Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik. ale nie ma jej w grze Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik. jak mogę ją przywrócić?Z góry wielkie Dzięki"> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik. ale nie ma jej w grze Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik. jak mogę ją przywrócić?Z góry wielkie Dzięki"> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Antek2303

Nie czyta mi mapy.

Pytanie

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Tytaneks    0

Upewnij się czy w folderze z niedziałającym savem są odpowiednie pliki tzn. porównaj tego save z działającym pod względem plików. Najlepiej by było jakbyś spakował w rar i wysłał na jakiś serwer by zobaczyć czy u innych graczy tak jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Antek2303    0

Niestety... Zrobiłem własny serwer i mi mapa działa w 100%, więc to chyba nie problem folderu z mapą, bo na multi działa wszystko...

Czy ta awaria może być spowodowana zresetowaniem komputera w czasie gry? Grając, nogą zresetowałem przypadkowo komputer.

Przeinstalowanie gry nic nie daje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190

Czy ta awaria może być spowodowana zresetowaniem komputera w czasie gry? Grając, nogą zresetowałem przypadkowo komputer.

Nie może, JEST.

Wyłączenie gry bez możliwości zapisania postępów najprościej w świecie zamienia świat na bezużyteczny, szlag trafił level.dat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Kokomandek    2

Też tak miałem, ale zainstalowałem MCEDIT otworzyłem tą mapkę i zapisałem bez żadnych zmian. Wtedy się pojawiała, ale byłem w innym miejscu, ale włączyłem sobie CREATIVE MODE i doleciałem :D Szlak twojej mapki nie trafił, mi też się zresetował komp i działa :) Zrób to co napisałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...