Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
JudiMakeFun

Minecraft: Kamień Zniszczenia [Seria z Fabuła]

Rekomendowane odpowiedzi

JudiMakeFun    0

Hej, widząc narastające zainteresowanie seriami Minecraft, a w szczególności seriami z jakąś fabułą też postanowiłem coś stworzyć. Nazwa serii jest w temacie, czyli "Minecraft: Kamień zniszczenia". Nie będę pisał o czym to jest, ponieważ, po co zdradzać fabułę... Więcej informacji jest w samym odcinku z pierwszym filmem z tej serii, umieszczonym na moim kanale:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Proszę o ocenianie i komentowanie, gdyż chciałbym się dowiedzieć, czy to co stworzyłem jest ciekawe, interesujące i ogólnie czy się do czegoś nadaje.

Pozdro ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
JudiMakeFun    0

Hmm, póki co robię tą serię tylko ze sobą :D, ale jeżeli stanie się ona choć trochę popularna, to poproszę kogo trzeba i fabuła rozszerzy się o inne postacie, które będzie można zobaczyć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
JudiMakeFun    0

UPDATE:

Wczoraj wrzuciłem już drugi odcinek serii, dostępny pod tym linkiem: ]

. Ściny wciąż są, ale to niestety wina kompa... :/, w każdym razie oceniajcie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monten98    4

Fajnie ci wychodzi. Ogólnie to załatw sobie server i kogoś kto by ci niszczył ściany itd. podczas odcinka bo widać jak robisz cięcie kiedy coś ma się zepsuć albo otworzyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
JudiMakeFun    0

Taaak, wiem, wiem, ale o to właśnie chodzi :), ta seria MineCrafta to miał być właśnie taki eksperyment, czy da się zrobić ciekawy Let's Play z tej gry z fabułą bez udziału innych osób. Jak widać, póki co seria ludziom się podoba, więc będę ją kontynuował. Niestety mikrofon mi się zepsuł i zauważyłem, że korzystanie z mikro wbudowanego w laptopa jest do niczego, bo ledwie co słychać. Z tego powodu, kolejny odcinek ukarze się dopiero wtedy gdy kupie nowy mikrofon, a nie wiem czy dam radę to zrobić przed świętami, bo ostatnio jestem bardzo zajęty... :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
JudiMakeFun    0

Walcze z tymi lagami i walczę, ale nic z tego nie wychodzi :), lagi będą więc wciąż zapewne, ale mam nadzieję, że ci co to oglądają większą uwagę przykują na fabule niż grafice :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monten98    4

Jest program optifine czy jakos tak. Chyba jeszcze go nie ma na 1.0.0 ale bardzooooo pomaga. Wiec radze ci poszukaj w google i koniec z lagami raz na zawsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...