Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Kerorro

Przeprosiny za wipeout

Rekomendowane odpowiedzi

Kerorro    13

Witam, dostałem bana za oszukiwanie na wipeout.

Wiem, źle zrobiłem, ale przyznałem się za 1 razem. Gdy Zniesmaczony powiedział coś o banie, ja odpowiedziałem "nothing", nie chciałem bana. Potem przyznałem się, ale nie kłamałem. Przeprosiłem i tyle. Dostałem bana na 3 dni, jest możliwość, żeby zmniejszyć karę na 24h? Proszę i przepraszam mogę przez tydzień nie brać udziału w wipeout. Chciałbym jeszcze trochę posiedzieć w randze gold, bo 29 mi wygasa. Proszę o anulowanie bana do 24h.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13

No dobrze, przepraszam, jeśli tak było, to się pomyliłem. A mogę chociaż mieć skróconego tego bana, bo chciałbym jeszcze trochę się pobawić rangą gold. Proszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

kerro okłamałeś admina i oszukiwałeś na wipeout ban na 72 godziny jest słuszny zresztą gdybyś nie oszukiwał to byś nie dostał administratorzy dają bany aby gracze nie robili czegoś więcej. Może na następny raz się czegoś nauczysz ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13

I w końcu mnie zacząłeś wkurzać. Idź do szkoły dziecko. Co do tematu to ban mi się skończył i jutro będę na serwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Aryanek    6

Załosny jesteś. Wiesz, piszesz, kłamiesz, i wszyscy o tym wiedzą. Wyzywasz Twisteda od dziecka. On ma 17lat bodajże i jest 10lat starczy niż ty. Więc uszanuj trochę jego i Administratora, który dał Ci tego bana,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

I w końcu mnie zacząłeś wkurzać. Idź do szkoły dziecko. Co do tematu to ban mi się skończył i jutro będę na serwie.

To poco się tak srałeś tym banem na 3 dni to taki wielki problem poczekać troche? widać że masz ok.10 lat więc jesteś niecierpliwy. ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...