Giorgi 6 Napisano 26 Grudzień 2011 Witam wszystkich użytkowników forum. Mam przyjemność przedstawienia wam escape Świąteczny v1.0 robiony na wersji 1.9 . Escape jest robiony pod tematykę świąteczną .Gwarantuję że ten upload nie ma żadnych wirusów. Przeszkody , z którymi się zmierzymy są w dwóch trybach, zaczynamy od Peacefull , a późniejsze polecenie mapy to zmiana na easy. Zastanawialiśmy się nad takim rozwiązaniem , ale uznaliśmy że może być ciekawiej : - ) . To jest nasz pierwszy escape także prosimy uwagi, oceny wykonanej przez nas pracy , a bardziej przyjemności . Nasza plansza nie jest zbyt długa , lecz myślę że warto zobaczyć , pograć ; ) Pozdrawiamy : PGiorgi&WilQUpload zamieściłem na portalu hostingowym (wyslijto.pl)Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. (Uznałem że ten dział forum będzie dobrym dla umieszczenia takiego wątku , jeśli nie prosiłbym o przeniesienie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Segal 0 Napisano 27 Grudzień 2011 Fajna mapa, ale zdobyłem tylko 6 diamentów... -,- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Giorgi 6 Napisano 27 Grudzień 2011 Mogę Ci podpowiedzieć poszukaj na sankach , koło mikołaja , przy kominku ; p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Segal 0 Napisano 27 Grudzień 2011 A, ok. ^ ^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lesqx 7 Napisano 27 Grudzień 2011 Fajny A ja znalazłem 7 diamencików ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Giorgi 6 Napisano 27 Grudzień 2011 Możecie też publikować to nagrywać filmiki i robić letsplaya na YouTbue ; ) bym był bardzo wdzięczny ; P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiro_pl 1 Napisano 28 Grudzień 2011 haha 12 diaxów !!!! a padłem ze trzy razy ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Giorgi 6 Napisano 28 Grudzień 2011 Szukać szukać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Giorgi 6 Napisano 30 Grudzień 2011 Nie długo letsplay tego escape ; )Juz jest ; D Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pain 0 Napisano 4 Luty 2012 Ja zdobylem 20 diaxów mimo ze było to prawie rok temu xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
~Karti in Love~ 0 Napisano 6 Luty 2012 14 Diamentów .... hmm a ile jest pochowanych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reedom 6 Napisano 23 Luty 2012 Max punktow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz Elljot Marszałek 2 Napisano 23 Luty 2012 Mapa po screenach wygląda całkiem fajnie, pobiorę, przejdę i dam znać jak było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach