Lord Papajos 3 Napisano 28 Listopad 2011 Pytanie takie jak w temacie. Normalnie gram sobie na serwerze FB, nic złego nie robię, a wchodzę 2 godziny później i jest napisane że mam bana jeszcze przez 3 dni. Czy mógłbym się dowiedzieć, jaki był tego powód? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasiek_One 6 Napisano 29 Listopad 2011 Admini i operatorzy są wścibscy. Lubią banować. Mają za dużą władzę i to im przeskadza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 29 Listopad 2011 Nie mogę się z tobą zgodzić Jasiek. Bana za nic nikt nie dostaje. Wścibscy tak? Wszystkie banu są dawane w ostateczności po wieluuuu upominaniach i prośbach. Co do Papajosa to nie mam pojęcia za co. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aryanek 6 Napisano 30 Listopad 2011 Ojjj.... I tu się zgodzę z Michizem. Ileż to już razy wołałem do Administracji, że ktoś mi grierfuje coś. 10 Razy musiałem ich wołać. Z czego 5 razy przyszli i popatrzyli.TYLKO Jednego zbanowali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 30 Listopad 2011 Ostatnio dostałem kicka gdy napisałem, żeby dokupili więcej ramu bo są lagi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach