Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
BuKK4K3

Odwolanie od bana michiz (X-ray)

Rekomendowane odpowiedzi

BuKK4K3    0

Dostalem bana bo dla jaj napisalem ze mi x-ray zle dziala. 15 sekund pozniej dostalem bana na 800h. z powodem "odwoluj sie na forum". Chce prosic o unbana za nieslusznego bana oraz przedluzenie rangi gold przez ten czas gdy nie moge wejsc na serwer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
funLix    5

Regulamin jest prosty - przyznałeś się, nie ważne czy dla jaj czy nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

Witaj ! Wiedziałem, że się tu spotkamy :)

Oto 2 ss'y gdy się przyznajesz do x-raya:
/>http://zapodaj.net/0ab6a606ef17.png.html
/>http://zapodaj.net/0ad59f52c2cb.png.html

Jeżeli chodzi jeszcze oto, że ban jest na 800 h to po prostu należy ci się perm a ja nie mogłem go dać (nie było nikogo z wyższą rangą wówczas na serwerze).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BuKK4K3    0

I co z tego ze tak napisalem. Daj mi jakis namacalny dowod a nie wzorujesz sie tym co powiedzialem. To nie jest wiarygodny dowod.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BuKK4K3    0

Poza tym nie wiem kto byl by takim debilem zeby sie do x-raya przyznawac skoro moze powiedziec ze nie ma i uniknac bana =). Uwazam ze ban jest niesluszny.

I jeszcze cos; sa pluginy ktora wywoluja u graczy komendy. Pofatygujcie sie zeby wywolywalo komende na screen od strony gracza i wtedy banujcie dopoki nie wrzuci screenu(ów) na forum.

Ew. prosze o zwrot pieniedzy za kupno rangi Gold, poniewaz w regulaminie nic nie ma, ze jest utrata w przypadku bana.

Dziekuje dobranoc licze na odbanowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13

Boże, twoja wina. Też tak miałem i o kase nie płacze. Było tak nie robić dziecko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

mogłeś nie pisać ^_^ mówi się trudno napisz za 2 tygodnie odwołanie z przeprosinami to może cię odbanują ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Gratuluję administracji, kolejny bezpodstawny ban za x-raya. Nawet nie wysililiście się by sprawdzić anty x-rayem czy on ma x-raya. Ja nie chcę nic mówić, ale on wykupił golda, a jeśli ma bana i golda mu wyłączycie, on może Was sądować ;) Pewnie nic takiego nie zrobi, bo gold nie kosztuje fortuny, ale moglibyście się zastanowić przed napisaniem /ban. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Gratuluję administracji, kolejny bezpodstawny ban za x-raya. Nawet nie wysililiście się by sprawdzić anty x-rayem czy on ma x-raya. Ja nie chcę nic mówić, ale on wykupił golda, a jeśli ma bana i golda mu wyłączycie, on może Was sądować ;) Pewnie nic takiego nie zrobi, bo gold nie kosztuje fortuny, ale moglibyście się zastanowić przed napisaniem /ban. Pozdrawiam

Nie zgodzę się z Tobą. Kolega, autor tego wpisu jest znany z takich wpadek- już wylapanych i sprawdzonych na innych serwerach, więc tutaj otrzymanie bana było tylko kwestią czasu i formalnością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BuKK4K3    0

Kerroro nie wiem kto tu bardziej jest dziecko. W kazdej chwili moge sie zglosic do rzecznika praw konsumenta i wytoczyc wam proces sadowy o ta 1 zlotowke. Uwazam ze ban jest bezpodstawny nie ma zadnych rzeczy dowodzacych na to ze mam x-raya. Na dodatek nie ma swiadkow bo nikt sie nie wypowiada z obecnych wtedy. Ja x-raya nie mialem. Na zadnym serwerze nie mam bana za x-raya wiec nie pierd*l za przeproszeniem zeby tylko nabic posty.

Wiecie ze nigdzie nie zglosze tego bo jaki debil o zlotowke by sie plul i proces sadowy wytaczal =)

Do widzenia ide pograc na innym serwerze minecraft.pl. Ale troche sie zastanow michiz jak dajesz bezpodstawne bany bo pomysl ile ja musialem wzroku stracic patrzac na ten monitor, ile pradu siedzac na tym freebuild. Moglbym jeszcze wymieniac ale szkoda czasu.

P.S: Wpisujac w google nick "BuKK4K3" wyszukuje tylko moje profile w grze counter-strike ; ). Wiec nie wiem skad to wymysliles ze mialem na innych serwerach bana za x-raya. Udowodnij to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Kerroro nie wiem kto tu bardziej jest dziecko. W kazdej chwili moge sie zglosic do rzecznika praw konsumenta i wytoczyc wam proces sadowy o ta 1 zlotowke. Uwazam ze ban jest bezpodstawny nie ma zadnych rzeczy dowodzacych na to ze mam x-raya. Na dodatek nie ma swiadkow bo nikt sie nie wypowiada z obecnych wtedy. Ja x-raya nie mialem. Na zadnym serwerze nie mam bana za x-raya wiec nie pierd*l za przeproszeniem zeby tylko nabic posty.

Wiecie ze nigdzie nie zglosze tego bo jaki debil o zlotowke by sie plul i proces sadowy wytaczal =)

Do widzenia ide pograc na innym serwerze minecraft.pl. Ale troche sie zastanow michiz jak dajesz bezpodstawne bany bo pomysl ile ja musialem wzroku stracic patrzac na ten monitor, ile pradu siedzac na tym freebuild. Moglbym jeszcze wymieniac ale szkoda czasu.

Nie nabijam postów Bukk, tylko opisuje rzeczywistość. Bywaj zdrów i bywaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BuKK4K3    0

To na jakim serwerze mam bana za x-ray? Bo nie pamietam takiego zdarzenia : )

Udowodnij to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

W żadnym wypadku gold Ci nie wygasa. Masz go do dnia wygaśnięcia. Są 2 ss'y jak się przyznajesz. Ban nie jest bezpodstawny - przyznałeś się !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Przecież to gołym okiem widać michiz że te posty były pisane z sarkazmem nie wiem za co ban jak koleś nie wydobywał żadnych surowców.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BuKK4K3    0

Na serwerminecraft.pl mam bana za obrazanie. A raczej mialem. Jeszcze raz mowie ze nie mialem zadnego x-raya i chyba nikt nie jest takim debilem ze jak by mial x-raya to by sie przyznawal zeby dostac bana = ). Nadal uwazam ze ban jest bezpodstawny. Odbanujcie mnie bo mam cala noc zamiar grac w MC a nie chce mi sie na innych FB od nowa wszystkiego robic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Michiz może odpowiesz zbanowanemu ?

To tak jakbyście dali bana komuś za wyzwiska, a serio nikogo nie obrażał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...