Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Rabus

Wasze najlepsze budowle w Classicu?

Rekomendowane odpowiedzi

Rabus    3

Ja osobiście myślałem, że classic jest dużo nudniejszy jak pierwszy raz zagrałem na naszym classic.minecraft.pl - trochę ogarnąłem komendy i zrobiłem ogromne logo Minecraft.PL, po czym zaraz usunąłem - nie chciałem zaśmiecać serwera reklamami :D

A wy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kubasi    12

Ja lubię budować budynki (głównie miejska zabudowa) oraz pojazdy (tiry, czołgi i czasami samochody osobowe). Czasami robię także krajobraz i pixel-arty (arty tylko na sp).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pesio    12

Za dużo by wymieniać, bo są to całe mapy 512x512x512, z każdego ich elementu jestem dumny, ale czasami buduje też mniejsze rzeczy takie jak statki kosmiczne. W sumie jeśli mi się chcę to mogę zbudować wszystko. :P

Najlepiej jeśli podam link do naszego servera classic -

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

(ta domena Rabus nie działa) Moje mapki to: Orłów, Iceland, Solaris, Fallout (w części) i Przestrzeń. Wszystkie te mapy są ciągle w budowie, żadnej nie porzuciłem, robię je w tzw. kratkę. A tu taki screen z Icelandu... na zachętę -

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

- tak, tu była zupełnie płaska mapka, wszystko jest robione ręcznie, tutaj żadne komendy nie pomogą. Zapraszam do zwiedzania. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maciej01    7

Taki fajny żaglowiec sobie zrobiłem na serwie (nieczynny) "Kilofodziercy". Jaki duży? Jeśli dobrze pamiętam, długość około 90 klocków, wysokość 40 klocków (z żaglami), szerokość 10. Czas wykonania: 2 dni. W sumie, od pierwszej budowli w classic, to duży postęp :) Btw. Wszystko budowane ręcznie, cuboid tylko użyłem w paru miejscach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

Czego to ja nie budowałem.

Do moich wyczynów mogę zaliczyć całkiem sporego VTOLa zbudowanego kiedyś na WoM.

Teraz planuję zbudować Little Birda w Creative, więcej klocków i wsparcie dla x64.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HAQER    0
Ja wam powiem, że Classic miał w sobie to coś... ;D
a teraz... szkoda gadac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...