Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Witam w kolejnym wątku nt. mojego lets playa - postanowiłem, że założę nowy temat w innym, raczej częściej odwiedzanym dziale. Zrobiłem też nowy temat, aby bardziej szczegółowo wyjaśnić parę spraw.Na początek, żeby nie było: nie będę kręcić tylko minecrafta! Zamie..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Witam w kolejnym wątku nt. mojego lets playa - postanowiłem, że założę nowy temat w innym, raczej częściej odwiedzanym dziale. Zrobiłem też nowy temat, aby bardziej szczegółowo wyjaśnić parę spraw.Na początek, żeby nie było: nie będę kręcić tylko minecrafta! Zamie..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
xDiego77

Minecraft na Zielono - czyli nowy let's play!

Rekomendowane odpowiedzi

xDiego77    0

2i70qza.png

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Witam w kolejnym wątku nt. mojego let's playa - postanowiłem, że założę nowy temat w innym, raczej częściej odwiedzanym dziale. Zrobiłem też nowy temat, aby bardziej szczegółowo wyjaśnić parę spraw.

Na początek, żeby nie było: nie będę kręcić tylko minecrafta! Zamierzam nakręcać let's playe także z innych gier, gdyż zdaję sobie sprawę z faktu, że oglądanie w kółko i w kółko minecrafta staje się nudne. Przy okazji, od razu przepraszam za problemy z polskim w pierwszych odcinkach, aczkolwiek zamieszkuję w Wielkiej Brytanii od paru lat. Jakość - ważna sprawa, wiem. Na razie wrzucam filmiki w takiej, ale w przyszłości na pewno będzie ona większa. Możliwość wyższej jakości mam nawet w tej chwili, lecz poczekam na nowy internet; gdyż ten jest zbyt wolny i postanowiłem go parę tygodni temu zmienić.

Kończąc ten mały prolog, powiem, że będę się głównie skupiał na minecrafcie. Już za parę dni wyjdzie nowa seria z innej gry i obiecuję wam, że tej gry jeszcze - raczej - nie było.

Mam nadzieję, że oglądacie moje filmiki z uśmiechem na twarzy, tak samo jak ja podczas grania. Zapraszam do oglądania. :)

Mój kanał:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
xDiego77    0

Właśnie wrzucam nowy odcinek ; ) Zapraszam do oglądania.

Uwaga!

Dzisiaj na kanał wrzucę nową serię, z nowej gry! Jaka to jest gra? Tego wam niestety nie powiem, pierwszy odcinek znajdzie się na mym kanale za jakąś godzinę. ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...