makswrc17 0 Napisano 8 Grudzień 2011 Kiedyś kupiłem 2 diaxy i 4 obsydiany, zrobiłem książke, a potem stuł do ulepszeń itemków. po chwili wychodze z serwera potem znowu wchodze i co i d*pa stołu nie ma i diaxuw i obsydianu kture kupiłem nie ma a nawet kasy niema kture dałem za te diaxy i obsydian. nie wiem co się stało ale żądam oddania mi stołu i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 8 Grudzień 2011 najprawdopodobniej crash był Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makswrc17 0 Napisano 8 Grudzień 2011 ale moge jakoś adzyskac muj stuł ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 8 Grudzień 2011 >stół>mójnie wiem, może jakiś admin Ci zwróci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makswrc17 0 Napisano 8 Grudzień 2011 ok ok sry za ort. ale się spieszyłem i thx za info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XANDER 2 Napisano 9 Grudzień 2011 nie licz na odzyskanie itemów po cofkach ja tak straciłem ok. 50 diaxów i jakieś podrzędne itemy i ich nie odzyskałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makswrc17 0 Napisano 9 Grudzień 2011 ja będe walczył o mój stół Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xJudaszx 1 Napisano 9 Grudzień 2011 niestety w tej sprawie nic nie mogę zrobić. przykro mi. możliwe, że jakaś osoba z moderacji ci go zwróci (tego nie wiem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XANDER 2 Napisano 9 Grudzień 2011 Przejmujesz się stołem do ulepszania jak chcesz to możesz ulepszac itemu u mnie w domu albo ci mój stół sprzedam za 10 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makswrc17 0 Napisano 9 Grudzień 2011 ok kupie jaki masz nick ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aryanek 6 Napisano 9 Grudzień 2011 Wiesz... Jeśli byś chciał pisać skargi, to naucz się ortografii, bo JA będę się SKARŻYŁ na TWOJĄ ortografię. Do szkoły, a nie w Minecraft'a grasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach