Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Crafterowiec

PS3 Jakie gry polecacie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Ostatnio rozglądam się za fajnymi grami na PS3. Znacie jakieś ? Podzielcie się ;) Moje ulubine to:

Uncharted 1 i 2 (na 3 czekam aż stanieje :D )

Rachet&Clank ToD, QfB i CiT (troche dziecinne, ale na tym się wychowałem :) )

Sly Cooper 1,2 i 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pesio    12

O kolejna konsola do której trzeba wymienić dobre gry, czeaj, zerknę na półeczkę. A więc: InFamous ( trzeba kiedyś kupić dwójkę), SoulCalibur IV ( czekam na V), BlazBlue: Continuum Shift, Borderlands, Folklore, Heavy Rain, Enslaved, Killzone 2 ( 3 kupie się na święta), Heavenly Sword, WipEout: HD Fury no i oczywście Unchartedy, ale te już masz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Adeo    34

Assasin's Creed Brootherhood, Skate 2, CoD 3 (Niestety nie mam ale grałem u kumpla i polecam), Fifa 11, InFAMOUS.

To takie lepsze tytuły w jakie grałem i są na prawde dobre. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
fabrykagolda    15

CoD Black Ops fajnie na PS3 wygląda :) hymm, Little Big Planet (1) ? Need for Speed Hot Pursuit-najlepszy z NfS-ów, The Run jest do bani, Call of Duty Modern Warfare 2 (ale multi bo kampania troszkę...cieńka :(), Fifa 9 (jeśli jest bo grałem na PSP), 10 (u kol.), 11 i 12 (czyli te najnowsze), no i może Assasins Creed 2?Bo nie jest to na pustyni czy coś takiego (jak w poprzednich częściach) tylko w Wenecji, a ona na PS3 wygląda zdumiewająco, no i jeszcze to to, Kiillng Floor czy jakoś tak, czekaj, o, mam:Killzone 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Icraft    0

Polecam najnowszego Assasina: rozbudowany system walki i świetne odwzorowanie świata gry (choć i tak walka na początku sprowadza się do walenia w jeden przycisk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wampirek888    2

Ostatnio grałem na PS3 w CoD:Black Ops - MW2 - MW3, polecam jesli lubisz wojenne, mnie z nich intereuje tylko Barret .50 cal :D...

Gran Turismo 5 Prolugue - Assasin's Creed Revelations - Saints Row 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrMoyubori    15

Osobiście mam xboxa, ale mimo wszystko się tutaj wypowiem :)

Polecam Enslaved - jest to moja ulubiona konsolowa gra, ze świetnym klimatem, całkiem niezłą grafiką oraz ciekawą fabułą. Na drugim miejscu mojej listy jest Red Dead Redemption - również świetny klimat, bardzo ciekawe systemy walki, jazdy konno, etc., oraz wciągająca, choć trochę ciężka pod koniec fabuła. Jak coś jeszcze wpadnie mi do głowy to zamieszczę adnotację :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...