Miko004 2 Napisano 30 Grudzień 2011 Nick w grze:Miko004Imię:MikołajWiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat):10 Lat ale znam się na rzeczyDoświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): Ogarniam komendy serwera na 100%Projekty (screeny, opis):Nie jestem typem budowniczegoPrzeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty:Miałem golda ale to się nie liczyUdział w innych projektach (youtube, inne portale):kręcę filmiki na YouTubeIle czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo):Dziennie od 1 godz. do 6 godz.Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl):Od miesiącaDlaczego właśnie Ty?:Znam sie na serwerach i plugniachInne (coś od siebie, o sobie itp.):Mam na imię Mikołaj i jestem uczniem klasy 4 w p******* . Lubie grac w gry komputerowe i czytać książki . Lubie chodzić do szkoły ( Nie jestem kujonem )Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:Bo ekipa nie trzymała by się razem były by kutnie i wygadywanie siebie na wzajem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 30 Grudzień 2011 10 lat za mało. jestem przeciw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miko004 2 Napisano 30 Grudzień 2011 No weź znam się rzeczy 10 lat co to ma to rzeczy czy mam 15 czy 10 lat chyba chodzi o to żeby znał się na rzeczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafcio29_PL 0 Napisano 30 Grudzień 2011 to by było nieuczciwe względem innych masz 10 lat za mało obawiam się że nie rozumiałbyś niektórych sytuacji trzeba być dojrzałym psychicznie a ty masz tylko 10 lat ^_^ jestem przeciw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aryanek 6 Napisano 30 Grudzień 2011 10lat. Przeciw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Pietraczyk 0 Napisano 31 Grudzień 2011 10Lat za mało szczerze może znasz komendy ale psychicznie nie jesteś gotowy jestem na nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szata_2001 1 Napisano 31 Grudzień 2011 miko jak masz 10lat tak jak ja to możemy sobie mażyć o kidmodzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szata_2001 1 Napisano 31 Grudzień 2011 ja jestem na tak poniewarz też trzeba dac szanse młodszym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Pietraczyk 0 Napisano 31 Grudzień 2011 dobra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 31 Grudzień 2011 Szata zainstaluj sobie przeglądarkę o nazwie Mozilla Firefox. Jak piszesz, ona czerwonym kolorem podkreśla Ci nieznane wyrazy, co pomoże Ci pisać poprawnie, bo w tych dwóch postach popełniłeś dwa błędy w pisowni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lesqx 7 Napisano 31 Grudzień 2011 Szata zainstaluj sobie przeglądarkę o nazwie Mozilla Firefox. Jak piszesz, ona czerwonym kolorem podkreśla Ci nieznane wyrazy, co pomoże Ci pisać poprawnie, bo w tych dwóch postach popełniłeś dwa błędy w pisowni To prawda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość GreenBlind Napisano 31 Grudzień 2011 To prawda rozumiem ze nabijasz sobie posty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pfdarky123 0 Napisano 1 Styczeń 2012 Jesteś za młody na tą rangę.Za mało napisane.Według mnie zbyt za krótko grasz na tym serwerze. jestem na NIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miko004 2 Napisano 1 Styczeń 2012 Mam 10 lat ale czemu mam być dyskryminowany że mam 10 lat jestem gotowy psychicznie ale wszyscy unikają 10 latków bo mają 10 lat ale odpowiedzcie czemu jesteśmy dyksriminowani ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 1 Styczeń 2012 Mam 10 lat ale czemu mam być dyskryminowany że mam 10 lat jestem gotowy psychicznie ale wszyscy unikają 10 latków bo mają 10 lat ale odpowiedzcie czemu jesteśmy dyksriminowani ?Bo macie 10 lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Pietraczyk 0 Napisano 1 Styczeń 2012 ponieważ to by było nie sprawiedliwe w stosunku do innych graczy zrozum to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenstin 1 Napisano 1 Styczeń 2012 Pomyśl, że ktoś napisał odwołanie do twojego bana wielkości A4 - jak byś to ładnie jako KIDMOD skomentował? Oczywiście z poprawna, polską pisownią. O to tutaj chodzi, a psychika nie przychodzi po 10 latach Widać to po twoim stylu pisania, że miałbyś z tym nie mały problem.Podanie zresztą za krótkie i jest w nim za mało treści."Bo ekipa nie trzymała by się razem były by kutnie i wygadywanie siebie na wzajem" Spróbuj przekształcić mi to w piękne ładne zdanie, a nawet kilka. Jeśli to ładnie zrobisz uwierzę Ci, że jesteś chociażby troszeczkę gotowy. A na koniec wyobraź sobie "ochrzan" od rodziców, ale taki mocny - co wtedy zrobisz? Zdenerwujesz się na cały świat i pójdziesz płakać?Zrozum, że jako kidmod czeka Cię wiele takich rzeczy chociażby na forum od graczy, które naprawdę potrafią zniszczyć humor w kilka minut. Jeśli byłbyś gotowy to przyjąłbyś to na klatę jak mężczyzna, chociażby tą krytykę wyżej Nie poddawaj się i dąż do celu, ale uwierz mi - na razie nie jesteś gotowy na to.Pozdrawiam, Kenstin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miko004 2 Napisano 1 Styczeń 2012 Chyba masz racie. Odpuszczę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk1342 1 Napisano 1 Styczeń 2012 10 lat to mało ale napisał że zna się na rzeczy więc jestem na tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rochu1234 1 Napisano 1 Styczeń 2012 "Troche"za młody.Podrośnij to pogadamy(Admini pogadają)Przeciw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miko004 2 Napisano 1 Styczeń 2012 Wielkie dzięki , ale to i tak nie pomoże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rochu1234 1 Napisano 1 Styczeń 2012 Przykro mi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość GreenBlind Napisano 1 Styczeń 2012 Przykro mi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pfdarky123 0 Napisano 1 Styczeń 2012 Dorośnij Mikołąju co w twoim przypadku oznacza zmądrzej ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 5 Styczeń 2012 Odrzucone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach