Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 2. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 3. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Battlefield 3 : 1. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. ( TAAAK !..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 2. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 3. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Battlefield 3 : 1. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. ( TAAAK !..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Krzysztofer

Let`s Play Reaktywacja !

Rekomendowane odpowiedzi

Krzysztofer    1

Siemka. Tutaj Krzysztofer i chciałbym zaprosić was na serię Zagrajmy w MInecraft oraz KrzysztoferPLAY z Battlefield 3:

Minecraft:

1.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

2.

3.

Battlefield 3 :

1.

( TAAAK ! mój komp ciągnie BF3 i jeszcze pozwala mi z niego nagrywać xD)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krzysztofer    1

Wiem miałem nagrać, lecz wybaczcie ale ostatnio miałem poważne uszkodzenie ręki i ciężko jest coś nagrać. Postaram się z całych sił coś dzisiaj nagrać, ale napiszcie z czego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krzysztofer    1

Polecajcie mnie znajomym, znajomym znajomych, znajomym znajomym znajomych

Im mam więcej wyświetleń i widzów tym bardziej jestem zmotywowany do nagrywania :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krzysztofer    1

Chciałem zrobić film z życzeniami, ale nie wyszło. Więc życzę wam Minecraftowicze dużo szczęścia, prezentów, dużo diamentów i wiele innych rzeczy.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrCieslak97    0

mi sie nie podoba twoja seria krzyszofer poniewaz na poczatku rabiesz drzewo i taka cisza jest jakby nie to ze sa takie ciszy to bym dal suba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krzysztofer    1

Po pierwsze stawiamy znaki interpunkcyjne i kropki nad ż i w ogóle a po drugie naucz się konstrukcji zdań. I jak głosi cytat " nie oceniaj książki po okładce". Gdybym oceniał film po 1 odcinku to bym wyszedł na idiotę, przemyśl to :)

Ps. Nie podoba mi się twoja seria :*

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Porażka na całej linii. Po pierwsze - nuda. Siedzisz cicho, kopiesz węgiel. Tymczasem w najnudniejszych momentach filmu masz zagadywać ludzi. Nie wyszło ci to, za to duży minus.

Po drugie - zero oryginalności. Nie wprowadziłeś nic od siebie do gameplayu. Twoje komentarze nie porywają. Kolejny duży minus.

I po trzecie - Twój głos. Ja wiem, że na wiek nic się nie poradzi, ale Twój głos po prostu... nie pasuje. Do tego wydawał się wyprany z emocji.

W mojej ulubionej, dziesięciostopniowej skali dostajesz prześliczne trzy. Za jakość HD. I chęci, których - chyba - nie brakowało.

Żeby nie budzić wątpliwości: obejrzałem tylko pierwszy odcinek. I nie wydaje mi się, żeby był sens oglądać pozostałe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krzysztofer    1

Dziękuję za komentarz. Postaram się poprawić, ale polecam obejrzeć też odcinek z Battlefield 3 ponieważ wg. mnie dużo tam wytłumaczyłem i o to mi chodziło.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...