- 0
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Zmiana tła w ekwipunku
Pytanie zadane przez
DiscoveryII
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez maciejxdxd
Real Gun Mod
Mod dodaje do gry realistycznie wyglądające bronie rodem z gier fps.
Plusy:
- Ładnie wyglądające bronie w grze
- Działają tak jak trzeba
Minusy:
- Zjada dużo fps
Uwagi:
- Niewymagany mod loader
- Wszelkie informacje o craftingu broni itp. dostępne są po instalacji w pliku "RealGunGuide.txt", który znajduje się w folderze .minecraft
Instalacja:
Pobierasz, otwierasz archiwum i następnie RealGunSetup.exe
Linki do pobrania:
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
-
Przez msio
:0 Bądźcie wyrozumiali to pierwszy raz :confused:
-
Przez radyjko
Zasada prosta: Piszemy swoje ulubione mody w kategoriach:
-Na rekomendowanego Forge (1.6.4/1.7.2)
-Ever
-Inne warte uwagi
Kategorie mogą się przeplatać i poza pierwszą, można je pomijać. Oczywiście jeżeli nie grasz na modach, to nie musisz nam o tym pisać. W końcu "brak" logicznie jest niczym więc nie można go opisać jako coś :)
No więc, chyba ja zacznę:
-Definitywnie ulubiony chyba nie istnieje u mnie, postawiłbym jednak na Galacticrafta. Galacticraft 2 dla 1.6.4 konkretnie :)
-Thinkers Construct, na obie 1.6.4 i 1.7.2, ale zawsze z Iguana Tweaks do owego moda, który jest akurat tylko pod 1.6.4
-Thermal Expansion 3 Dobrze zrobiony techniczny mod
-Thaumcraft 4 Bardzo rozbudowany, nawet za bardzo ;)
-Chocolate Quest, znany także jako Better Dungeons, całkiem niezły przygodowy mod
-OpenBlocks Dzięki paralotni :D
Wasza kolej!
-
Przez PaKoPLL
Premium: PaKoPLL
Opis błędu: Witam, mam problem z modyfikacją inventory tweaks, a mianowicie mam od kiedy jest minecraft 1.6.2 bo jak wiemy instalowanie modów w tej wersji się zmieniło. Poradziłem sobie z zainstalowaniem OptiFine i Minimapki, ale nie potrafie zainstalować Inventory Tweaks. Czytałem proces instalacji na stronach skąd pobierałem tą modyfikacje, ale ona nie zmienia się chyba od początku istnienia tej modyfikacji. Być może poradził bym sobie z instalacją jak mod miał by rozszerzenie .zip, a nie .jar :D
Także, jeżeli ktoś był by tak łaskawy i wytłumaczył mi krok po kroku jak to zainstalować był bym wdzięczny.
Ale w sensie takim, że gdzie wklejać co usunąć itd., a nie np. zainstaluj Forge... Tylko jak go zainstalować! :)
PS. Jeżeli zły dział, coś źle napisane itd. to przepraszam, ale nie na codzieć siedzę w tych forach :D
-
Siema wszystkim! Chcę podmienić to czarne tło za postacią w widoku ekwipunku na jakieś inne, np. bloki trawy, wysoka trawa, kwiatki itp. Wie ktoś gdzie mógłbym zrobić takie tło (albo niech ktoś mi zrobi, choć myślę, że nikt nie będzie miał ochoty).
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi