Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Lord Papajos

Podanie Papajos

Rekomendowane odpowiedzi

Podanie Papajos

Nick w grze: papajos

Imię: Paweł

Wiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat): 14, ale mam nadzieję, że wystarczy.

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): Wszystkie komendy związane z WE, WG, zakładanie cuboidów, komendy serwerowe, Essentials. Ogółem - Dość duże

Projekty (screeny, opis): Niestety żadne, ale mam zamiar zrobić coś na FL

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty: Na forum jestem Redaktorem od kilku miesięcy, ale posiadam także rangę HM (na okresie próbnym) na serwerze wykopowy.pl. Sprawuję się całkiem dobrze

Udział w innych projektach (youtube, inne portale): Na YouTube posiadam konto, na którym kręcę filmiki z gier (Let's Play). Niedługo zajmę się też poradnikami

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo): Dziennie mogę nawet do 5 godzin, w weekendy około 7

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl): Na serwerze Freebuild gram już od maja (od pierwszej mapy) i bardzo mi się podoba

Dlaczego właśnie Ty?: Gdyż potrafię współpracować z graczami, a także pomagać im (szczególnie lubię stawiać cuboidy :D)

Inne (coś od siebie, o sobie itp.): Mam na imię Paweł, mieszkam we Wrocławiu, moim hobby jest granie w siatkówkę. Lubię przebywać na dworze, a także uczyć się języków obcych, gdyż sprawia mi to przyjemność

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: W ekipie ważna jest współpraca i zaufanie, gdyż bez niej panowałby chaos i nie dało by się grać, ani robić cokolwiek innego, gdyż nikt by się ze sobą nie dogadywał i na pewno nie powstałby taki ciekawy i stały serwer jak ten.

Pozdrawiam,

Papajos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Siarczek    7

Jestem na nie bo w redakcji kompletnie nic nie wnosisz, więc nie wiem po co zaznaczasz ten fakt... skromne 2 newsy na 150 to bida z nędzą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154

"Dziennie mogę nawet do 5 godzin" ale to bardzo dziwne bo Cie nie widuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
unknown_    0

Papajos nie leć na dwa baty.. Przecież pretendujesz już do halfmoda na wykopowym a gwarantuje Ci że czasu na dwa serwery mieć nie będziesz. Chociaż 5 godzin...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Proszę Cię Siarczek - to nie miejsce na takie rozmowy... Na PW pogadajcie o tym ale na publicznym temacie może być to dość krępujące.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros

U Siarczka to normalne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zniesmak    15

Formalnością jest napisać .

Odrzucone ;)

Wesołych Świąt . / Proszę nie spamować :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...