Przez
MrGryk
[font=georgia,serif][b][size=5][color=#006400]Wiek (wymagane jest 14+)[/color]: Mam ukończone 16 lat.[/size][/b][/font]
[color=#006400][size=5][font=georgia,serif][b]Czy[/b][/font][/size][/color][font=georgia,serif][b][size=5][color=#006400] znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?:[/color] Troche znam między innymi: LWC, WG, WE, Essentials, Komendy typu: /ban /kick /tempban /rg define /rg addmember /tp (i to chyba najważniejsze z nich)
[color=#006400]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek? (bycie adminem na własnym serverze sie nie liczy) :[/color] Miałem 2 razy moda, 1 raz operatora.
[color=#006400]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze? :[/color] W dzień, w którym trzeba chodzić do szkoły przebywam okolo od 1 do 2 godziń, czasami jak mam dużo nauki mniej, w weekendy święta prawie zawsze jestem online.
[color=#006400]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl? :[/color] Jeszcze nie [/size][/b][/font]
[font=georgia,serif][b][size=5][color=#006400]Co powiesz o sobie? :[/color] Jestem przeciętnym nastolatkiem, który sie uczy, ma swoje zainteresowania. Lubie grać w różne gry.
[color=#006400]Czy masz TeamSpeak3?[/color] (wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon) : Posiadam TS3, zarówno mikrofon[/size][/b][/font]