Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość camil92PL

Ekipa RoleCraft - nabór !

Rekomendowane odpowiedzi

Gość camil92PL   
Gość camil92PL

Chciałbym poinformować was o naborze do ekipy jak i pomocy przy serwerze jako kidmodzi (nie wliczają się do głównego składu).

Poszukujemy :

• Wybitnie uzdolnionego administratora, który posiada sporą ilość czasu oraz bardzo dobra znajomość pluginów, wiek +16,
  • Kidmod'ów (na początku na czas próbny potem możliwy awans na moderatora).

Podania na kidmod'ów proszę składać w tym temacie, a jeśli chodzi o podania na administratora to pisać bezpośrednio do mnie na GG:124383.

Wzór podania na kidmod'a :

Imię : raczej każdy powinien swoje znać :)

Nick w grze : j/w

Doświadczenie z innych serwerów : chodzi o zarządzanie serwerem itp, a nie samą grę, czy lepienie ziemianek,

Coś o sobie : od kiedy grasz, co robisz w życiu itp. Nie konieczne...

Ile czasu spędzasz w MC ? : podaj około ilu...

Wzór podania na administratora :

Imię :

Nick :

TS3 : tak/nie

Doświadczenie i umiejętności : nie wymagam wypracowań maturalnych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

Imię : Patryk

Nick w grze : RapiZzd

Doświadczenie z innych serwerów : Własny serwer na CraftBukkit.

Coś o sobie : Pogrywam w MC od Classic, co tu dużo pisać.

Ile czasu spędzasz w MC ? : Średnio około 2 godziny dziennie, w weekend więcej. Jeśli jednak dotknie mnie zaszczyt zostania modem RP to będzie i więcej :P

Przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mxpatrol    10

Imię : Patryk

Nick w grze : mxpatrol

Doświadczenie z innych serwerów : Wlasny serwer bukkit na i

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Admin u kolegi na serwerze serwer już nie istnieje . Ogarniam większość pluginow WorldGuard WorldEdit Essentials i jeszcze wiele ale nie chce mi sie wymieniać :)

Coś o sobie : Gram w minecrafta od 1.3 mieszkam W Toruniu chodzę do szkoły Interesuje się motocrossem w wolnym czasie gram na pc, ps3, psp. Chciał bym spróbować się na trochę większym serwerze.

Ile czasu spędzasz w MC ? : Dziennie od 2-6 a w weekendy i wolne dni od 4-10.

Odrzucone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
themaxpol    16

Imię : Sławek

Nick w grze : TheMaXPoL

Doświadczenie z innych serwerów: Kiedyś robilem serwer i tam sie bawilem pluginami a jak czegoś nie będę znał to się dowiem i będę już znał :D

Coś o sobie :C Gram w MC od około roku, aktualnie chodzie do szkoły lubię grac budować w MC zawsze muszę mieć wszystko poukładane (mniej więcej).

Ile czasu spędzasz w MC ? : W mc tak łącznie z 5 godzin bedzie :D takie "sesje" po godzinkę lub więcej jak mnie wciągnie ;]

Przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bharteck    0

Imię : Bartosz

Nick w grze : Yestic

Doświadczenie z innych serwerów : Miałem własny serwer na Bukkicie, byłem także modem na serwerach tworzonych przez moich znajomych.

Coś o sobie : Interesuję się sportem ekstremalnym, a konkretnie deskorolką - jeżdżę na niej ponad dwa lata. Mieszkam w malowniczym mieście na mazurach - Ostródzie. Słucham dubstepów oraz drum'n'bassów.

Ile czasu spędzasz w MC ? : Różnie to bywa, ale przeważnie do 3 godzin.

Odrzucone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość PieCZu   
Gość PieCZu

Nick w grze : PieCZu

Doświadczenie z innych serwerów : W robienie serwerów bawię się już od dawna ale był to serwer przez Hamachi co prawda był on na bukkicie ale były tam pluginy "piorytetowe" typu Permissions, Essentials, LWC, WE i WG.Aktualnie prowadzę serwer RP dla znajomych ale od niedawna już nie tylko i zacząłem prowadzić forum z Kumplem.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

:). Potrafię ogarnąc większosć pluginów ale nie ukrywam że z niektórymi mam problem .

Coś o sobie : W Minecraft'a gram od czasów gdy to krowy , kurczaki i Slime były nowością. Oczywiscie nie jest tak żę gram tylko i wyłącznie w Mc mam takie przerwy że np. od 8.11.11 No-Life'iłem w MW3 ,ale porwóciłem do Mc xD . A tak w ogóle to jeżdzę na Bmx i z kolegami "kopiemy Derty" w parku . A z powodu takiego iż zima się zbliża rowerek czeka w Piwnicy :P

Ile czasu spędzasz w MC ? : Praktycznie cały dzień , ale robie przerwy na np. Zrobienie lekcji , Nauke itp.

Przyjęty na czas próbny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hajtinio    0

Imię : Jakub

Nick w grze : hajtinio

Doświadczenie z innych serwerów : Znam dużo komend do WorldEdita, WorldGuarda i innych. Ogarniam wiele pluginów ; ].

Coś o sobie : Gram w minecrafta od wersji 1.4 , cóż mogę więcej powiedzieć trudno opowiedać o sobie ; P

Ile czasu spędzasz w MC ? : Gram z 4-5 godzin dziennie + przerwy na nauke , odrabianie lekcji.

Odrzucone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Schibowski    6

Imię : Filip

Nick w grze : schibowski

Doświadczenie z innych serwerów : 2 serwery bukkit (dedyki). znajomość komend WordGuard 100%. czyli wszelakie flagi itp też znasz ?

Coś o sobie : gram od 1.3 trudno wiecej powiedziec.

Ile czasu spędzasz w MC ? : w tygodniu ok 2godz. w weekendy ok 4.

Przyjęty na czas próbny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sokol1122    0

Imię Kacper

wiek 13

Nick w Grze Sokol1122

Doświadczenie sz innych serverów Kidem byłem na kilku serverach lubie to stanowisko i dobrze mi idzie w tej randze.

Znam się na bukkitach i cubach mogę pomagać adminom i innym

o sobie Gram w Spore MC itp. lubie sobie porgrać a tak to nic więcej :cool:

ile spędzam czasu? od 2 do 3 godzin dziennie czasem więcej jak szkoła pozwoli a w weekendy uuuuu b.dużo!

Odrzucone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wysepka    0

Imie : Marcin

Nick w grze : wysepka

Doświadczenie z innych serwerów : Posiadam własny serwer na bukkicie.

Znam (prawie) wszystkie komendy WE oraz WG oraz umiem obsługiwać się większością pluginów.

Coś o sobie : Jestem miłym graczem , potrafię się dogadać oraz współpracować. W minecrafta gram 8 miesięcy.

Ile czasu spędzasz w MC ? : W tygodniu ok. 2 godzinki a weekendy potrafię ok 8.

Pozdrawiam wysepka

Odrzucone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

Rekrutacja na kidmod'ów zamknięta !

Wybrane osoby prosił bym się powoli oswajać z komendami Towny :)

Więcej info na GG lub na serwerze.

Rekrutacja na administratora nadal aktualna!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...