Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
kuba12nhg

Minecraft 1.0.0 - ,,Tryb miłości ''

Rekomendowane odpowiedzi

kuba12nhg    7

Witajcie,w kolejnym moim poradniku do Minecraft.Jak wiecie,wyszła finalna wersja Minecrafta,wersja 1.0.0,w której to wersji doszło wiele ciekawych opcji.W dzisiejszym poradniku,postaram się opisac,jeden z ciekawszych opcji (jak dla mnie),chodzi o Tryb Miłości.Dowiecie się,jakie stworzenia możemy wprowadzic w tryb miłości,co się stanie jeżeli zwierzęta,które są w trybie miłości nadejdą na siebie i co z tego wyniknie.Miłego czytania.

Ok,zacznijmy od tego że w tryb miłości,możemy wprowadzic wszystkie zwierzęta pasywne,(m.in.krowy lub ich odmiany*).Pamiętajmy jeszcze że to dzięki pszenicy,możemy wprowadzic dane zwierze w tryb miłości.Dodatkowo,gdy trzymamy pszenicę,wszystkie zwierzęta idą za nami.Do stosunku płciowego,dojdzie wtedy ,gdy zetkną się ze sobą 2 te same zwierzęta!1 stosunek trwa ok 2-3 sekund.Po stosunku pojawi się młode dziecię,danego zwierzęcia:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.

.Czas dojrzewania zwierząt trwa około 10 minut.Pamiętajmy że wtedy od zwierzęcia nie otrzymamy żadnego przedmiotu (prócz owiec).Gdy zwierze będzie dojrzałe,będzie w stanie zapłodnic inne zwierzęta.Ok to by było na tyle,myślę że jest wszystko dobrze!Jeżeli nie to napisz,co w tym poradniku ci się po prostu nie podoba.Do zobaczenia!Miało byc więcej zdjęc,lecz niestety za duży rozmiar plików :(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RedoxPL    5

Ładnie opisany poradnik, no i przydatny

chodź nazwę tematu zrozumiałem jako tryb miłości w wybrania nowego świata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RedoxPL    5

w paru zdaniach.

1.Zdobywasz pszenice (minimum 2)

2.Szukam zwierząt danego gatunku np chce mieć mięso z krowy

3.buduje osadę dla nich taką na odwal się by nie uciekły.

4.daje im po jednej pszenicy

5.czekamy na urodzenie.(najlepiej się trochę oddalić)

a i jak by co gold steam mi wariuje więc zarazie nie wejdę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
otlet    8

A gdy kogoś córka lub syn spyta, jak się robi dzieci (lub małe zwięrzęta) to MineCraft pomoże ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MCCreeper    0

Witam, jestem tu nowy i dałem tu mój pierwszy komentarz, ponieważ poradnik ten bardzo mi pomógł

Naprawdę bardzo Dziękuję, to mi wiele pomogło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MieszkkoMac    0

Heh, małe zwierzątka są takie fajne, np mała krówka ma większą główkę niż reszte :)

Aha, fajny poradnik, ale jak chcesz robić wielką farme, lepiej zainwestować w płotki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
fabrykagolda    15

To znaczy ja tego Dżej..jJay coś tam nie oglądam tak sobie jeden odcinek obejrzałem, bez tego raczej byłbym nie wiedział o co chodzi w tym poradniku, ale jak po obejrzeniu filmiku i przeczytania ponownie Twojego poradnika zrozumiałem go jeszcze bardziej!:) fajnie by było jakbyś zrobił filmik do poradnika i wrzuciłbyś go tutaj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karkoon    36

TO jest popularne, chwalone itd.? Poradnik zawiera pewną wiedzę, ale nie opisuje wszystkiego, do tego jest nie za dobrze z interpunkcją (chodzi mi o spacje po przecinkach, kropkach). Poradnik jest robiony "żeby był". Nie czytało mi się tego przyjemnie... w ogóle. Dobrze, że czcionki nie zmienił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Shacho    0
Fajnie opisane. (uśmiech mi się na twarzy pojawił)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...