Bartosz55 0 Napisano 30 Grudzień 2011 Nick w grze: celebi1Imię: BartekWiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat): Mam 16Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): W grze znam wszystkie podstawowe kommendyPrzeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty: Gold jestem zlotym ... Graczem. Na serwerze gram bodajże od poczontku,listopada a na forum siedzę sporo.Udział w innych projektach (youtube, inne portale): ----Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo): tygodniowo 16 godzin.Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl): Jak wspomniałem od listopada.Dlaczego właśnie Ty?: Ja, ponieważ jestem długo na serwerze, pomagać lubię i Proszę Administracje, by dała mi szansę.Chciałbym zostać KidModeratorem ponieważ dużo osób przeklina, oszukuje wgrywając różne mody typu X-ray. Chciałbym umilić także grę sobie, Administracji oraz innym graczom, gdyż zawsze przyda się ktoś kto pomoże w np. zablokowanych drzwiach, w zakladaniu cuboidow.Sądzę, że jestem osobą, która jest odpowiedzialna, oraz potrafi panować nad emocjami co przydaje się podczas grania, gdyż nie każdy gracz przeczytał napisany na miejscu spawnowania Regulamin, który odpowiedział by na wszystkie pytania, które piszą ludzie, którzy nie są tak naprawdę warci grania na serwerze FB.Myślę, że nadaję się na rangę KidModeratora, gdyż jestem opanowany i dojrzały emocjonalnie.Dlaczego ja mam być kidmodem: bo lubie pomagac innym i hce takrze pomóc tym co som nowi i nie umiom grac na szczerze Dlaczego musi być wiencej nisz jeden kidmod: bo w grupie siła i gdy jeden nie ma czasu drugi może pomóc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alcof3ver 19 Napisano 30 Grudzień 2011 Krótkie i mało treściwe podanie. Według mnie nie przekona administracji. Osobiście jestem na nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz55 0 Napisano 30 Grudzień 2011 moge je zmienic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz55 0 Napisano 30 Grudzień 2011 Krótkie i mało treściwe podanie. Według mnie nie przekona administracji. Osobiście jestem na nie. moge je zmienić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość GreenBlind Napisano 31 Grudzień 2011 najpierw naucz się opcji edytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pfdarky123 0 Napisano 1 Styczeń 2012 WTF?Bartoszu czy ty szczerze siedzisz dużo na forum?Bo tylko masz 4 posty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aryanek 6 Napisano 1 Styczeń 2012 Wiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat): Mam 16jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty: Gold jestem zlotym ... Graczem. Na serwerze gram bodajże od poczontku,listopada a na forum siedzę sporo. (poczontku) do tego dużo siedzisz na forum. 4 posty! CZŁOWIEKU SZALEJESZ!ponieważ jestem długo na serwerze, (Od listopada. Dla porównania ja gram początku czerwca, więc... To nie długo, a pozatym rzadko Cię widuje na serwerze, okazjonalnie wejdziesz)bo lubie pomagac innym i hce takrze pomóc tym co som nowi i nie umiom (16lat. No, a ja jestem pomocnikiem Świętego Mikołaja.)Mam jeszcze pewne przypuszczenia, ale zobaczę jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aryanek 6 Napisano 1 Styczeń 2012 Tak jak myślałem kłamczuchuZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Kopiuj i wklej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 5 Styczeń 2012 Ortografia 0_o... nie, proszę pana... ogólne nie.... odrzucone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach