fabrykagolda 15 Napisano 17 Grudzień 2011 Heja!Gra ktoś w plemiona?Ja gram od 1 świata ale oczywiście ciągle zmieniam konto teraz mam konto na 55 zapraszam do gry bo gra świetna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Icraft 0 Napisano 7 Styczeń 2012 Jak co to mój brat gra 55, login sardynka211 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fabrykagolda 15 Napisano 8 Styczeń 2012 szkoda że tak późno bo już przestałem grać (znudziło mi się to). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alcof3ver 19 Napisano 8 Styczeń 2012 Ja grałem, nawet dobrze mi szło. Po dłużej mojej nieobecności, po wejściu do gry moim oczom ukazała się splądrowana osada. Od tamtego czasu przestałem grać. Załamałem się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ceza16 0 Napisano 11 Grudzień 2012 Nom wnerwia jak gra sie z pół roku wioska full wypas a nawet kilka a tu przychodzi gosc i w ciagu 1 dnia niszczy twoją robote. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach