Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość camil92PL

Ocena serwera...

Rekomendowane odpowiedzi

Gość camil92PL   
Gość camil92PL

Witam wszystkich czytających to :).

Chciałbym zrobić ankietę, aby sprawdzić jak ocenianie serwer i rozgrywkę na nim.

Zaznaczcie w skali 1-5 na ile ocenianie poszczególne typy ankiet. W piątek zostanie przedstawiona końcowa ocena główna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
niciel    5

nie wiem co mam za bardzo oceniać?aktualny server ? 2ss nowego?? ....aktualny server (na święta )rp nie jest zbyt obiecujący choć sama rozgrywka jest interesująca wampiry & ludzie .to ani razu nie znalazłem wampira mapa jest nieciekawa główna mapa (okolice spawn)nie oddaje klimatu apokalipsy opustoszone bloki od 20 lat a największe zniszczenia to brakujące 2-3 klocki (pewnie podprowadzone przez "endermana" choć nigdy go na serverze nie spotkałem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

Czarnobyl wcale nie jest zniszczony aż tak jak sobie byś tego życzył. Nie ma budowli zrównanych po fundamenty tylko zniszczenia przez lata nieużywania :)

Wampirów jak byśwpisał ./v list to wypada ponad 50% graczy jak nie więcej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
niciel    5

wiem ze nie jest zniszczony po fundamenty (ale czas robi swoje zniszczone drogi popękane ściany doszczętnie zdemolowane pomieszczenia) ale skoro ma być to rp trzymany w klimacie "grozy" wampiry walka o przetrwanie mnogie zastępy ludziożernych zombi to praktycznie nie tknięte budowle nie pasują

a co do komend to może by tak dodać tabliczki informacyjne ....a jeśli sa to sorki bo żadnej nie znalazłem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

nad tabliczkami popracujemy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
funLix    5

Wszystko na 5, tylko mapka (częśc) powinna być resetowana co jakiś czas (kopalnie) + powinna być kawałeczek większa :)

Vampiry są super :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

Grywalność : 4.0/5.0

Mapa : 3.75/5.0

Pluginy : 4.0/5.0

Cel rozgrywki : 3.32/5.0

Administracja : 4.25/5.0

Średnia : 3.87/5.0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość C4mil   
Gość C4mil

Po drugie czemu nie mówi się o katastrofie w pypciu, a o Czarnobylu, chociaż Czarnobyl był tak naprawdę niewielką wioską?

Tak samo jest w historii gada się o Czarnobylu, a tak naprawdę prawie nic o nim nie jest bo wszystko tak naprawdę jest o Prypeciu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Schibowski    6

YY bo pomyśl camil wielka katastrofa w Prypciu niema takiej mocy jak Czarnobyl...

A tak wg. to była elektrownia czarnobyla chyba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...