Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Marcinxxl2

Minecraft się przejadł?

Rekomendowane odpowiedzi

Marcinxxl2    0

Jak myślicie, MC się już przejadł? Mam trochę takie wrażenie... Chyba po prostu jest go za dużo w Polsce. Np. na YT można zobaczyć, że coraz więcej osób zaczyna krytykować publikacje materiałów z tej właśnie gry. A jakie jest wasze zdanie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kasel2000PL    11

Nie minecraft sie nie przejadł tylko po wpisaniu w google "zagrajmy w minecraft" daje nam 493,000 wyników.

Po prostu jest tego za duzo i wiele z nich sa kiepskie.

Teraz o fajny lets play z minecraft ciezko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karkoon    36

Mi samemu się nie przejadł. Najlepiej znaleźć jakiś fajny serw na którym nie ma za wielu ludzi, wtedy wszystko jest bardziej zorganizowane. Co do tego czy minecraft się przejadł dzięki lets playerom - to tak. Nie chce mi się oglądać czyiś przygód ani tutoriali bo wiele osób robi to niedbale itd. JJay na początku miał ciekawą serie (czasy gdy miałem pirata D: ) później poszedł pod publiczkę i zrobił sezon drugi, a trzeciego nie chce mi się oglądać. CTSG, hm... nigdy go specjalnie nie oglądałem ale był jedną z osób dzięki której Minecraft wybił się w Polsce. Pamiętam jeszcze jak korzystałem z jego tutoriali... stare czasy :) MinecraftPolska czy jakoś tak jak dla mnie jest teraz marną podróbką samego siebie. Na początku nie było za dobrze, tak w połowie swojej tak jakby kariery był nawet spoko jego błędy śmieszyły i dawały pewną różnorodność. Później nastały mroczne czasy - robić sztywne tutoriale czy bardziej luźne? Teraz robi na przemian przez co nie mogę tego oglądać. Stacza się chłopak, a miał zadatki. Jego filmiki "na luzie" są robione na siłę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
aftr    2

1,0 to tragedia, widać że grubas leci już tylko na $ :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43

Odnośnie przejedzenia- Pamiętam grę w alphie, kiedy to po prostu NIE umiałem wyłączyć potworów, grałem pierwszy raz... Jakie to było ekscytujące :) Wszystko było proste... A teraz takie zmiany lekko naciągane. Owszem, grać się da, ale nie ma takiego klimatu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Creeperowa    1

Teraz jest mnóstwo Lets Play-ów o Minecraft - jak dla mnie zbyt dużo. Zwłaszcza, że bardzo trudno wypatrzeć naprawdę dobry materiał wśród tych wszystkich tandeciarskich i ciężko się wybić z własnym Lets Play-em. Ja osobiście nie kręcę nic związanego z MC, ale wyłącznie dlatego, że wiem, iż i tak obejrzałoby go góra dziesięć osób. Nagrywanie filmów typu "Zagrajmy" o Minecraft stało się tak popularne, że dla wielu osób jest on po prostu przereklamowany, choć mnie nigdy się nie znudzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lesqx    7

Prócz CTSG i Rabusiowych filmików nie oglądałem niczego na temat MC. I nie czuje, żadnego przejedzenia. Świetnie mi się cały czas gra i to nie tylko na multi :).

Czyżbyś mi czytał w myślach ?? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jasiek_One    6

Mi się przejadł, no chyba że będzie nowy update z "mózgiem" dla NPC. Byłe w obu typach twierdz, czyli Neather i The End. Byłem w The End. Widziałem dużo wiosek NPC. Wszystkie biomy też zwiedziłem. Cuda generatora świata też widziałem. Co jeszcze... Wąwozy mnie zabiły dwa razy :) Jaskiń też wiele przeczesałem. Brakuje mi czegoś więcej w opuszczonych szybach kopalnianych. Ja jeżeli już grać w Minecraft, to chyba Pocket Edition.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TheCleeper    0

A mi się nie przejadl i mam nadzieje, że się nie przeje. Jak dla mnie to te wszystkie nowe zmiany są ok, tylko poza magią. To był chyba najgorszy pomysł jaki tylko mógł być :mad:

Offtop: a tak w ogóle siema! (jestem nowy ;p)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jasiek_One    6

UWAGA! Zmieniam zdanie. Minecraft mi się nie przejadł, ale Minecraft nie jest jedyną fajną grą. Czasami gram w Minecraft, ale częściej w Battelfield 3 czy może Grid'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja niestety tez mam takie wrazenie jak autor tego posta :( niby w grze ogranicza nas tylko wlasna wyobraznia, ale mi juz nie daje satysfakcji budowanie wielkich zamkow czy sredniowiecznych budowli, skoro potem tylko ja to podziwiam:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jasiek_One    6

OJEJ! Przypomniałem sobie pierwszą norę, nieumiejętność złożenia kilofa i paniczny strach przed zombie. Byłem zafascynowany zbudowaniem tarasu z dirtu, a potem został wysadzony w powietrze przez Creepera. Ta gra była tak banalna, że aż genialna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
aftr    2

Dokładnie, pierwsze godziny gry są fajne, później już tylko nuuuda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karkoon    36

Jak mi mój kolega pokazał tą grę to chciałem zrobić dwustronny topór :I

@edit To były czasy jak nic się nie wiedziało... teraz w sumie też bo notch dodaje dużo nowości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
julu2002    33

Dla Mnie Minecraft Się Przejadł normalnie gdy buduje coś to po chwili czuje,że nie ma sensu tego budować a na multi.Nie mam hamachi i mało jest takich serwerów(Premium też nie mam gram na piratowej wersji).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Dla Mnie Minecraft Się Przejadł normalnie gdy buduje coś to po chwili czuje,że nie ma sensu tego budować a na multi.Nie mam hamachi i mało jest takich serwerów(Premium też nie mam gram na piratowej wersji).

Nie dziw się, ze gra jest nudna skoro grasz na pirackiej wersji.

Mi się MC nie przejadł, choć czasami pewne osoby mi go obrzydzają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

Ja tam wciąż lubię wrócić do starego świata w którym jest tyle rzeczy do zmiany, zwłaszcza że jest tyle nowych rzeczy, wszystko można ulepszyć, zmienić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...