Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
bartek0163

Podanie o moda

Rekomendowane odpowiedzi

bartek0163    0

Imie-bartek0163

NIck -bartek0163

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): Narazie żadne ale bardzo szybko się uczę.

Projekty (screeny, opis): Na serwerze nie robiłem żadnych projektów ale jeśli ktoś potrzebuje pomocy mogę mu chętnie pomóc.

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty: Stanowiskami nie byłem objęty żadnymi ponieważ dopiero zaczynam grać.

Udział w innych projektach (youtube, inne portale): Miałem kiedyś lets'play minecraft.

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo): Dziennie gram około 2 godzin a tygodniowo około 14 godzin.

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl): Od nie dawna.

Dlaczego właśnie Ty?: Dlatego własni ja ponieważ często patrzę na czat i prawie zawsze pomagam innym graczom.

Inne (coś od siebie, o sobie itp.): Interesuję się komputerami i grami pc.

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: W ekipie jest ważna ścisła współpraca i zaufanie dlatego żeby serwer był estetyczny i graczom mi ło się grało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kexan    9

Jeśli podanie jest na odwal się, to automatycznie zostajesz wywalony.

Ile masz lat? Specjalnie nie napisałeś, bo się wstydzisz?

Chcesz mieć Moda? Zasłuż wpierw na KidModa. Niewidzę w tobie KM, więc nie myśl o Modzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind

stanowczo nie, 2 thready o tym samym, nie ogar , nie nie nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SYNDROMAD    0

Wspolczuje twojej matce kolego, jak mogla nazwac ciebie Bartek0163 jezeli sie nie myle jest to niedopuszczalne imie

BK ZDYCHAM hahahahah jak droida

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Podobna zawartość

• Przez adupl21
      Witam, szukam grupy 3-4 do tworzenia serwera typu survival/freebuild. Na początek myślę o 30-50 slotach, jeśli uda się rozwinąć serwer oczywiście będziemy powiększać liczbę slotów. Dodam że posiadałem jakieś 2 lata temu kilka serwerów cieszących się dosyć dużą popularnością, niedawno wróciłem do Minecraft'a dlatego muszę sobie cześć rzeczy przypomnieć. Chętni pisać pw

Wymagania: 
      najlepiej 15+
      discord
      sprawne mikro
      znajomość pluginów itp
    • Przez adupl21
      Witam, poszukuje ok.10 osób na nowo stworzony przeze mnie serwer survival typu dobrze znana Kwadratowa Masakra czy dalej aktualna Ferajna. Szukam w miarę ogarniętych osób najlepiej 14+ z discordem. Chętni pisać priv
    • Przez Ciastekkk_PL
      Zapraszamy wszystkich na rekrutacje do serwera teamspeak'a PSG!
      [Polska Społeczność Graczy]

IP: PSGPL.myts.pw

Prowadzimy rekrutacje na rangi:
      -Opiekun,
      -Moderator,
      -Helper

1.Aby podejść do rekrutacji należy: -Mieć skończone 13 lat, -Posiadać znajomość obsługi teamspeak, -Znać regulamin Administracji jaki i rangi do której rekrutacja,oraz regulamin serwera, -Zgłosić rekrutacje komentarzu oraz stawić się w wyznaczonym terminie na kanale.                                                                                                                                                                                                                       Zapraszamy!
    • Przez Banka2YT
      Rekru do Gildi [SLOW] (Despacito)

Siemaneczko gramy na serwerze Lecraft.pl (1.11  pvp 1.8)

Oczekujemy:
      Wiek +17 ( narazie jest nas 5 wiek 17-20)
      Pvp - 7/10
      Umiejetnosc pajaczków/waterskill/
      sprawne mikro 
      Ts3
      Granie w godzinach 15-18 ( wtedy jest TNT ON - przebijanie cubów ), + innych godzinkach 

Szukamy 3/4 osob do gry ; )

Jezeli spelniasz te wymagania zapraszam na ts:

ts-pl.net kanal 60 podkanal rekru ON 

Do zobaczenia 
    • Przez AnyOnePL
      Nazwa i opis projektu/serwera: Craftarea.pl - serwery z ogromnym potencjałem. Głównie serwer hardcore.
      Oczekuję: Profesjonalizmu, zaangażowania i powagi.
      Oferuję: Stanowiska na serwerze. Miłą atmosferę i zaufanie. Forum i serwery głosowe. Poszukujemy budowniczych i moderatorów! Przyda się też technik!
      Kontakt: gogleanimator.craftarea@gmail.com

Napisz, bo warto! Nie pożałujesz!

• Dodaj nową pozycję...