Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
BuKK4K3

Odwolanie od bana michiz (X-ray)

Rekomendowane odpowiedzi

BuKK4K3    0

Nie pisz 2 postów na raz. Korzystaj z "edytuj"

Nie nabijaj postow, wnos cos do tematu. No odpisze ktos. Odbanuje mnie ktos!?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chourtence    1

Nie nabijaj postow, wnos cos do tematu. No odpisze ktos. Odbanuje mnie ktos!?

Pisząc tyle razy pod rząd "odbanuje mnie ktoś?!" albo "odpisze mi ktoś" też nic nie wnosisz do tematu..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

Torres ja się już wypowiedziałem - przyznał się, jeśli nie ma x raya to po co pisał jak jakieś 10 letnie dziecko?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BuKK4K3    0

Zeby glupi sie zapytal dlaczego mowil ze ma x-raya jak jakies 10 letnie dziecko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

michiz nie wiem ile ty masz lat ale widzę że ciężko ci jest się przyznać do błędu. Osobiście nie znam tego gracza nigdy z nim nie pisałem na serwie ale jak za pierwszym razem przeczytałem jego wypowiedz od razu wiedziałem że to sarkazm. POZDRAWIAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Dobra, nic już nie da się z tym zrobić, ale radzę michiz zastanowić się zanim dasz komuś bana..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kenstin    1

I co z tego ze tak napisalem. Daj mi jakis namacalny dowod a nie wzorujesz sie tym co powiedzialem. To nie jest wiarygodny dowod.

Lol, a w sadzie gdybys sie przyznal do winy mowiac "ehhh... chciałem kogos zabic, ale skonczyly mi sie naboje w pistolecie" - proba zabojstwa tak czy siak ;) Nie wazne czy bylo dla jaj czy nie - a masz moze dowod, ze to bylo dla jaj? Nie? Tak myslalem.

"I co z tego, ze tak napisalem" - a to z tego, ze sie przyznales do chociazby PROBY uzycia z xraya.

Przecież to gołym okiem widać michiz że te posty były pisane z sarkazmem nie wiem za co ban jak koleś nie wydobywał żadnych surowców.

Gdyby mial: a moze po prostu komus mowil gdzie sa surowce? Masz zreszta na to dowod, ze nie wydobywal?

"W sadzie przyznalem sie do winy dla jaj i wsadzili mnie do wiezienia - to bezpodstawne" - widzisz jakąś logikę w tym zdaniu?

P.S. Nie podawajcie IP innych serwerow...

P.S.2. Wiem, ze nie uzywam polskich znakow, sorry :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

kenstin, z tym sądem to inna sprawa. Bo to powinno być tak, że przyznaję się do winy dla jaj, a oni wpakowali mnie do więzienia bezpodstawnie. ALE ONI MAJĄ MOŻLIWOŚĆ sprawdzenia prawdy (w tym wypadku anty x-ray)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BuKK4K3    0

Ale cwaniak z ciebie. Jakiej proby uzycia x-raya. Ze sciany sa przezroczyste i nic nie widac ??? Jaka to jest proba uzycia. Proba uzycia to jest jak se odpale x-raya i mnie anty-cheat z serwera wywali z banem ze probuje uzywac x-raya. Co ty mi sie tu wzorujesz na sadzie jak tam to jest zupelnie inna rzecz. W sadzie by musieli mi udowodnic ze posiadalem tego x-raya. Samo powiedzenie przez oskarzonego "mam x-raya" by nic nie zrobilo bo nie ma na to namacalnych dowodow. Jedyne co by sie zaliczylo pod zawiasy to skladanie falszywych zeznan jak by ci udowodnili ze go nie miales ; )

Po za tym od roku 2009/10 w sadzie w zakresie komputerów screeny nie sa wystarczajacym dowodem. Wiec nic mi nie pier**l tutaj o sadzie bo do sadu to moge pojsc ja ze zostalem oszukany gold mial byc na 1 dzien a byl na pol i o ta zlotowke bedzie proces, bo dla sasiadki polamalem wiaderko kilka lat temu to do sadu debilk* poszla i mialem proces i zaplacilem 5 x tyle. W regulaminie nic nie ma co jest w momencie otrzymania bana w trakcie posiadania rangi Gold wiec nalezy mi sie zwrot 1zł. Zrobiłem *.pdf regulaminu jak by wam się zachciało zmienić. Jak nie dostane unbana i zwrotu rangi gold na 1 dzien to sie wybiore i tym razem nie zartuje bo mnie wk***i**scie z tym banem za x-raya. A tak sie sklada ze mam w rodzinie takiego prawnika ze wam dowali takich zarzutow ze sie wam wszystkim w glowie nie miesci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Poza tym jest coś takiego jak wizja lokalna, i to pokazuje czy ktoś kłamie, czy nie ;) (ale to btw. co do sądu)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

Akurat za przyznanie się do winy w sądzie wystarczy na skazanie :D Nie znasz prawa ...

W żadnym sądzie nie wygrasz, ponieważ ban jest z twojej winy :).

Skąd brałeś ten regulamin? : D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Ale cwaniak z ciebie. Jakiej proby uzycia x-raya. Ze sciany sa przezroczyste i nic nie widac ??? Jaka to jest proba uzycia. Proba uzycia to jest jak se odpale x-raya i mnie anty-cheat z serwera wywali z banem ze probuje uzywac x-raya. Co ty mi sie tu wzorujesz na sadzie jak tam to jest zupelnie inna rzecz. W sadzie by musieli mi udowodnic ze posiadalem tego x-raya. Samo powiedzenie przez oskarzonego "mam x-raya" by nic nie zrobilo bo nie ma na to namacalnych dowodow. Jedyne co by sie zaliczylo pod zawiasy to skladanie falszywych zeznan jak by ci udowodnili ze go nie miales ; )

Po za tym od roku 2009/10 w sadzie w zakresie komputerów screeny nie sa wystarczajacym dowodem. Wiec nic mi nie pier**l tutaj o sadzie bo do sadu to moge pojsc ja ze zostalem oszukany gold mial byc na 1 dzien a byl na pol i o ta zlotowke bedzie proces, bo dla sasiadki polamalem wiaderko kilka lat temu to do sadu debilk* poszla i mialem proces i zaplacilem 5 x tyle. W regulaminie nic nie ma co jest w momencie otrzymania bana w trakcie posiadania rangi Gold wiec nalezy mi sie zwrot 1zł. Zrobiłem *.pdf regulaminu jak by wam się zachciało zmienić. Jak nie dostane unbana i zwrotu rangi gold na 1 dzien to sie wybiore i tym razem nie zartuje bo mnie wk***i**scie z tym banem za x-raya. A tak sie sklada ze mam w rodzinie takiego prawnika ze wam dowali takich zarzutow ze sie wam wszystkim w glowie nie miesci.

to poco się wogóle przyznawałeś, że masz x-raya? za przyznanie (nawet dla jaj) jest ban! więc nie strasz tu nikogo prawnikiem ^_^ a mogłeś wcześniej pomyśleć a widać, że najpierw robisz a potem myślisz ^_^ "mam w rodzinie takiego prawnika ze wam dowali takich zarzutow ze sie wam wszystkim w glowie nie miesci" dowali... chyba wiaderkiem sąsiadki ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

Tak btw. BuKK wyrażaj się poprawnie.

Zeby glupi sie zapytal dlaczego mowil ze ma x-raya jak jakies 10 letnie dziecko.

Myślisz, że mnie takim wyzwiskami obrazisz? To udowadnia, że zachowujesz się jak 10 latek (chyba, że tyle masz ) :D

dowali... chyba wiaderkiem sąsiadki ^_^

haha :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BuKK4K3    0

W regulaminie nie ma nic ze po dostaniu bana traci sie range gold bez zwrotu pieniedzy. Moge juz isc sie sadzic o ta zlotowke. Regulamin bralem z dotpay bo swojego nie macie dlatego tez zadam zwrotu pieniedzy lub odbanowanie i przedluzenie rangi gold. W innym wypadku wybiore sie w odpowiednie miejsce i sprawa trafi troche dalej niz na forum.

No napisalem topic na forum prawnym czekamy na odpowiedz. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

BuKK tym tekstem, że prawnik im dowali, to wg. prawa chyba jest groźba :P Jeśli tak, to mają już haka na ciebie ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

W tym wypadku popieram BuKK, rozumiem że KidModzi są małoletni i najczęściej myślą impulsywnie ale nie mogą robić takich rzeczy jak ban za głupie powiedzenie czegoś na czacie. Przytaczacie tu przykład sądu ale chyba żadne z was nigdy w nim nie było. Wyjaśnię wam jak to działa: zanim dojdzie do rozprawy w sądzie prokuratura musi mieć niezbity dowód na to że oskarżony popełnił przestępstwo. On może się do tego przyznać bądź nie ale proces dowodowy i tak się przeprowadza. I Bukk ma rację chodź tego nie pochwalam, może was podać do sądu o tą przysłowiową złotówkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Bardzo chętnie bym posłuchał co ma do powiedzenia w tym temacie administrator

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

Po pierwsze mamy regulamin :)

Po drugie

W regulaminie nie ma nic ze po dostaniu bana traci sie range gold bez zwrotu pieniedzy.

Kto Ci powiedział, że utraciłeś rangę? Rangę masz do wygaśnięcia. I przez bana nie straciłeś Golda - po prostu Ci wygasł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BuKK4K3    0

Kupilem range gold na 1 dzien i powininem moc z niej korzystac skoro za nia zaplacilem. Nie macie regulaminu skoro tak prosze o link do niego. Tez jestem ciekawy co na to administrator chyba podrzuce mu link na PW Lub E-mail. Jako zalozenie ze nie ma regulaminu moge sie sadzic o zlotowke poniewaz jak wspomnialem wyzej; "Kupilem range gold na 1 dzien i powininem moc z niej korzystac skoro za nia zaplacilem". Mozecie se teraz pisac regulamin czy zmieniac ja zglosilem do google prosbe o zrobienie kopii strony i takowa kopia zostala zrobiona, i na zlecenie sadu zostanie przekazana jako dowod w sprawie. Wiec radze wam odbanowac bo cierpliwosc mi sie powoli konczy.

Na forum prawnym dostalem ze moge sie sadzic o ta zlotowke i zostal mi podany ten cytat; "Jeśli kupiłeś te gold i zostałeś zablokowany (został ci zablokowany dostęp do rzeczy za którą płaciłeś) i nie ma w regulaminie pozycji co sie dzieje w trakcie zablokowania dostepu (pot. zbanowania) mozesz sie smialo wybrac w odpowiednie miejsce. Pozdrawiam ..."

Tylko szkoda mi paru osob co uczestnicza w tym temacie bo na 90% zostana pociegnieci na swiadkow, poniewaz brali udzial w temacie. Nie mowie o tych co nie trzymaja mojej strony ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Myślisz że jako gold możesz sobie ot tak pisać, że masz x-raya (nawet dla żartów) i nie ponosić żadnej odpowiedzialności? to się pomyliłeś więc przestań się tu upokarzać z tym sądem ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BuKK4K3    0

Dobrze ponioslem odpowiedzialnosc ale zadam zwrotu pieniedzy jakis opozniony jestes lub czytanie ze zrozumieniem sie klania. Jak nie bedzie zwrotu pieniedzy sprawe zglaszam do sadu i sie wzbogace troche na tym.

Chyba ze dacie unbana i zwrocicie range gold na pol dnia : )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Dobrze ponioslem odpowiedzialnosc ale zadam zwrotu pieniedzy jakis opozniony jestes lub czytanie ze zrozumieniem sie klania. Jak nie bedzie zwrotu pieniedzy sprawe zglaszam do sadu i sie wzbogace troche na tym.

Chyba ze dacie unbana i zwrocicie range gold na pol dnia : )

złotówki ci szkoda? taki jesteś sknera? a z tym sądem to każdy wie, że żartowałeś ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

a tak wogóle to podaj link do tego forum prawnego ^_^ bo chciałbym zobaczyć ten twój temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

Jakim cudem ty chcesz zwrot tej złotówki jak ban jest z twojej winy :D

Co do regulaminu :

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

- główna strona serwera FreeBuild :)

Na forum prawnym dostalem ze moge sie sadzic o ta zlotowke i zostal mi podany ten cytat; "Jeśli kupiłeś te gold i zostałeś zablokowany (został ci zablokowany dostęp do rzeczy za którą płaciłeś) i nie ma w regulaminie pozycji co sie dzieje w trakcie zablokowania dostepu (pot. zbanowania) mozesz sie smialo wybrac w odpowiednie miejsce. Pozdrawiam ..."

A wspomniałeś, że to jest spowodowane z twojej winy? :)

Nie macie regulaminu skoro tak prosze o link do niego.

Mozecie se teraz pisac regulamin czy zmieniac ja zglosilem do google prosbe o zrobienie kopii strony i takowa kopia zostala zrobiona, i na zlecenie sadu zostanie przekazana jako dowod w sprawie.

Chyba się pogubiłeś kolego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...