Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• 0
Gersiu

Can't Reach Server POMOCY !

Pytanie

Gersiu    0

Mam problem z postawieniem serwera Minecraft 1.0.0 Serwer stawiam na laptopie, i mogę na niego wejść ,ale Przez komputer stacjonarny już nie. Próbowałem przez hamachi a także bez i żadnych efektów ,zawsze ten sam komunikat. Odblokowałem port i stworzyłem serwer ,w ustawieniach serwera wpisałem ip adres IP no i na laptopie który tworzył serwer mogłem wejść ,ale na stacjonarnym już nie. Potem postanowiłem zrobić przez hamachi. Dołączyłem do sieci na dwóch komputerach. Tam gdzie stawiałem wpisałem ip z hamachi w ustawieniach serwera i przez takie dołączam. Na laptopie wchodzi a na stacjonarnym dalej nie. Mamy obaj piraty ,i tą samą wersją hamachii i minecrafta Błagam o pomoc bo męczę się juz z tym dwa dni POMOCY! z góry dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

EniuuuPL    43

"Mamy obaj piraty"

Nie wspieramy piractwa :)

chyba ze w takim przypadku można ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gersiu    0

Mam w planach kupić orginała ale jeszcze nie teraz ;/ no to jeśli w takim przypadku można to mogę liczyć na jakąś pomoc z waszej strony ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

Problem rozwiąże kupienie gry, jeśli jednak nie, z przyjemnością jakiś majster wyjaśni podstawy stawiania serwerów, na chwilę obecną, temat zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...