere    1

Według mnie gold nie powinien używać kompasu .

Tylko niektórzy są dziećmi .

Doublepost //Mof

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Land nie nabijaj sobie postów tylko używaj opcji edytuj bo poto ona jest :)

Nie bądź takim hipokrytą, mamy PW i opcję zgłoś //Mof

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Aryanek    6

Nie wiem wgl. po co jest GOLD. Na TF'ie jak chce się być VIPEM to są 3 przywileje. Czapeczka specjalna, Zarezerwowane miejsce na serwerze i ranga "Szlachcic" a tutaj jakieś wynalazki .-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...