Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
mxpatrol

Podanie mxpatrol

Rekomendowane odpowiedzi

mxpatrol    10

Nick w grze:mxpatrol

Imię:Patryk

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): Ogarniam Worldedit worldGuard Essentials i wiele innych

Projekty (screeny, opis):

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty: Chyba nie:D

Udział w innych projektach (youtube, inne portale): Nagrywalem sam lecz srednio to wychodziło i stracilem checi pozniej nagrywałem z kolegami lecz oni nie mieli tyle czasu i zrezygnowali.

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo): Dni powszednie 4-7 w weekend Kiedy mam wolny czas czyli prawie zawsze :)

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl): od maja 2011

Dlaczego właśnie Ty?: Gralem na wielu serwearach, Glownie to budowalem domy bralem udzialy w eventach itp. Sadze ze czas zajac sie czyms nowym i pujsc dalej.

Inne (coś od siebie, o sobie itp.): Mieszkam w Toruniu interesuje sie motocrossem. W wolnym czasie gram w minecrafta, call of duty, Fife12, Posiadam PlayStation 3 , PSP, komputer, 3 laptopy

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Sądze ze bez wpolparcy i zaufania nie bylo by dobrej zabawy w zyciu czy tez w grze. Gdyby zaufania nie bylo w zespole nie bylo by tez pracy gdyby jeden drugiemy patrzyl na rece i zamiast zajmować sie swoja praca.

Dziekuje za przeczytanie

mxpatrol

Pierwsze archiwalne podanie mxpatrola //mxpatrol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Jeśli wolno mi się wypowiedzieć gram na tym super serwerze od 3 tygodni i spędzam na nim dużo czasu ze względu na chorobę (Przewlekła Angina) i przerwę techniczną w pracy. Jak miałem chęć to potrafiłem siedzieć 10-11h dziennie i ani razu nie widziałem twojego nicku na czacie, a przez te 3 tygodnie nawiązałem kontakt z dość dużą grupą ludzi. Wiec moim zdaniem nie nadajesz się na KidMod'a. Bez obrazy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mxpatrol    10

Nie mam do ciebie pretensji ze mnie nie widziałes ale gram aktywnie na serwerze na poprzedniej mapie mialem ok 2000$ i uczęszczalem do szkoły minecraftowej prowadzonej przez administracje. I w każdej wolnej chwili od otwarcia mapy gram na serwerze na otwarciu bylem na ts3 i w grze ty tez się nie obraz ale to Administracja powinna ocenić czy się nadaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
teko122    2

No tak ale gracze tez moga cos powiedziec o osobie ktora chce zostac w przyszlosci KidModem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Nie widuję Cię już na serwerze, a niektóre Twoje odpowiedzi co do podania są - specyficzne... Jestem przeciw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zniesmak    15

Nie widać ciebie na serwerze :(

Chodź wiem że w miarę ogarniasz to jestem przeciw

Pozdrawiam

Zniesmaczony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mxpatrol    10

Wiem ze mnie ostatnio nie ma bo jak wchodzę to mi się pojawia niebieski ekran i wywala z gry na innych serwerach tak nie mam czyli musi być coś nie tak z serwerem

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Usunołem wszystkie pliki z minecrafta ale to nie pomogło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...