Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Rohinen

Moby spawnują się w domu!

Pytanie

Rohinen    1

Od wersji 1.0.0 w moim dość dużym domu spawnują się regularnie czy to dzień czy noc potwory. Co gorsza oprócz zombie , szkieletów i pająków są nawet creepery! Dom jest głównie z desek i przepalonego kamienia. Ktoś wie gdzie tkwi problem? Załączam zdjęcie

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
blazer    0

nom...na pewno trawy nie ma? a zombie i szkielety sie spawnują z ciemności! dobrze oświetl swój domek! creepery mogą się spawnować wszędzie a najczęściej na wzniesieniach! czy twój domek nie stoi na jakiejś górze? pająki ci nie zaszkodzą w dzień!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
LukOle    4

Hmm... dobrze oświetl swój dom . Blazer... czy na pewno nikomu nie podrabiasz avka ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190

1. oświetl lepiej swój dom.

2. Przeszukaj go pod kątem dziur.

3. Zmień materiał na taki, na którym moby spawnować się nie mogą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
slime    2

może jak masz kopalnię w domu i dokopałeś się do jakiejś jaskini to może z tamtąd ci wychodzą a ijeszcze na screnie zauważyłem że nie masz 1.0.0 tylko RC2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
blazer    0

I jak ? Działa ?

PS blazer, nakazuje Ci zmienić avatar :P .

ale przecież on się troche różni ;b PS. nie rozkazuj mi :b

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Rohinen    1

Dlatego mam RC2 ponieważ wtedy zrobiłem tego screena jak testowałem tą wersję na swoim świecie. Ale ten screen jest aktualny bo nic się nie zmieniło nawet w 1.0.0. Co do domku to jest dobrze oświetlony a po przeszukaniu okazało się ,że stoi na podwodnym strumyku. Po zasypaniu przestaną się spawnować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
slime    2

Dlatego mam RC2 ponieważ wtedy zrobiłem tego screena jak testowałem tą wersję na swoim świecie. Ale ten screen jest aktualny bo nic się nie zmieniło nawet w 1.0.0. Co do domku to jest dobrze oświetlony a po przeszukaniu okazało się ,że stoi na podwodnym strumyku. Po zasypaniu przestaną się spawnować?

chyba tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...