Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Madzik999

Rekrutacja Madzik999

Rekomendowane odpowiedzi

Madzik999    0

Nick w grze:Madzik999

Imię: Magda

Wiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat):Mam 11 lat wiem że to mało ale według mnie to nic nie znaczy

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze):jak w tym chodzi o pluginy to je ogarniam

Projekty (screeny, opis):umiem zbudować całiem ładną wioske

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty:byłem Administratorem na innym serwerze (jeśli ktoś chcę sprawdzić to niech napisze do mnie).

Udział w innych projektach (youtube, inne portale):na youtube mam nick magda26062000 mam dosyć mało filmików

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo):dziennie ok.5 godzin a w weekendy dziennie ok.7 godzin

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl): sama nie wiem

Dlaczego właśnie Ty?:lubie bardzo pomagać i umiem sie dogadać w każdej sprawie

Inne (coś od siebie, o sobie itp.):Jestem Magda lubie sport i gry komputerowe.Mieszkam w mieście Gdańsk.

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:Gdyby nie było współpracy panował by chaos i uważam że lapiej pracować w grupie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Aryanek    6

Nie czytałaś zasad. Na NIE!

Minimalny wiek to 15lat. Masz 11lat... Różnica jest zbyt duża, a pozatym widzę jak się zachowujesz na serwerze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Madzik999    0

to na jakim serwerze byłaś proszę ciebie adminem>?

na moich dwóch na serwie kolegi hamachi na drógim serwie kolegi na hamachi na 3 serwie kolegi na hamachi na dedyku mojego kolegi i jeszcze na jakims napewno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Hahahahaha, była adminem na serwarach kolegów na hamachi. Padłem. Jestem na NIE, 3 razy nie, dziękujemy !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...