Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• 0
Roksik

Bukkit Server - nikt nie może wejść prócz mnie.

Pytanie

Roksik    0

Witam. Na wielu forach opisywałam mój problem lecz pomocy nie znalazłam, a to forum jest bardzo profesjonalne, z tego co widzę. Proszę o nie zamykanie tego tematu, mój problem jest inny niż wszystkie, bo z tego co widzę w innych tematach już ludzie się z tym uporali, a ja nie, a pomocy szukam od tygodnia. W razie potrzeby moje gg: 25224051. Na GG mogę podać IP servera, i inni by zobaczyli czy mogą wejść, bo tutaj reklamować nie będę. Przejdę od razu do problemu:

Na początek napiszę, że posiadam Windows 7. Postawiłam server bukkit, i nikt nie może na niego wejść prócz mnie. Próbowałam wszystkiego - wyłączenie firewalla, zapory, odblokowanie portów, wyłączenie antywirusa (NOD32), wpisywanie w configu IP z hamachi jak i wypisywanie go, i nic. Koledzy mają zcrackowanego Minecrafta, więc online mode jest ustawione na false. Server = hamachi. Bardzo proszę o pomoc.

Koleżanka wpisywała po kolei ip:

***.***.***:25567 (bo na takim porcie stoi server)

***.***.***:25568

***.***.***:25566

***.***.***:25565

lub samo IP z hamachi.

***.***.***

#Minecraft server properties

#Tue Dec 27 13:41:53 CET 2011

allow-nether=true

level-name=world

enable-query=false

allow-flight=false

server-port=25567

enable-rcon=false

level-seed=

server-ip= (tu już próbowałam wpisywać IP lub zostawiać puste i nic)

white-list=true

spawn-animals=true

online-mode=false

pvp=true

difficulty=1

gamemode=1

max-players=5

spawn-monsters=false

view-distance=10

motd=Welcome

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Mofixil    190

Witam. Na wielu forach opisywałam mój problem lecz pomocy nie znalazłam, a to forum jest bardzo profesjonalne, z tego co widzę.

Mamy profesjonalną obsługę która skrzętnie wypełnia swe obowiązki i profesjonalny regulamin który uwielbiam egzekwować.

online-mode=false

Haspaid rzekł również false.

Kthxbai.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...