Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Sandariels

Podanie Sandariels'a

Rekomendowane odpowiedzi

Sandariels    0

Witam szanowną administrację i graczy.

Nick w grze: Sandariels

Imię: Hubert

Wiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat):13 (I pół), zaraz 14 ; )

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): Mam spore doświadczenie. Gram w minecraft'a od niecałych dwóch lat. Umiem zajmować się tym oto pluginami : World Guard, World Edit, Permissions, itp. Posiadam doświadczenie w stawianiu Cuboidów i Flag.

Projekty (screeny, opis): Miałem server swój własy, zrobiłem tam coś typu Stadion piłkarski, i centrum handlowe, drapacz chmur.

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty:Byłem Moderatorem na niektórych serverach.

Udział w innych projektach (youtube, inne portale): Owszem panowie. Nagrywałem filmiki typu Let's Play Minecraft (RolePlay & Survival). Nawet nieźle mi to wychodziło. : )

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo): Dziennie gram około sześciu godzin.

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl): Panowie, no nawet sam nie wiem.

Dlaczego właśnie Ty?: Panowie. Dlaczego właśnie Ja? Cóż jestem kulturalną osobą, znam ortografię, pomagam.

Inne (coś od siebie, o sobie itp.): No uwielbiam grę MineCraft. Stawiam serwery od przy najmniej roku. Jestem aktywną osobą.

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Coż, bez zaufania nie ma nic. Jeżeli jesteś sam to może Ci to nie wyjść, ale jak masz przyjaciela to owszem. Przyjaciel w grze lub w realnym życiu jest najważniejszy. Panowie od tego jest współpraca.

Cóż to tyle na mój temat. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Do zobaczenia.

Sandariels.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind

w sumie jestem jako tako ZA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

Z tego co zauważyłem to jest kulturalny, przestrzega regulaminu.

W sumie jestem ZA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chourtence    1

Witam szanowną administrację i graczy.

Udział w innych projektach (youtube, inne portale): Owszem panowie.

[...]

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl): Panowie, no nawet sam nie wiem.

[...]

Dlaczego właśnie Ty?: Panowie. Dlaczego właśnie Ja? Cóż jestem kulturalną osobą, znam ortografię, pomagam.

[...]

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Panowie od tego jest współpraca.

Panowie, panowie, panowie... a o paniach to już zapomniałeś? :C

Wracając do tematu, jestem za. Podanie ładnie napisane i ogółem wydajesz się w porządku na stanowisko kidmoda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros

Wstrzymuję się. Nie popatrzyłem na wiek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Siarczek    7

A ja jestem przeciwny, bo połowa z was imbecyle w innych podaniach napisaliście że jak ktoś nie ma 15 lat nie może być kidem dlatego jestem na nie, kierując się waszymi postami z innych tematów : ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...