LukOle 4 Napisano 28 Grudzień 2011 Ano, mam już zapis na 1.0.0 i praktycznie mam dużo rzeczy zbudowanych i rzeczy zdobytych . Co dalej robić czy budować ? Takie rzeczy jak:-dużą kolejkę-wysuwany napis z pistonów-odpicowany dom-zabity smok-ulepszenia zbroji i narzędzi-dużo mikstur-podstawowe budowle(odpicowany dom, farmę, hodowlę wszystkich pasywnych mobów, kamieniołom ze slimami, miejsce z netherracka i nether brick na portal do Netheru itd.)już mam . Macie jakieś pomysły na mechanizmy czy budowle ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekzilla 2 Napisano 2 Styczeń 2012 Zrób Zamek diabła w Netherze :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasiek_One 6 Napisano 3 Styczeń 2012 Ja bym spróbował królestwo zbudować, czyli zamek lub fort, obok jakieś spoko wieże, mała wioska obok i park, ogród. Do tego projektu potrzeba dużo materiałów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karkoon 36 Napisano 3 Styczeń 2012 Jak dużo pixelartów zrobiłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alcof3ver 19 Napisano 3 Styczeń 2012 a smoka zabiłeś ? uuuuu zabiłeś już , nie zauważyłem - szacunek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macius 0 Napisano 14 Styczeń 2012 Moze zrob wielkie centrum handlowe , ikea , zamek w niebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IgnacyCh 0 Napisano 15 Styczeń 2012 zbuduj jakieś miasto. a co do mechanizmów może jakieś tajne przejście z pistonów. mówę ci, jak się zrobi genialny mechanizm z redstone'a to się jest bardzo podekscytowanym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcelBoi 1 Napisano 2 Luty 2012 zrob jakis fajny zamek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TLP 3 Napisano 4 Luty 2012 Zrób jakąś drugą ekspansję(sory za nazwę od jjjay'a), a potem doprowadź tam kolejkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaell 24 Napisano 7 Luty 2012 Najlepiej zmień save i zacznij od początku. Ja jakoś nigdy się do nich nie przywiązywałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziele97 0 Napisano 7 Luty 2012 zbuduj miasto jak w realu. powiedzienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lefondesin 27 Napisano 16 Luty 2012 Możesz zrobić (znaleźć) spawner i zrobić przy nim pułapkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szampon98 1 Napisano 13 Marzec 2012 Buduj co Ci przyjdzie namyśl Kreatywność jest bardzo ważna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WilczurekPL 0 Napisano 14 Marzec 2012 Zbuduj chmurki nad swoimi budowlami i połącz je tęczami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 14 Marzec 2012 Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach