Madzik999 0 Napisano 26 Grudzień 2011 Nick w grze:Madzik999Imię: MagdaWiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat):Mam 11 lat wiem że to mało ale według mnie to nic nie znaczyDoświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze):jak w tym chodzi o pluginy to je ogarniamProjekty (screeny, opis):umiem zbudować całiem ładną wioskePrzeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty:byłem Administratorem na innym serwerze (jeśli ktoś chcę sprawdzić to niech napisze do mnie).Udział w innych projektach (youtube, inne portale):na youtube mam nick magda26062000 mam dosyć mało filmikówIle czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo):dziennie ok.5 godzin a w weekendy dziennie ok.7 godzinIle czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl): sama nie wiemDlaczego właśnie Ty?:lubie bardzo pomagać i umiem sie dogadać w każdej sprawieInne (coś od siebie, o sobie itp.):Jestem Magda lubie sport i gry komputerowe.Mieszkam w mieście Gdańsk.Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:Gdyby nie było współpracy panował by chaos i uważam że lapiej pracować w grupie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pfdarky123 0 Napisano 26 Grudzień 2011 to na jakim serwerze byłaś proszę ciebie adminem>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 26 Grudzień 2011 11 latPrzeciw! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madzik999 0 Napisano 26 Grudzień 2011 11 latPrzeciw! dla czego przeciw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aryanek 6 Napisano 26 Grudzień 2011 Nie czytałaś zasad. Na NIE!Minimalny wiek to 15lat. Masz 11lat... Różnica jest zbyt duża, a pozatym widzę jak się zachowujesz na serwerze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madzik999 0 Napisano 26 Grudzień 2011 to na jakim serwerze byłaś proszę ciebie adminem>?na moich dwóch na serwie kolegi hamachi na drógim serwie kolegi na hamachi na 3 serwie kolegi na hamachi na dedyku mojego kolegi i jeszcze na jakims napewno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 26 Grudzień 2011 Griefuje i bije z non pvp. Jestem w 100% PRZECIW. P.S 11 lat? żarty sobie robisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magdemajt 1 Napisano 26 Grudzień 2011 Za mnie nie przeszkadza że ma 11 lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 26 Grudzień 2011 Hahahahaha, była adminem na serwarach kolegów na hamachi. Padłem. Jestem na NIE, 3 razy nie, dziękujemy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 29 Grudzień 2011 Odrzucone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach