Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Xenoxes

Szukanie twierdzy w Netherze

Rekomendowane odpowiedzi

Xenoxes    0

Mam do was pytanie:

Czy jest jakiś mod lub sposób, żeby znaleźć miejsca, gdzie jest twierdza / twierdzy w Netherze. I nie chodzi mi o xraya, który mi prześwietli, a raczej teleportacja lub kordy. Jeżeli jest również sposób lub mod, który teleportuje nasz do danego surka lub wskazuje xyz to też by ratowało sprawę. Potrzebuję Brodawki, a nie mogę znaleźć więcej twierdz w Netherze.

Z góry dzięki,

Xeniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
aftr    2

Pezełącz tryb gry na twoim save na Creative za pomocą jakiegoś programu, polataj, znajdź twierdzę, spisz koordynaty, z powrotem przełącz na survival, i idź do znanego ci już dobrze miejsca :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jasiek_One    6

Pezełącz tryb gry na twoim save na Creative za pomocą jakiegoś programu, polataj, znajdź twierdzę, spisz koordynaty, z powrotem przełącz na survival, i idź do znanego ci już dobrze miejsca :)

Trochę mocne oszustwo. Większa satysfakcja jest z znalezienia na survival. A co do twierdzy, szukaj dalej, na pewno gdzieś ci się zgeneruje! Powodzenia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Xenoxes    0

Ani jedno, ani drugie, nie jest odpowiedzią na moje pytanie. Ale dzięki za słowa otuchy, ale z szybkiego szukania twierdzy nici. Szkoda, bo potrzeba mi tego w trybie natychmiastowym...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jasiek_One    6

Ha ha!!! Słynę z dziwnych pomysłów, i koledzy się za to na mnie obrażają. Potrzeba seeda a potem w odpowiednim miejscu postawić portal. Sam na to wpadłem i nie testowałem, ale można spróbować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
LukOle    4

A ja mam inny sposób :D . Pierw chowasz wszystkie itemki do skrzyń(bo stracisz) . Robisz nowy zapis na survivalu . Plik ''region'' z Twojego zapisu, na którym chcesz twierdzę, podmieniasz z plikiem ''region'' z zapisu zrobionego przed chwilą . Znajdź swój dom na nowym zapisie po kordach zapisanych wcześniej, bo staniesz tam, gdzie zrespiłeś się tworząc ten poprzedni zapis . Wchodzisz do nowo wygenerowanego Netheru :D .

PS Nie wiem czy zrozumiesz :P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
aftr    2
żeby mieć twierdzę trzeba ją znaleźć.

GENIUS!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn

NIewiem czy w 1.0-1.1 buga naprawili ale jeśli postawisz kilkanaście portali blisko siebie to któryś z kolei powstanie w twierdzy ;) W poprzednich wersjach wystarczyło 6-10 sztuk(wszystkie włączone) by wywaliło Cię w twierdzy. Najlepiej stawiać w odległości 5-7 kratek od siebie ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Darkgins    0

Racja lepiej stosować bugi w grze niż używać too many item bo bug to tylko przechytrzenie gry a nie oszustwo a przy okazji troszkę się można pomęczyć przy takim bugu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Revq    0
[quote name='Darkgins' timestamp='1327012998' post='39489']
Racja lepiej stosować bugi w grze niż używać too many item bo bug to tylko przechytrzenie gry a nie oszustwo a przy okazji troszkę się można pomęczyć przy takim bugu.
[/quote]
Zgadzam się z tym. Lepiej oszukać grę niż od razu hackować

[color=#008000]Te, archeolog... //Woozie[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...