Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
fabrykagolda

Team Fortress 2

Rekomendowane odpowiedzi

fabrykagolda    15

Hejka!Ostatnio Valve wypuściło na rynek nową grę, czyli Team Fortress 2 (gra istnieje od dłuższego czasu lecz teraz jest 3toPlay, czyli darmowa).Mnie tak ona wciągnęła, że aż kupiłem płatną wersję (premium), dającą m.in.:kupowanie w sklepie Mann Co., zakładanie czapek i wiele wiele innych.Jeśli ktoś gra-piszcie!:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kexan    9

Ja też gram w "teefa". :D Kupiłbym Premium, ale na Steamie da się ładować konto tylko Euro -,-'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Spartolili tf2 czapkami i broniami. Mam, bo kupiłem w 2008 z Orange Boxem, ale nie gram. A Steam Wallet - płacąc kartą/PayPalem, masz automatyczne przewalutowanie, więc jaki problem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
fabrykagolda    15

Mi tam się podobają te czapki i bronie, dzięki nimi ,,teef" jest inny od innych FPS-ów onlineowych.Np. w takim CS-ie ciągle zabijamy bez sensu, a w takim Team Fortressie mamy jeszcze dodatki MMORPG.A premium można kupić na Allegro przez Orange Box.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tarzan    13

zaraz, zaraz

> Ostatnio Valve wypuściło na rynek nową grę

> Ostatnio

> Napisano 26 December 2011 - 11:52 AM

> Początkowo gra została wydana 10 października 2007

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matejss   
Gość matejss

BYŁEM szczęśliwym posiadaczem tfa...czemu byłem? Bo Valve zniszczyło znakomitą grę, i zamiast grać 3h dziennie gram 3h tygodniowo.

Powód:

• Sklep Mannco - wszystko ułatwia, nie lubie ułatwiaczy
  • (główny powód) Free2Play - Gracze f2p robią, że jest overload serverów valve, co skutkuje (najczęściej) Brakiem przedmiotów, brakiem wyszukiwaniem serverów (przed f2p było ok)
  • Jeszcze raz Free2Play
  • I do tego Free2Play

Więc: Gratulacje Valve! gra z potencjałem stała się grą ledwo co grywalną :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
czupryn    1

Właśnie sprawdziłem ostatnio tą grę. Muszę przyznać, że lekko wciąga, ale nie na dlugo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kexan    9

Ludzie wchodzą na jakieś serwery, piszą odpowiednią komendę, zdobywają wszystkie osiągnięcia, a potem narzekają, że jest nudno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kexan    9
Nie żebym odkopywał, ale od środy jest całkiem fajny event związany z Pyro. Zapraszam do gry i zbierania nowych itemów i czytania o nich, wkrótce może ich nie być ;)
Nie będę za dużo mówił, co na razie wymyśliłem.
Ale powiem tyle: dziwne powiązania Sherlocka Holmesa, zemstą Pyro, małpką, fabryką, pamiętnikiem i być może czymś jeszcze. Edytowane przez Kexan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alvo    0
Nie przepadam za takimi klimatami ale gra sama w sobie nie jest zła . Kwestia gustu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fajna gra widziałem, ale nie gram ja tam wolę klasykę jak np: Call of Duty. teraz to dają takie ściąganie na 2 tyg, a tak to masz np CoD za 100 zł od ręki z płytą. Jak mam oceniać te gry to CoD. Jest tam Single Player i Multi Player, a więc jak masz słabego neta (jak ja :() to możesz wbić na singla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Redux    168
Nie rozumiem narzekania na tych całych graczy korzystających z ofery Free2Play. Logicznym przecież jest, że gracze, którzy pierwszy raz mają styczność z grą, nie będą wiedzieli, o co w niej chodzi. Potrzeba im czasu by ją ogarnęli. Aktualnie znam paru graczy, którzy wciąż nie mają konta Premium a co mapę są na samym szczycie tabeli, i nie mówię tu o serwerach idle/achievement/trade. Co do przeciążeń to Valve po prostu nie przewidziało, że będzie aż taki natłok ludzi, dopiero później wyszło na jaw, że serwery przedmiotów Team Fortress 2 nie wyrabiają. Teraz jest już w porządku.
Również gram w TF2, około 2 godziny dziennie. Sama gra jest bardzo dobra, klasy są na tyle zrównoważone, że jej wybór to tylko kwestia gustu i umiejętności.
A czapki są po to, by na serwerze nie łaziły klony ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ceza16    0
Przepraszam że odkopuje temat lecz moze ktos tu jeszcze wchodzi.

Ja gram.
Nick Steam: [1st]Eragon16 [PL]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129

Odkopie trochę temat, trochę mi się od życia należy, wole nie dublować tematów.

Przechodząc do tematu, mam server który wymaga przetestowania czy uciągnie 24 graczy.

Server ma "pro elo config"
-Same dobre mapy
-Zablokowane mini sentry (valve pls)
-24 graczy (przy 32 jest za duzy chaos, kazdy z lepszych graczy Ci to powie, 32 to nagonka na hajs z vipów)
-Limit klas (nie będzie 10 engich)
-Brak pluginów ingerujących w rozgrywkę (no oprócz dzwięków multikill etc z quake)
-Bez random krytów (czyli mniej farta a więcej skilla)
-Fixed Spread Dmg (Ci co się znają będą wiedzieć, ew. google [jest to fix od valve uzywany na turniejach])

Jakiegoś Moderatora chętnie przyjmę by mógł kickować ew. banować.

Administratorzy : GreenBlind, Gr3k

IP : 176.31.26.198:27015

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129
Napisano (edytowane)

wszystke klasy po 2 oprocz scouta i solda, scout i sold jest po 3 max.

[url=http://www.gametracker.com/server_info/176.31.26.198:27015/]b_560_95_1.png[/url]

ergo ,
scout, sold po 3
reszta po 2

mapy?
oto lista tych które są grane najczęściej na turniejach jak i comp. na serwerze:

ctf_turbine
cp_badlands 
cp_coldfront 
cp_fastlane 
cp_freight_final1 
cp_granary  
cp_gullywash_final1 
cp_process_final 
cp_snakewater_final1 
cp_well  
cp_gravelpit  
pl_badwater 
pl_barnblitz  
pl_upward  
plr_hightower  
koth_badlands 
koth_harvest_final 
koth_lakeside_final 
koth_viaduct

/ctf_2fort nie bedzie bo to syf 
Edytowane przez GreenBlind

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...