Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość Mr_Korn

Skarga /warp wojna

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn

Postanowiłem coś na temat napisać bo to przechodzi ludzkie pojecie...

Moderatorzy (głównie KidMod) olewają sprawę z góry na dół. Mianowicie dziś między godzinami 12-14 kilku graczy atakowało z strefy wyłączonych pojedynków osoby poza nią lub jeśli ktoś się oddalił podbiegali atakowali uciekali i tak w kółko... a przy wszystkim stał i obserwował to damq poszedł 1 ban na jakąś osobę do reszty by było powiedziane "nieładnie" robili dalej swoje wtedy szło wymienić około 5 które były ze sobą w "sojuszu" zapamiętałem 1 nick mianowicie kacapi z cyferkami zignorowałem fakt tego wyszedłem z /warp wojna.

Wchodzę chwilę temu i widzę jak pan brzydal zabija jak leci zainteresowany gdzie dzieją się taki cuda zaglądam na wojnę i okazało się że ma on golda i włączone "god" co jest niedozwolone piszę o tym do KidModa DonR... wtedy Brzydal mówi zapomniałem wyłączyć po czym zaczyna twierdzić że był offline i się nie ruszał i nikogo nie atakował a ciągle na czacie wyskakiwały komunikaty o tym że kogoś zabija to jak to jest możliwe być of i zabijać jak leci? Po czym KIdMod mu uwierzył olewając fakt jaki na 100% widział na czacie bo na nim ów mod pisał w tym czasie...

Zupełna ignorancja i nic więcej ja widziałem to dzisiaj a zapewne tak dzieje się codziennie... Rozumiem że można być zajętym ale stać i patrzeć(sytuacja z damq) i nie reagować? To już jest przesada.

Inna sprawa jeśli taki KidMod zajmuje się odp na takie zapytania jak "jak zaczarować skrzynkę" to jest wstyd bo zamiast tłumaczyć to odsyłać wszystkich do komendy /help i niech sobie radzą. Jak nie chce ci się pełnić swojej funkcji to poproś o degradację lub o przejście na coś w stylu "pomocnik" bo jednak bycie modem do czegoś zobowiązuje.

Po prostu jednym słowem wstyd dla tak dobrego serwera tyle ode mnie.

PS: Nie zdziwił bym się jak by to co napisałem zostało zignorowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Aryanek    6

2/3 Kidmoderatorów i moderatorów poszło na rekrutacje dla szpanu. Mają kida trochę pomagali, a teraz olewać. Dam działkę i mam spokój. A są gracze, którzy idą na rekrutacje tylko po to, bo chcą pomagać, a bez rangi jest ciężko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maciula12    1

Bicie z non pvp: Ciężko jest jest zauważyć kto bije, dlatego róbcie screenshoty takowych osób.

Gold a god na pvp: zdarza się że faktycznie zapomną, wtedy leci ostrzeżenie, jeśli dalej jest włączony... dzisiaj poleciał jeden ban na 24 godziny za to

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

"Rozumiem że można być zajętym ale stać i patrzeć(sytuacja z damq) i nie reagować? To już jest przesada" jak stał i nie reagował to był offine a może miał /afk tego nie wiesz, nie masz też na to dowodów (żadnych)."PS: Nie zdziwił bym się jak by to co napisałem zostało zignorowane" ja też nie skoro nie dostarczyłeś na to żadnych dowodów ^_^ pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn

Rafcio damq pisał sobie na czacie i sie poruszał po wojennej i ja tu jestem od trzymania porządku czy oni? Ja składam skargę ogólną ale jeśli chcecie dowodów to ok jutro dam wam całą galerię nie martwcie sie o to bo to naprawdę nie problem przy takim poziomie łamania regulaminu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Dałem screena jak Rochu1234 ma goda, a administracja się tym nie przejęła. Dzisiaj używał kompasu na warp wojna. Dużo osób wychodzi z gry podczas walki a jak wraca ma goda na pare sek (bug). Robi tak no. ninja89k (czy jakoś tak) Administracja wgl. nie interesuje się wojną, a to trzeba zmienić !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Torres najlepiej w takiej sytuacji ściągnąć sobie frapsa link:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

zainstaluj i włącz nagraj jak to robi. potem możesz napisać nowy temat i wrzucić link do filmu. ^_^ Najlepiej jakbyś podał kilka nagrań, dodatkowo osoby które to widziały możesz poprosić aby się wypowiedziały na ten temat na forum. Powodzenia

PS. link do filmu z użyciem frapsa:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

mam nadzieje, że pomogłem. ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Takie zdanie spod palców Rafcia, bezcenne

no skoro gram na serverze od wcześniejszej mapy i dłużej od ciebie to jestem więcej warty od ciebie ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

no skoro gram na serverze od wcześniejszej mapy i dłużej od ciebie to jestej więcej warty od ciebie ^_^

Rafcio przekonałeś mnie wcześniejsze twoje posty były pisane niedojrzale, tymi 2 postami udowodniłeś mi 1 z 2 rzeczy. Albo się ogarnąłeś albo wcześniej ktoś inny miał dostęp do twojego konta ciesze się z tej zmiany zachowania. Mam nadzieję że nie będziesz już grifował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

dziękuje ^_^ cieszę się, że przeczytałem tak miłe słowa ^_^ a co do grifu to nie tknę czyiś budowli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Ja gram od bodajże 14 czerwca pamiętam jeszcze bardzo dawny surwiwal z zapadniami ^_^ a ty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vipdude27    12

no skoro gram na serverze od wcześniejszej mapy i dłużej od ciebie to jestem więcej warty od ciebie ^_^

Mówię tylko, że takie zdanie spod palców kogoś takiego jak ty (moim zdaniem straszny griefer) jest dziwne. I nie mów mi tu, że jesteś więcej warty bo nie jesteś. To, że dłużej grasz na servie nic nie znaczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

"(moim zdaniem straszny griefer)"Człowieku, czy kiedykolwiek widziałeś jak coś grifuję? NIE czy kiedykolwiek widziałeś to na własne oczy? NIE czy zrobiłem ci coś kiedykolwiek na serverze? NIE więc odpie*rz się ode mnię. "Takie zdanie spod palców Rafcia, bezcenne "co to miało znaczyć? Dziwi, cię to że pomagam innym?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn

W ogóle nie rozumiem przesłania ktoś więcej wart od 2 skoro nie jesteś nawet vip-em bo nie zasłużyłeś na takie miano to jesteś wart na serwie tyle samo co inni i wierz mi rafciu dziecko pan kowalski grający od wczoraj w skali wartości są na równi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Postanowiłem coś na temat napisać bo to przechodzi ludzkie pojecie...

Moderatorzy (głównie KidMod) olewają sprawę z góry na dół. Mianowicie dziś między godzinami 12-14 kilku graczy atakowało z strefy wyłączonych pojedynków osoby poza nią lub jeśli ktoś się oddalił podbiegali atakowali uciekali i tak w kółko... a przy wszystkim stał i obserwował to damq poszedł 1 ban na jakąś osobę do reszty by było powiedziane "nieładnie" robili dalej swoje wtedy szło wymienić około 5 które były ze sobą w "sojuszu" zapamiętałem 1 nick mianowicie kacapi z cyferkami zignorowałem fakt tego wyszedłem z /warp wojna.

Wchodzę chwilę temu i widzę jak pan brzydal zabija jak leci zainteresowany gdzie dzieją się taki cuda zaglądam na wojnę i okazało się że ma on golda i włączone "god" co jest niedozwolone piszę o tym do KidModa DonR... wtedy Brzydal mówi zapomniałem wyłączyć po czym zaczyna twierdzić że był offline i się nie ruszał i nikogo nie atakował a ciągle na czacie wyskakiwały komunikaty o tym że kogoś zabija to jak to jest możliwe być of i zabijać jak leci? Po czym KIdMod mu uwierzył olewając fakt jaki na 100% widział na czacie bo na nim ów mod pisał w tym czasie...

Zupełna ignorancja i nic więcej ja widziałem to dzisiaj a zapewne tak dzieje się codziennie... Rozumiem że można być zajętym ale stać i patrzeć(sytuacja z damq) i nie reagować? To już jest przesada.

Inna sprawa jeśli taki KidMod zajmuje się odp na takie zapytania jak "jak zaczarować skrzynkę" to jest wstyd bo zamiast tłumaczyć to odsyłać wszystkich do komendy /help i niech sobie radzą. Jak nie chce ci się pełnić swojej funkcji to poproś o degradację lub o przejście na coś w stylu "pomocnik" bo jednak bycie modem do czegoś zobowiązuje.

Po prostu jednym słowem wstyd dla tak dobrego serwera tyle ode mnie.

PS: Nie zdziwił bym się jak by to co napisałem zostało zignorowane.

@Mr_Korn Jestem pewien, że każdy gracz, który posiada daną funkcję na serwerze stara się wypełniać jej obowiązki jak należy. Tobie jako graczowi jest łatwo pisać o szybkiej reakcji lecz kid modzi jak i zarówni modzi mają przez cały czas na serwerze pełne ręce roboty. Jak już wspomniał ktoś wyżej, podstępne tricki czy uzywanie cheatów na /warp wojna jest ciężko wyłapać. Jesteśmy tylko ludźmi a nie robotami, które będą stać tam przez cały czas 24/7 waszych walk. Na serwerze nie ma tylko /warp wojna ale są także inne problemy i inni gracze, którymi trzeba się zająć.

Za postepowanie jakie wymieniłeś kilka postów wyżej zawsze danego gracza ostrzegam a póżniej daje kicka. Nastepnie gdy olewa sobie kicki daje bana na 8h tak jst jest zawarte w regulaminie. Postaw sie na naszym miejscu Mr_Korn i zdaj sobie sprawe, że nie możemy być wszędzie i zawsze i nam także błędy się zdarzają. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind

jak tak dalej będzie proponuje usunąć w randze gold możliwość goda bo to przechodzi ludzkie pojęcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...