Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
BuKK4K3

Odwolanie od bana michiz (X-ray)

Rekomendowane odpowiedzi

Torres70    76

1. "Rozgrywka
    • Niszczenie lub wprowadzanie zmian do publicznych budowli przez graczy do tego niewyznaczonych jest zabronione.
    • Niszczenie lub wprowadzanie zmian do budowli niewykonanych przez siebie jest zabronione, chyba że właściciel wyrazi na to zgodę.
    • Korzystanie z hacków i cheatów (xray, latanie, etc.) jest zabronione.
    • Obrażanie innych graczy jest zabronione.
    • Spamowanie oraz floodowanie jest zabronione" Cytat z regulaminu fb, nie ma nic o tym, że nie można pochwalić się cheatem. Poza tym, jeśli wygra w sądzie, dostanie więcej niż złotówkę, ponieważ może dostać odszkodowanie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11
  1. "Rozgrywka
    • Niszczenie lub wprowadzanie zmian do publicznych budowli przez graczy do tego niewyznaczonych jest zabronione.
    • Niszczenie lub wprowadzanie zmian do budowli niewykonanych przez siebie jest zabronione, chyba że właściciel wyrazi na to zgodę.
    • Korzystanie z hacków i cheatów (xray, latanie, etc.) jest zabronione.
    • Obrażanie innych graczy jest zabronione.
    • Spamowanie oraz floodowanie jest zabronione" Cytat z regulaminu fb, nie ma nic o tym, że nie można pochwalić się cheatem. Poza tym, jeśli wygra w sądzie, dostanie więcej niż złotówkę, ponieważ może dostać odszkodowanie ;)

Ja też mam dla Ciebie cytat :

V

3.W długości kar nie opisanych w regulaminie o długości i wysokości kary decyduje osoba przyznająca ostrzeżenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

No dobrze, ale co mi tym udowodniłeś ? Tu jest tylko wyjaśnione, że możesz dać bana na ile chcesz, a o utracie golda nic nie ma ;x A z wysokością kary chodzi raczej o mute/ban no nie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

No dobrze, ale co mi tym udowodniłeś ? Tu jest tylko wyjaśnione, że możesz dać bana na ile chcesz, a o utracie golda nic nie ma ;x A z wysokością kary chodzi raczej o mute/ban no nie ?

To, że ja ustalam wysokość kary i np. że może dostać perma

Ban jest zgodny z regulaminem.

Temat do zamknięcia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

A bym się śmiał jak by poszedł jednak do sądu bo ma takie prawo, i nawet o tą głupią złotówkę toczyło by się postępowanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Michiz, nie nadajesz się na moda/kidmoda, nie żyjesz w zgodzie z graczami, a to gracze napędzają serwer ;x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Michiz, nie nadajesz się na moda/kidmoda, nie żyjesz w zgodzie z graczami, a to gracze napędzają serwer ;x

Tylko że jedną z funkcji Moda jest dbać o to aby gracze przestrzegali regulaminu a jak widzisz on nie przestrzega więc Mod musi mu wytłumaczyć, że się myli. Pozdrawiam ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Naraża serwer na problemy prawne ;x

to nie jest problem, tylko nie zrozumienie regulaminu przez gracz. Z czego wynikł konflitk na forum mam, nadzieję że nie będzie się już kłócił. ^_^ pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

Równie dobrze ja mogę jego pozwać za groźby kierowane do mojej osoby :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

michiz kurde możesz zacytować taką groźbę o ja żadnej nie widziałem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BuKK4K3    0
Tylko że jedną z funkcji Moda jest dbać o to aby gracze przestrzegali regulaminu a jak widzisz on nie przestrzega więc Mod musi mu wytłumaczyć, że się myli. Pozdrawiam ^_^

Tak z tym sie zgodze jest aby gracze przestrzegali regulaminu. Ale w regulaminie nie ma nic o utracie rangi gold podczas zbanowania wiec proces smialo moge wytoczyc. Na forum prawnym rozmawialem na PW (debilem nie jestem ze bede wam wypisywal co mam zamiar zrobic). W regulaminie nie ma nic ze nie moge se powiedziec "mam x-raya i posuwam na fly-hacku". Nie mam czasu a poza tym jestem "lekko" nietrzezwy odpisze pozniej lub jutro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

Dostałeś bana - nie utraciłeś przez bana golda. Ile ja Ci mam tłumaczyć, że golda przy banowaniu nie utraciłeś?!

Według regulaminu w takim przypadku (gdy się pochwalisz haxem) wysokość i długość bana ustala osoba banująca.

Nie mam chęci się kłócić

Jeszcze raz temat do zamknięcia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

A gdy go odbanujecie gold nadal będzie na pół dnia ? Jeśli nie, to proces może Wam śmiało wytoczyć :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Kupilem range gold na 1 dzien i powininem moc z niej korzystac skoro za nia zaplacilem. Nie macie regulaminu skoro tak prosze o link do niego. Tez jestem ciekawy co na to administrator chyba podrzuce mu link na PW Lub E-mail. Jako zalozenie ze nie ma regulaminu moge sie sadzic o zlotowke poniewaz jak wspomnialem wyzej; "Kupilem range gold na 1 dzien i powininem moc z niej korzystac skoro za nia zaplacilem". Mozecie se teraz pisac regulamin czy zmieniac ja zglosilem do google prosbe o zrobienie kopii strony i takowa kopia zostala zrobiona, i na zlecenie sadu zostanie przekazana jako dowod w sprawie. Wiec radze wam odbanowac bo cierpliwosc mi sie powoli konczy.

Na forum prawnym dostalem ze moge sie sadzic o ta zlotowke i zostal mi podany ten cytat; "Jeśli kupiłeś te gold i zostałeś zablokowany (został ci zablokowany dostęp do rzeczy za którą płaciłeś) i nie ma w regulaminie pozycji co sie dzieje w trakcie zablokowania dostepu (pot. zbanowania) mozesz sie smialo wybrac w odpowiednie miejsce. Pozdrawiam ..."

Tylko szkoda mi paru osob co uczestnicza w tym temacie bo na 90% zostana pociegnieci na swiadkow, poniewaz brali udzial w temacie. Nie mowie o tych co nie trzymaja mojej strony ; )

Proszę podaj mi link do forum prawnego i do swojego tematu bo jakoś ci nie wierze ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Nie musi Ci podawać :P

Niech udowodni że pisał jakiś temat na forum prawnym bo jak nie może udowodnić to poco pisze te kłamstwa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

A gdy go odbanujecie gold nadal będzie na pół dnia ? Jeśli nie, to proces może Wam śmiało wytoczyć :P

Człowieku ty chyba nie rozumiesz co napisał michiz. Według ciebie jak ktoś kupi range gold to ma ją np. przez trzy dni bycia na serverze. Golda ma się przez np. 1 dzień niezależnie czy był w tym czasie na serverze czy nie. On dostał bana na 1 dzień miał tą range przypisaną do swojego niku przez 1 dzień. Dostał bana ale w tym czasie miał golda.

PS. Proszę nie pisz takich bezsensownych postów bo one nic nie wnoszą ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Prędzej to ty piszesz bez sensowne posty. Staram Ci się Tobie uświadomić, że on dostał bana bez podstawnie. W regulaminie nie ma nic o chwaleniu się cheatami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Prędzej to ty piszesz bez sensowne posty. Staram Ci się Tobie uświadomić, że on dostał bana bez podstawnie. W regulaminie nie ma nic o chwaleniu się cheatami.

Ty nadal nie rozumiesz że ban miał podstawy, ale za wszelką cenę muszisz bronić tego gracza. Tylko nie wiem czemu czytaj to co zaraz podam aż do skutku to może zrozumiesz:

Dostałeś bana - nie utraciłeś przez bana golda. Ile ja Ci mam tłumaczyć, że golda przy banowaniu nie utraciłeś?!

Według regulaminu w takim przypadku (gdy się pochwalisz haxem) wysokość i długość bana ustala osoba banująca.

Nie mam chęci się kłócić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Bardzo prosze:

3.W długości kar nie opisanych w regulaminie o długości i wysokości kary decyduje osoba przyznająca ostrzeżenie.

Jak nie rozumiesz to tu michiz tłumaczy:

Nie mam chęci się kłócić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...