Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Kubiszew

Podanie o KidModa dla micho1k

Rekomendowane odpowiedzi

Kubiszew    0

Nick w grze: micho1k

Imię:Michał

Wiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat):15

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze):WE, WH, pluginy w tym cuboidy i duuuuuuże doświadczenie jako KidMod/Mod

Projekty (screeny, opis):Mam fajny projekt. Mianowicie jakiś warp gdzie: są spawnery Krów, wilków, swin i innych mobów. Moze sie nazywac /warp expiarnia

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty:Bylem Admem na własnych serwerach CraftBukkit i na serwie craftspace Modem który już upadł

Udział w innych projektach (youtube, inne portale):Nagrywalem kiedys Let's playe

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo):Tak gdzieś dniowo 3 godziny (tak krótko bo całymi dniami gram na Orliku w nożną)

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl):Ooooooo dawno już przed wakacjami jeszcze jak był affib

Dlaczego właśnie Ty?:Dlatego że: jestem miły, pomocny, lubie pomagac innym i być kimś cenionym na 1 z najlepszych serwerów Minecraft

Inne (coś od siebie, o sobie itp.):Interesuje się motoryzacją, nożną i informatyką. Często gram w Minecrfata oraz CoD MW3

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:Dlatego że bez współpracy i zaufania się nic nie osiągnie. To jest tak jak ktoś przychodzi i wszystko niszczy to co ty zrobiłeś (np.//set 0) i zdziałałeś. A więc jest ta współpraca i zaufanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros

Przeciw!

Kolejne podanie - "na odwal się".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Dziecko on gra tutaj dłużej niż ty może to potwierdzić Zniesmak i MariushPL

Po pierwsze wypraszam sobie bo zapewne ja to bym mógł powiedzieć o tobie a nie ty o mnie. A po 2 mówie jak jest gram na serwie już prawie 2 miesiące i jeszcze nigdy nie widziałem nicku tego gracza.

Ps. Bardzo dziwne jak gra tu tak długo to czemu w ogóle nie udziela się na forum?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mxpatrol    10

Pierwszy raz widzę nick gracza

Zgadzam sie. Tez pierwszy raz widzę nick gracza.

Przeciw!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mxpatrol    10

Może mu sie nie chce albo nie ma czasu..?

Żeby być kidmodem trzeba mieć dozo czasu. A jak nie ma czasu na napisanie porządnego podania to niech nie pisze wcale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Może mu sie nie chce albo nie ma czasu..?

Jak mu się nie chce i nie ma czasu to niech nie startuje :)

Podanie na "odwal się"... Ni ładu ni składu... Jestem na nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Podobna zawartość

• Przez MrGryk
      [font=georgia,serif][b][size=5][color=#006400]Wiek (wymagane jest 14+)[/color]: Mam ukończone 16 lat.[/size][/b][/font]
      [color=#006400][size=5][font=georgia,serif][b]Czy[/b][/font][/size][/color][font=georgia,serif][b][size=5][color=#006400] znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?:[/color] Troche znam między innymi: LWC, WG, WE, Essentials, Komendy typu: /ban /kick /tempban /rg define /rg addmember /tp (i to chyba najważniejsze z nich)

[color=#006400]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek? (bycie adminem na własnym serverze sie nie liczy) :[/color] Miałem 2 razy moda, 1 raz operatora.

[color=#006400]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze? :[/color] W dzień, w którym trzeba chodzić do szkoły przebywam okolo od 1 do 2 godziń, czasami jak mam dużo nauki mniej, w weekendy święta prawie zawsze jestem online.

[color=#006400]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl? :[/color] Jeszcze nie [/size][/b][/font]

[font=georgia,serif][b][size=5][color=#006400]Co powiesz o sobie? :[/color] Jestem przeciętnym nastolatkiem, który sie uczy, ma swoje zainteresowania. Lubie grać w różne gry.

[color=#006400]Czy masz TeamSpeak3?[/color] (wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon) : Posiadam TS3, zarówno mikrofon[/size][/b][/font]
    • Gość
      Przez Gość
      TO PODANIE NIE WAŻNE JEST 2!!!
  • Dodaj nową pozycję...