Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
ZlyPrzycisk

[Minecraft.pl] Minecraft w CD-Action

Rekomendowane odpowiedzi

ZlyPrzycisk    9

Z góry chciałbym przeprosić jeżeli ten temat znalazł się w nieodpowiednim dziale. Zauważyłem, że wszystkie tematy należą do jednego usera, lecz po prostu nie wiedziałem gdzie umieścić moją propozycje newsa.

Niedawno mieliśmy okazje ujrzeć Minecraft'a w programie informacyjnym na jednej z Polskiej stacji telewizyjnej. Tym razem nasza ulubiona gra doczekała się aż 4 stronicowej recenzji w jednym ze znanych magazynów o tematyce gier komputerowej CD-Action. Recenzent, który kryje się pod pseudonimem Enki, bardzo entuzjastycznie przestawił czytelnikom, czym jest tak naprawdę Minecraft. Znalazło się także miejsce na modyfikacje tj. Mo' Creatures i kilka innych. W końcowej ocenie otrzymał jednak 9/10 punktów. Pełnej dziesiątki pozbawiły go niedoróbki. Autor wskazał dwie poważne problemy. Między innymi: "miejscowe problemy z doczytywaniem" oraz "komplikacje przy grze w multi". Nie będę wam zdradzał większości szczegółów. Jeżeli chciałbyś/chciałabyś przeczytać artykuł informuje, że magazyn kosztuje 15.99zł i znajdziesz go w najbliższym kiosku

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lesqx    7

Wiesz, niektórzy nie kupują, zeby zobaczec recenzje, tylko dla gier ktore dodaja :D Ja kupuje od 1,5 roku, i nie zamierzam przestać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ZlyPrzycisk    9

Wiesz, niektórzy nie kupują, zeby zobaczec recenzje, tylko dla gier ktore dodaja :D Ja kupuje od 1,5 roku, i nie zamierzam przestać :)

Cóż, dla mnie gry w CDA to taki bonus. Magazyn kupuję ze względu na newsy. Nie wiem czemu nie lubię buszować po serwisach o tematyce gier dlatego dobrą alternatywą dla mnie są magazyny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RavenZuo    9
Enki? jakby to macAbra recenzował oceniłby z 8+ xP
[color=green]Hola hola górniku, ponad 4 miesiące i nic nie wnosi, super //Mof[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ZlyPrzycisk    9
[quote name='RavenZuo' timestamp='1333786358' post='60145']
Enki? jakby to macAbra recenzował oceniłby z 8+ xP
[/quote]

+5 do odkopywania tematów..
[color=green]+2 do spamu //Mof[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...