Wooshko 1 Napisano 30 Grudzień 2011 Nick w grze: Wooshko Imię: ŁukaszWiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat): 14 i 3/4Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): Wszystkie komendy serwerowe ogarniam w całościProjekty (screeny, opis): Mount Rushmore i Kompleks Olimpijski(wszystko na starej mapce)Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty:aktualnie mod na Aliquam, byłem Modem na FBUdział w innych projektach (youtube, inne portale): Coś tam było ale poszło spaćIle czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo): Mogę byc online od godziny aż do godzin pięciuIle czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl): Dinozaury jeszcze po ziemi nie stąpały, jak tu grałem :> A tak dokładniej to od majaDlaczego właśnie Ty?: Duże doświadczenie w branży :>Inne (coś od siebie, o sobie itp. : Mam na imię Łukasz, jestem 14-letnim uczniem II klasy gimnazjum w Warszawie(mimo, że w niej nie mieszkam ). Bardzo interesuję się muzyką(gram na gitarze elektrycznej i basowej, śpiewam). Głównie słucham różnych odmian metalu oraz rocka. Interesuje się także sportem(głównie w sferze kibicowskiej ;>), książkami i filmami science i political-fiction oraz płcią piękną :>Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:Ponieważ bez tych dwóch rzeczy ekipa nie ma szans dobrze prosperować. Dobrze działająca, ufajaca sobie ekipa jest w stanie poradzic sobie z każdym problemem. Przede wszystkim jeżeli jest współpraca i zaufanie utrzymuje się tez dobra atmosfera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hayper 1 Napisano 30 Grudzień 2011 oraz płcią piękną :>Wooshko podrywacz? D: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zniesmak 15 Napisano 30 Grudzień 2011 Oczywiście zapraszamy do II etapu;)Jak mówiłem, ciebie zawsze miło widzimy w ekipie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wooshko 1 Napisano 30 Grudzień 2011 anuluję podanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość GreenBlind Napisano 31 Grudzień 2011 mój imiennik D: idź bić cyce w tibii :<i czemu anulujesz podanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aryanek 6 Napisano 1 Styczeń 2012 Oj... Woo... Zawsze chciałem byś został kidem i Ci jeśli dobrze pamiętam nie raz o tym wspominałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wooshko 1 Napisano 1 Styczeń 2012 anuluję anulowanie podania :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown_ 0 Napisano 1 Styczeń 2012 mój imiennik D:Twój też? W takim razie swojego czasu było aż 4 Łukaszów w ekipie.Jesem na tak, chociaż Wooshko odrobinę Cię nie rozumiem bo zachowujesz się jakbyś był w ciąży. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pfdarky123 0 Napisano 1 Styczeń 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 2 Styczeń 2012 Jestem ZA . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach