Michaell 24 Napisano 7 Czerwiec 2011 Wiele ludzi w Minecraftcie buduje świątynie. Ale po co? A po to, żeby mieć jakiegoś "boga". Jeżeli i Wy takowego macie (wirtualnego! ) napiszcie o tym tutaj.Moim bogiem jest Św. Górnik, kiedyś należałem do klanu Minecraftowego i tam właśnie Górnik był patronem. Jego świątynia... to Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pesio 12 Napisano 9 Czerwiec 2011 Dawno temu -Trawa Rosnąca w Cieniu [za początku classica trawa nie rosła w cieniu, (teraz naprawiają to custom servery) a my odkryliśmy buga, dzięki któremu mogła rosnąć w zacienionych miejscach] z głównym kapłanem Lordem Slowpokiem. Walczyliśmy z wyznawcami Lampy i Wielkiego Żyrandola, ahh te krucjaty i świątynie oddalone od siebie o 10 bloków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KotMroku 0 Napisano 9 Czerwiec 2011 Osobiście...Trzech bogów Mrokktowskich.Alkosh, Król Kotów, Władca Czasu, Czasu,Pierwszy KotStendarr, Kociątko, Bóg Litości.Baar Dan, Bóg Wojowników,Bóg Wojny i Cierpienia.Niektórzy pewnie wiedzą skąd się wzięli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafal20302 0 Napisano 27 Luty 2012 Mój bóg dla którego buduję świątynie - creeper Sory za odkop Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Endragon 0 Napisano 21 Marzec 2012 Dla mnie to te świątynie bogów to debilizm(Bez obrazy ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 21 Marzec 2012 (edytowane) Ja tam mam świątynię 'biało-okiego' (herobrine'a) @edit: nie! Nie wierzę w herobrine'a!!! Edytowane 21 Marzec 2012 przez Wintalan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaly 3 Napisano 21 Marzec 2012 Jestem w trakcie budowania świątyni Mięsnego Jeża xD Jeśli nie wiesz o co kaman: [url="http://www.youtube.com/watch?v=f8oR8-dQFjE&feature=youtube_gdata"]http://www.youtube.com/watch?v=f8oR8-dQFjE&feature=youtube_gdata[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkateKoliva 31 Napisano 22 Marzec 2012 Ja w mc zadnych bogow nie mam ;d @Zaly Rozwaliles mnie tym miesnym jezem xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pazoor 0 Napisano 23 Marzec 2012 Ja wierzę w Dariusza =D! Osobiście jestem Najwyższym Kapłanem Zakonu Dariusza I Jego Żony Karoliny(w skrócie NKZDIJŻK) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Creeperowa 1 Napisano 14 Kwiecień 2012 Czczę! xD Ja osobiście nigdy nie wymyśliłam dla mojej postaci boga, któremu mogłaby oddawać cześć... Może coś na szybko wykombinuję xD. Chesterella - bogini kanapek z żółtym serem Creeperion - bóg ognia, TNT i wszystkich kipejów <3 Kassandra - patronka gildii, opiekunka ich założycieli Ja - bogini nawalania we wszystko, co się rusza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zampa2 35 Napisano 15 Kwiecień 2012 Bóg w Minecrafcie? Jeśli już, to tylko Św. Górnik (byłem w tym samym klanie co Michael). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmer143 0 Napisano 27 Kwiecień 2012 ja wierze w tylko w jednego boga,a jest nim ,,herobrine'' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiQss 3 Napisano 21 Wrzesień 2012 Jak ktoś wierzy w św. creepera to jego sprawa.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MineBlock Hlolek 13 Napisano 22 Listopad 2012 Moim zdaniem bez sensu jest ten temat (po co mieć w grze Boga jak ma się go w realistyczności [mówię o chrześcijanach])!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiksioL_PL 0 Napisano 22 Styczeń 2013 Aha... xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPQR 2 Napisano 18 Marzec 2013 ja nie wierzę w bogów i nie robię świątyń ( w grze i w realu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leemur88 3 Napisano 26 Marzec 2013 Ja wierzę w Latającego Potwora Spaghetti, nie wiem jak Wy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 26 Marzec 2013 Ja wyznawałem FSM, ale powróciłem do Zeulona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 1 Kwiecień 2013 Mnóstwo tutaj tych wyznań... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patryk0700 7 Napisano 4 Kwiecień 2013 Budowanie świątyń i czczenie cudzych bogów to tak zwane Bałwochwalstwo :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarek1PL1 4 Napisano 5 Kwiecień 2013 Sadoch99(wielki pomnik gracza o podstawowej skórce z drewnianym mieczem w dłoni.) a tak naprawdę wogóle nie robie światyń Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Letrewiarz 0 Napisano 18 Maj 2013 Kiedyś chciałem zrobić świątynię. Nie mogłem się za to zabrać, ale boga wymyśliłem. Największy Irsz stworzył świat kwadratowy, bez snu. Stworzył więc Notcha, aby zmieniał świat na lepsze. Ten przywołał sobie pomocników, nazywanych ekipą mojangu. Niestety, na świat przyszło złe alterego stwórcy. Herobrine. Na nieszczęście niektórzy debile otworzyli mu drogę do swoich światów i czczą go. Dusze złych ludzi trafiają do krainy zwanej Nether gdzie żyją pod postacią pigmanów. Pilnują ich ghasty. Dobrzy ludzie doznają reinkarnacji. Mam nadzieję, że opisałem moją minecraftową religię i wielu graczy nawróci się na wiarę w Irsza. Jak ktoś chce, mogę podesłać jego świętą księgę. Najlepjej opisana historia minecraftowego boga w tym temcie ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach