Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Jasiek_One

Co lubicie a czego nie w Minecraft 1.0.0

Rekomendowane odpowiedzi

Mofixil    190

[quote name=Minecraft :D' timestamp='1322320527' post='25358]

Ja wszystko lubię w minecraft 1.0.0 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie podoba mi się alchemia i zakończenie gry. Minecraft, to było budowanie bez końca. A teraz... Szkoda gadać. Ten "hardcore" też mi się nie wydaję potrzebny. Nie mówię, że te rzeczy mają być natychmiastowo usunięte z gry, czy coś takiego. Po prostu ja z nich korzystać nie będę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

Po prostu ja z nich korzystać nie będę.

A ktoś powiedział "TERAZ MARSZ ZEBRAĆ SETKĘ KWIATKÓW I OKO PAJĄKA NA MIKSTURĘ!"?

Nikt nie każe Ci iść do enderu, nikt nie każe Ci ulepszać przedmiotÓw, nie podoba się? Nie używaj, jedynym problemem będzie MP gdzie ktoś będzie miał setny poziom i wszystkie ulepszenia a ty biedny z podstawowym mieczem biegasz, i tak zaraz znajdzie się opcja na wyłączenie tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jasiek_One    6

A ktoś powiedział "TERAZ MARSZ ZEBRAĆ SETKĘ KWIATKÓW I OKO PAJĄKA NA MIKSTURĘ!"?

Nikt nie każe Ci iść do enderu, nikt nie każe Ci ulepszać przedmiotÓw, nie podoba się? Nie używaj, jedynym problemem będzie MP gdzie ktoś będzie miał setny poziom i wszystkie ulepszenia a ty biedny z podstawowym mieczem biegasz, i tak zaraz znajdzie się opcja na wyłączenie tego.

JA mu karzę. Jak tego nie zrobi to mu konto zbanuje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
oranż    0

Mi się najmniej w nowej wersji podobaj update niektórych dźwięków, np. to łamanie kości jak się spadnie z większej wysokości... ;p za każdym razem jak to słyszę, to aż mnie noga boli ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
blazer    0

NIENAWIDZĘ: nowych dźwięków endermańca LUBIĘ: wszystko co jest (oprócz tego dźwięku)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jasiek_One    6

NIENAWIDZĘ: nowych dźwięków endermańca LUBIĘ: wszystko co jest (oprócz tego dźwięku)

Bardzo konkretnie, ale co do odgłosów Endermana to się nie zgodzę. TERAZ JEST STRASZNY I TAJEMNICZY(wreszcie)!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

Dla mnie obrzydliwym dźwiękiem jest dźwięk jedzenia (nawet do żłopania miksturek jest ten sam dźwięk), resztę liczę na plus.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lopyta    0

Dla mnie obrzydliwym dźwiękiem jest dźwięk jedzenia (nawet do żłopania miksturek jest ten sam dźwięk), resztę liczę na plus.

To samo, tylko irytują mnie dźwięki zniszczonych narzędzi. Zawsze myślę, że w pobliżu jest szkielet :mad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nigida6    0

Naprawdę głupio z tym śniegiem i lodem na starych mapkach- miałam pustynną wille na serwerze swoim a teraz tam pada śnieg i zamarza staw!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jasiek_One    6

Naprawdę głupio z tym śniegiem i lodem na starych mapkach- miałam pustynną wille na serwerze swoim a teraz tam pada śnieg i zamarza staw!

Ja miałem szlak wodny. Włączam 1.0.0 i szlaku nie ma. ZAMARZŁ!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MieszkkoMac    0

Hm. Nie rozumiem problemu z zamarźniętą wodą, ja na 1.1 wgrałem mapke CTSG z kanciatej codzienności ( tą czystą) i woda była ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jasiek_One    6

Ja już wiem. W 1.0.0 jest nowy generator. Pechowcom śnieżny biom gneruje się np. na pustyni czy jeziorze na którym pływał. Ja jestem pechowcem, bo przy piramidzie mi śnieg spadł D:

Ah, mój setny post :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

1.1.0 a 1.0.0 to dwie inne rzeczy. Może zrobię to samo, ale z 1.1.0

Między 1.0.0 a 1.0 to jest różnica taka sama jak z 1% a 10‰, nie będzie 1.1.0 bo 1.1 już mamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Synteta    1
A mi się podoba Ender. A jedyne czego nienawidzę to że endermany się zbyt szybko teleportują :P Jak już je zabiję to one gdzieś spierniczają i po cennej perle :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
blazer    0
mi się podoba jajco smocze ... nie podoba mi się że biomy się pomieszały i zlodawaciałe wszystko było ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258
1.0 przeszedł do historii, temat nie ma racji bytu. Zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...